NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 563
56
01:40 FIESTA BOWL, Boise State vs Penn State - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
A lé a tét.. szerintem abból a vízből te se akarsz inni.Cheban vagy Demjanenko, Demjanenko vagy Cheban... Úgy látszik a reality showk klszavazós fel-hypeja terjed 😀Pedig itt nem is a lét a tét. Vagy igen?
peterk2005
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ez a brazil srác megérdemelte a bronzot. Rosszul rajtolt utána keményen evezett, a végén még be is borult.
több mint 8 éve
Cheban vagy Demjanenko, Demjanenko vagy Cheban... Úgy látszik a reality showk klszavazós fel-hypeja terjed 😀Pedig itt nem is a lét a tét. Vagy igen?
peterk2005
több mint 8 éve
Cheban vagy Demjanenko, Demjanenko vagy Cheban... Úgy látszik a reality showk klszavazós fel-hypeja terjed 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Demyanenko ezt nagyon elbaxta, ennél szarabb berúgást rég láttam.. pedig tegnap 1.5 üveg bort ittam..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
az aranyérem mellé egy beutalót is kap gyomormosásra az ukrán
több mint 8 éve
De az ukránnak nincs esélye ugye Jenő😊
több mint 8 éve
No most nézem német sincs ebbe, úgyhogy egy szavunk se lehet. Ennyire sűrű már a kajak-kenu mezőny. Hozzá kell szokni Szép volt Jonatán!
több mint 8 éve
Na Jonatán legalább a B döntőben második lett szép volthülyén rúgta be a hajót, mindegy annyira nem oszt nem szoroz
kapitnono
több mint 8 éve
Na Jonatán legalább a B döntőben második lett szép voltA döntőben történik ez, tépjük a hajunkat.. 😊 de nem volt rossz menet ez se.
kapitnono
több mint 8 éve
Na Jonatán legalább a B döntőben második lett szép volt
több mint 8 éve
Fuksa, Tarnovschi és Tacchini a B döntőben, elég erős mezőny ez is..
több mint 8 éve
szerintem jót mentek tegnap. Én amondó vagyok, hogy meglehet az érem. Mondjuk ahogy mondod ez egy sprintszám, itt a rajtnál is sok múlik.7.-ek lettünk férfi K–2 1000 m-en. Mondjuk itt nem is vártunk érmet, majd a másik kettő döntőben annál inkább.A K2 200 elég lutri szerintem, s én amúgy is kb 4-5. helyre tippelem a mienket erőviszonyok alapján...
kapitnono
Igor
több mint 8 éve
Egy pontszerző nem lett volna rossz. Ez van hajrá tovább!!!
több mint 8 éve
7.-ek lettünk férfi K–2 1000 m-en. Mondjuk itt nem is vártunk érmet, majd a másik kettő döntőben annál inkább.A K2 200 elég lutri szerintem, s én amúgy is kb 4-5. helyre tippelem a mienket erőviszonyok alapján...
kapitnono
több mint 8 éve
Damn, szerbek picit későn indultak... 7. hely, talán 5. hely lehetett volna max, érem nem nagyon volt itt a pakliban..
több mint 8 éve
7.-ek lettünk férfi K–2 1000 m-en. Mondjuk itt nem is vártunk érmet, majd a másik kettő döntőben annál inkább.
több mint 8 éve
ha a kolléganőd dumál hozzád úgy nehezebb😊elsőre nem értem😊Mit nem értesz?
www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-eremre-hajtanak-ottusazoink-segitunk-hogy-ertse-is-amit-lat-2520839
NB2
Ma van a vívás lényegi része, ami az úszás után lesz az gála néhány pontért.. ennyi a lényeg kb.
Igor
most már oké, kösz
több mint 8 éve
elsőre nem értem😊Mit nem értesz?
www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-eremre-hajtanak-ottusazoink-segitunk-hogy-ertse-is-amit-lat-2520839
NB2
Ma van a vívás lényegi része, ami az úszás után lesz az gála néhány pontért.. ennyi a lényeg kb.
több mint 8 éve
elsőre nem értem😊www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-eremre-hajtanak-ottusazoink-segitunk-hogy-ertse-is-amit-lat-2520839
több mint 8 éve
Kampman
28 604
jó volt a tegnapi buli, jenőkém?Ne izéld már állandóan, legalább annyira profin készül a versenyekre, mint a Verrasztó testvérek
Löfli
több mint 8 éve
jó volt a tegnapi buli, jenőkém?
több mint 8 éve
biztos ami tuti én megtettem ezt a Li Xuerui nevű csajszit. nem azt mondom, hogy nem bízom abban, hogy Marin hozza a papírformát, de... de nem bízom benne.
több mint 8 éve
Pars: hosszabbitas.hu/egyeni/atletika/pars-dontos-kiesett-a-topfavorit-fajdek
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
m4 az olimpiai műsorkészítésrőlwww.m4sport.hu/2016/08/17/pillantson-be-a-kulisszak-moge-igy-keszul-az-m4-sport-olimpiai-adasa/