NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 045
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Na, Kékesinek éremesély? 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Erre a kettőre fogadtam 😉Na már kezded jinxelni Kriechmayrt..Szerintem bejön 18.nak. Viszonylag jól ment neki a lesiklás, s ritkán esik ki, ezért meglepne ha 20-on kívül lenne, bár tény h késői rajtszámot kapott...Isten bizony azt láttam, h kiesett. NA így a 7. napon már kezd szemmel láthatóan jelentkezni a kialvatlanság. 😊 Amúgy Paradis, ha 20-ban lesz, az engem meglep. Mondjuk a tavalyi formája sem vetítette előre a dobogót..Bejött szerintem, de majd 3 sec hátránnyal.. de mindegy, azt hittem O-P közelebb van a 20.hozJó, mert a csaj kiesett, így könnyű. 😀Azért a tavalyi Super-G bronz nálam nyom valamit.. szerintem, ha megnézzük kinek lesz jobb helyezése olimpián, azt is nyerni fogja Mielzynski-vel szemben..Szódával talán.Azért Kanada is elég komolyan tolja, szlalomban 17-esselSzerintem Osborne-Paradis jobb.lejönaz ország legjobb férfi/női sízője.
dawyd728
Igor
Múltja valóban nagyobb, sőt a tavalyi vb sem volt olyan régen, de az idei szezonban semmi különös.
dawyd728
Igor
dawyd728
Így hogy 14. lett, szerintem az elég korrekt, és ma még Super G is lesz.
Igor
dawyd728
Mondjuk azt nem tom a két norvég mellett ki ér oda dobogóra, egész este ezen filóztam. Végül az a tippem, hogy Kriechmayr vagy Paris... de meglátjuk.
Igor
dawyd728
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Na már kezded jinxelni Kriechmayrt..Szerintem bejön 18.nak. Viszonylag jól ment neki a lesiklás, s ritkán esik ki, ezért meglepne ha 20-on kívül lenne, bár tény h késői rajtszámot kapott...Isten bizony azt láttam, h kiesett. NA így a 7. napon már kezd szemmel láthatóan jelentkezni a kialvatlanság. 😊 Amúgy Paradis, ha 20-ban lesz, az engem meglep. Mondjuk a tavalyi formája sem vetítette előre a dobogót..Bejött szerintem, de majd 3 sec hátránnyal.. de mindegy, azt hittem O-P közelebb van a 20.hozJó, mert a csaj kiesett, így könnyű. 😀Azért a tavalyi Super-G bronz nálam nyom valamit.. szerintem, ha megnézzük kinek lesz jobb helyezése olimpián, azt is nyerni fogja Mielzynski-vel szemben..Szódával talán.Azért Kanada is elég komolyan tolja, szlalomban 17-esselSzerintem Osborne-Paradis jobb.lejönaz ország legjobb férfi/női sízője.
dawyd728
Igor
Múltja valóban nagyobb, sőt a tavalyi vb sem volt olyan régen, de az idei szezonban semmi különös.
dawyd728
Igor
dawyd728
Igor
dawyd728
Mondjuk azt nem tom a két norvég mellett ki ér oda dobogóra, egész este ezen filóztam. Végül az a tippem, hogy Kriechmayr vagy Paris... de meglátjuk.
Igor
Amúgy Wnnerhoferre tennék, de tegnapi pálya romlás után passz. 2 éve ugyanitt ugyanaz az olasz edző tűzte, akkor 2. lett. Janka nyert..
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Szerintem bejön 18.-nak. 😀 Viszonylag jól ment neki a lesiklás, s ritkán esik ki, ezért meglepne ha 20-on kívül lenne, bár tény h késői rajtszámot kapott...Isten bizony azt láttam, h kiesett. NA így a 7. napon már kezd szemmel láthatóan jelentkezni a kialvatlanság. 😊 Amúgy Paradis, ha 20-ban lesz, az engem meglep. Mondjuk a tavalyi formája sem vetítette előre a dobogót..Bejött szerintem, de majd 3 sec hátránnyal.. de mindegy, azt hittem O-P közelebb van a 20.hozJó, mert a csaj kiesett, így könnyű. 😀Azért a tavalyi Super-G bronz nálam nyom valamit.. szerintem, ha megnézzük kinek lesz jobb helyezése olimpián, azt is nyerni fogja Mielzynski-vel szemben..Szódával talán.Azért Kanada is elég komolyan tolja, szlalomban 17-esselSzerintem Osborne-Paradis jobb.lejönaz ország legjobb férfi/női sízője.
dawyd728
Igor
dawyd728
Igor
dawyd728
Igor
dawyd728
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Isten bizony azt láttam, h kiesett. NA így a 7. napon már kezd szemmel láthatóan jelentkezni a kialvatlanság. 😊 Amúgy Paradis, ha 20-ban lesz, az engem meglep. Mondjuk a tavalyi formája sem vetítette előre a dobogót..Bejött szerintem, de majd 3 sec hátránnyal.. de mindegy, azt hittem O-P közelebb van a 20.hozJó, mert a csaj kiesett, így könnyű. 😀Azért a tavalyi Super-G bronz nálam nyom valamit.. szerintem, ha megnézzük kinek lesz jobb helyezése olimpián, azt is nyerni fogja Mielzynski-vel szemben..Szódával talán.Azért Kanada is elég komolyan tolja, szlalomban 17-esselSzerintem Osborne-Paradis jobb.lejönaz ország legjobb férfi/női sízője.
