NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 037
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
19. választással Mayer arany nem rossz 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Azért a holland gyorskoricsapat erősen doppinggyanús, hogy kb. minden verenyzőjük másodpercekkel jobbat megy, mint bármikor máskor. Sabliková ideje jobb, mint amikkel kényelmesen nyert vb-ket az elmúlt évtizedben mindig, és simán kikap.Amúgy fantasyben hihetetlenül nem jön semmi a biatlont leszámítva, páron hozták a papírofrmát, de majd minden emberem alulteljesít.
több mint 6 éve
Pechstein már öreg😊
több mint 6 éve
A kajakbal jól járnánk, de úszásban nem feltétlenül, mert akkor jönne több amerikai, ausztrál, kínai, orosz, francia is. Amit megnyernénk a vegyesen/pillangón, azt simán leadnánk a többi számban. (Egyébként ha jól tudom úszásban többen is elindulhatnak, csak az elődöntőbe nem juthat 2-nél több.)Engem amúgy az basz fel, hogy nem indíthatunk 2 kajakost sem világversenyen, úszóból is csak max kettőt, mikor 3 világklasszis pillangóúszónk van, viszont a hollandok simán kibérelhetik gyorskorcsolyában, a németek meg szánkóban a dobogót ha olyan kedvük van. Itt is le kéne szabályozni max 2 főre nemzetenkéntAkkor még több félvér keletkezne. Mennének át más nemzetbe, mert itt pont férnek be amikor még fiatalok, nagyon nem akarnak küzdeni így inkább átmennek más országba, aztán kiderül, hogy idővel jobban fejlődnek, és így lesznek a Bloemenek. Inkább csak annyi, hogy úszásban is fel kéne vinni ezt a számot.
Most a sífutást nem veszem bele, mert nyilván sokkal nagyobb a mezőny mint az említett sportokban, úgyhogy a max 4 fő itt korrekt.
eaglesmcnabb
Sixo
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nagyon érdekes, gyakorlatilag végig 32.15 és 32.65 közötti köröket korcsolyázott, az utolsó lett csak picit lassabb.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
2 tizeddel , annyit azért lehet rontani.van der Weijden nagyon odatette. Azt hittem ebben a számba még holland érem sem lesz ,erre most lehet ha az elején Sablikova egy kicsivel lassabban megy mint szokott arany is lehet belőle.A 6:54-gyel azért ne lehessen már nyerni 😊 Ennél Pechstein is jobbat ment itt tavaly.
Sixo
A fiatal holland is jó időt fog menni tuti.
Jakehomer
több mint 6 éve
van der Weijden nagyon odatette. Azt hittem ebben a számba még holland érem sem lesz ,erre most lehet ha az elején Sablikova egy kicsivel lassabban megy mint szokott arany is lehet belőle.A 6:54-gyel azért ne lehessen már nyerni 😊 Ennél Pechstein is jobbat ment itt tavaly.
Sixo
A fiatal holland is jó időt fog menni tuti.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
van der Weijden nagyon odatette. Azt hittem ebben a számba még holland érem sem lesz ,erre most lehet ha az elején Sablikova egy kicsivel lassabban megy mint szokott arany is lehet belőle.
több mint 6 éve
mert úszásban meg kajakban annyian elmentek a magyarok... Illetve volt 1-2, de azok is kb mind visszajöttek.Engem amúgy az basz fel, hogy nem indíthatunk 2 kajakost sem világversenyen, úszóból is csak max kettőt, mikor 3 világklasszis pillangóúszónk van, viszont a hollandok simán kibérelhetik gyorskorcsolyában, a németek meg szánkóban a dobogót ha olyan kedvük van. Itt is le kéne szabályozni max 2 főre nemzetenkéntAkkor még több félvér keletkezne. Mennének át más nemzetbe, mert itt pont férnek be amikor még fiatalok, nagyon nem akarnak küzdeni így inkább átmennek más országba, aztán kiderül, hogy idővel jobban fejlődnek, és így lesznek a Bloemenek. Inkább csak annyi, hogy úszásban is fel kéne vinni ezt a számot.
Most a sífutást nem veszem bele, mert nyilván sokkal nagyobb a mezőny mint az említett sportokban, úgyhogy a max 4 fő itt korrekt.