dawyd728
Igor
dawyd728
Igor
dawyd728
Igor
több mint 6 éve
Bejött szerintem, de majd 3 sec hátránnyal.. de mindegy, azt hittem O-P közelebb van a 20.hozJó, mert a csaj kiesett, így könnyű. 😀Azért a tavalyi Super-G bronz nálam nyom valamit.. szerintem, ha megnézzük kinek lesz jobb helyezése olimpián, azt is nyerni fogja Mielzynski-vel szemben..Szódával talán.Azért Kanada is elég komolyan tolja, szlalomban 17-esselSzerintem Osborne-Paradis jobb.lejönaz ország legjobb férfi/női sízője.
dawyd728
Igor
dawyd728
Igor
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Jó, mert a csaj kiesett, így könnyű. 😀Azért a tavalyi Super-G bronz nálam nyom valamit.. szerintem, ha megnézzük kinek lesz jobb helyezése olimpián, azt is nyerni fogja Mielzynski-vel szemben..Szódával talán.Azért Kanada is elég komolyan tolja, szlalomban 17-esselSzerintem Osborne-Paradis jobb.lejönaz ország legjobb férfi/női sízője.
dawyd728
Igor
dawyd728
Igor
több mint 6 éve
Azért a tavalyi Super-G bronz nálam nyom valamit.. szerintem, ha megnézzük kinek lesz jobb helyezése olimpián, azt is nyerni fogja Mielzynski-vel szemben..Szódával talán.Azért Kanada is elég komolyan tolja, szlalomban 17-esselSzerintem Osborne-Paradis jobb.lejönaz ország legjobb férfi/női sízője.
dawyd728
Igor
dawyd728
szerk: mondjuk neki már van 14. helye, szóval nem túl fair...
több mint 6 éve
Höhöhö, Brunner 😀7 szlalom 5 DNF idén, olimpián 2/2... de felkínálták favoritként 1. futam eredményeinél 😀
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Szódával talán.Azért Kanada is elég komolyan tolja, szlalomban 17-esselSzerintem Osborne-Paradis jobb.lejönaz ország legjobb férfi/női sízője.
dawyd728
Igor
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Azért Kanada is elég komolyan tolja, szlalomban 17-esselSzerintem Osborne-Paradis jobb.lejönaz ország legjobb férfi/női sízője.
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Azért Kanada is elég komolyan tolja, szlalomban 17-essel több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Na Moioli elég jól selejtez közben. Remélem a tegnapi Visintin ordas pech után az olaszokra szebb idők járnak.
több mint 6 éve
Most nézem csak Hansdotter van gabokocka csapatában. Hirtelen átfutott rajtam, h két svéddel több pontot fog gyűjteni, mint én két top4 favorittal. Persze erre akát Hansdotter egymaga is képes lehet még..Az a meglepő h Swenn-Nilsson nincs nála 😀
dawyd728
több mint 6 éve
Most esett le... Vlhova taktikusan megpróbált annyi hátrány összeszedni, hogy 2. futamban korán, jó pályán indulhasson 😉We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Most nézem csak Hansdotter van gabokocka csapatában. Hirtelen átfutott rajtam, h két svéddel több pontot fog gyűjteni, mint én két top4 favorittal. Persze erre akát Hansdotter egymaga is képes lehet még..
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Ott lábujjheggyel fékez. Alsó testrészének súlypont áthelyezésével apró irányváltást tud csinálni.És a skeletonnál? Szintúgy?Lenne egy olyan kérdésem, ami már régóta motoszkál bennem, de már kikívánkozik:Igen, testsúlyáthelyezés... nagyobb korrekciót meg lábfejjel.
Hogy irányítják abban a keskeny jégcsőben 100 km/óránál a szánkót?
Kis, apró testsúlyáthelyezésekkel, vagy van valami egyéb lehetőség?
Sobri Jóska
Igor
Sobri Jóska
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Lenne egy olyan kérdésem, ami már régóta motoszkál bennem, de már kikívánkozik:Fékezni tud, ha a lábát leteszik, valamint apró irányításhoz a szánkó csúszó élének két visszafelé hajló részére tudnak apró nyomás kifejteni az alsó lábszáruk belső felével.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
És a skeletonnál? Szintúgy?Lenne egy olyan kérdésem, ami már régóta motoszkál bennem, de már kikívánkozik:Igen, testsúlyáthelyezés... nagyobb korrekciót meg lábfejjel.
Sobri Jóska
Igor
több mint 6 éve
Lenne egy olyan kérdésem, ami már régóta motoszkál bennem, de már kikívánkozik:Igen, testsúlyáthelyezés... nagyobb korrekciót meg lábfejjel.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Na, a fogadás szempontjából egész jól állok, ketten bejöttek Shiffrin elé, így hátha kicsit több nyomás lesz rajta is.. Vlhova 😀
több mint 6 éve
Lenne egy olyan kérdésem, ami már régóta motoszkál bennem, de már kikívánkozik:Hogy irányítják abban a keskeny jégcsőben 100 km/óránál a szánkót?
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
😀
több mint 6 éve
No comment, 2.23 sec... ez is jó pick volt 😀
több mint 6 éve
Na, nézzük a Shiffrin-gyalázást.