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Szintén zenész😊 A holland söprés után fakadtam ki a havernál, hogy látod így kell kimaxolni azt a sportágat amiben piszok jó vagy. És persze ha engedik😕Engem amúgy az basz fel, hogy nem indíthatunk 2 kajakost sem világversenyen, úszóból is csak max kettőt, mikor 3 világklasszis pillangóúszónk van, viszont a hollandok simán kibérelhetik gyorskorcsolyában, a németek meg szánkóban a dobogót ha olyan kedvük van. Itt is le kéne szabályozni max 2 főre nemzetenkéntPont ezt ecseteltem tegnap haveromnak. Mondjuk szerintem annyi, hogy az úszában nem kéne korlátozni a nemzetenkénti indulók számát.
eaglesmcnabb
peach
Mert tényleg magyarként vérzik a szívem, hogy női kajakban milyen söpréseket rendezhetnénk!
több mint 6 éve
szerintem max a női hokit húzzák be, de a férfiaknál iszonyat nehéz lesz. nekik a második-harmadik vonaluk sem tudott eljönni (mert az is az NHL-ben játszik), a finn-svéd-orosz hármasnál igenarra gondoltam, hogy ha a hokit behúzzák, akkor talán enyhül a mérgükkhm... azért Athént még behúztuk.Kanada jéghoki=magyar póló?😊nyilván ők voltak az egyik aranyesélyeseim fantasyben :dPjongcsang Kanada Athénje
eaglesmcnabb
slowmotion
NB2
viszont az ámerikai kosárcsapat még a döntőbe sem jutott be, ugye
a kanadaiaknak meg két szent tehenük van: a hoki meg a curling, és hát ha a nők nem nyerik meg, akkor... na azért olyan randalírozás nem lesz, mint amikor a Canucks kikapott a Stanley Kupa döntőjében, de nem fognak szó nélkül elsiklani felette, az is biztos.
slowmotion
NB2
több mint 6 éve
Engem amúgy az basz fel, hogy nem indíthatunk 2 kajakost sem világversenyen, úszóból is csak max kettőt, mikor 3 világklasszis pillangóúszónk van, viszont a hollandok simán kibérelhetik gyorskorcsolyában, a németek meg szánkóban a dobogót ha olyan kedvük van. Itt is le kéne szabályozni max 2 főre nemzetenkéntAkkor még több félvér keletkezne. Mennének át más nemzetbe, mert itt pont férnek be amikor még fiatalok, nagyon nem akarnak küzdeni így inkább átmennek más országba, aztán kiderül, hogy idővel jobban fejlődnek, és így lesznek a Bloemenek. Inkább csak annyi, hogy úszásban is fel kéne vinni ezt a számot.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Engem amúgy az basz fel, hogy nem indíthatunk 2 kajakost sem világversenyen, úszóból is csak max kettőt, mikor 3 világklasszis pillangóúszónk van, viszont a hollandok simán kibérelhetik gyorskorcsolyában, a németek meg szánkóban a dobogót ha olyan kedvük van. Itt is le kéne szabályozni max 2 főre nemzetenkéntPont ezt ecseteltem tegnap haveromnak. Mondjuk szerintem annyi, hogy az úszában nem kéne korlátozni a nemzetenkénti indulók számát.
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
arra gondoltam, hogy ha a hokit behúzzák, akkor talán enyhül a mérgükkhm... azért Athént még behúztuk.Kanada jéghoki=magyar póló?😊nyilván ők voltak az egyik aranyesélyeseim fantasyben :dPjongcsang Kanada Athénje
eaglesmcnabb
slowmotion
NB2
a kanadaiaknak meg két szent tehenük van: a hoki meg a curling, és hát ha a nők nem nyerik meg, akkor... na azért olyan randalírozás nem lesz, mint amikor a Canucks kikapott a Stanley Kupa döntőjében, de nem fognak szó nélkül elsiklani felette, az is biztos.
slowmotion
több mint 6 éve
Engem amúgy az basz fel, hogy nem indíthatunk 2 kajakost sem világversenyen, úszóból is csak max kettőt, mikor 3 világklasszis pillangóúszónk van, viszont a hollandok simán kibérelhetik gyorskorcsolyában, a németek meg szánkóban a dobogót ha olyan kedvük van. Itt is le kéne szabályozni max 2 főre nemzetenként Most a sífutást nem veszem bele, mert nyilván sokkal nagyobb a mezőny mint az említett sportokban, úgyhogy a max 4 fő itt korrekt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
khm... azért Athént még behúztuk.Kanada jéghoki=magyar póló?😊nyilván ők voltak az egyik aranyesélyeseim fantasyben :dPjongcsang Kanada Athénje
eaglesmcnabb
slowmotion
NB2
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Kanada jéghoki=magyar póló?😊nyilván ők voltak az egyik aranyesélyeseim fantasyben :dPjongcsang Kanada Athénje
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 6 éve
nyilván ők voltak az egyik aranyesélyeseim fantasyben :dPjongcsang Kanada Athénje
eaglesmcnabb