Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Szabó G az amerikairól nagyon megfeletkezett a 2. futamban
több mint 9 éve
Az kemény, hogy az aranyról a 2. ugrások közötti 3 centi dönt xD
több mint 9 éve
Mit melyiket.. egyetlen Kemboi van 😛Kizárták Kemboit 😕Melyiket? Koksz?
Igor
Sixo
3000m akadály, kilépett a vizesárok után picivel, és köcsög franciák óvtak. Még jó hogy Mekhissi bronza ezen az 5 centin múlt...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Kizárták Kemboit 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Szabadfogásban első ránézésre jóval több akció van. Nem csak állva egymásnak feszülés vagy parter helyzetre várás. Női 48kg-ban óriási arany meccs volt. Japán Tosaka 3-4 másodperccel a vége előtt fordított. Ezt a meccset leszámítva a két bronzmeccs is látványos volt. Az egyik pl. 7-6-ra végződött. Ezeket a meccseket tényleg lehet élvezni.
EDIT: Kosármeccs közben meglestem a többi éremosztó meccset. Ez alapján most dobnám ki a fenébe a kötött fogást. Mind a 9 meccs akciódús és fordulatos volt. Japánok meg érvényesítették a papírformát.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Ja és Kormos Villő 27. lett női toronyugrás selejtezőjében. Gyakorlatilag 1 ugrását leszámítva, szerintem csalódásnak érzi majd a szereplését. :/
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Közben brazil-német gurulós foci döntő lesz.
több mint 9 éve
Amúgy ne a bírókra akarjátok fogni, lényegesen jobb csapat ez, ha segítenének minket se lenne sok esély. Inkább örüljünk, hogy mikor kellett - az ausztrálok ellen - minket segítettek a bírók. 😉nyilván jobbak voltak, de azért az megkönnyítette a dolgukat, hogy az első félidőben kb minden támadásuk emberelőny. Félidőben így már volt többgólos előnyük, így esélyünksem volt visszajönni.
Jughead
gondolom a végén 17-8 as kontrafaltok is azt mutatják milyen igazságos volt a bíráskodás.

több mint 9 éve
Egyébként meg nyilván több előnye van a jobb csapatnak, hisz szabályosan védekezve esélytelen védekezni rajtuk. Ezt mi is tudhatjuk pl. 2004-ből mikor meg nekünk volt majd minden meccsen több előnyünk. 😉És továbbra is azt mondom az ausztrálok ellen sehol se olvastam, hogy azért köszönjük meg a bíróknak is, hogy nekünk fújtak. 😊 Pedig az ausztrál bowl.hu-n valószínűleg durván mocskolták a bírókat, mert ott egy szoros meccsen tolták az ellenfél csapatát. 😉
több mint 9 éve
Nyilván nem volt fair a fújás, de nem ezen múlt, jobbak az amcsik.Nem is izgultam halálra magam... Tudtam ha a második negyed elején ott leszünk a nyakukon akkor beleszólnak majd a partról, de tény, hogy jobbak
empty taxi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Amúgy ne a bírókra akarjátok fogni, lényegesen jobb csapat ez, ha segítenének minket se lenne sok esély. Inkább örüljünk, hogy mikor kellett - az ausztrálok ellen - minket segítettek a bírók. 😉1. jobbak
Jughead
2. azért baromira könnyű úgy játszani, hogy tudod, hogy van hátszeled (és lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de ha 1x 20 év múlva kiderülne, hogy szóltak a 2 bírónak, hogy az NBC-nek ez jó kis pénzt megér, hogy a nők döntőt játsszanak, azért érdekes érzések kavarognának bennem)
3. nem néztem direkt csak kommentek alapján írtam amúgy😊
több mint 9 éve
Nem tudom miért kellett inkább odafújni mint kb. Egyenlő esélyt fújni?
Draft

több mint 9 éve
Nyilván nem volt fair a fújás, de nem ezen múlt, jobbak az amcsik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Amúgy ne a bírókra akarjátok fogni, lényegesen jobb csapat ez, ha segítenének minket se lenne sok esély. Inkább örüljünk, hogy mikor kellett - az ausztrálok ellen - minket segítettek a bírók. 😉
több mint 9 éve
Jövő évi VB-n sem fognak nekünk hazai pályát fújni
Draft

több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Nézzétek 23:45-től az M5-öt, Egyesült Államok-Argentína férfi kosármeccs lesz! Nagyon jónak ígérkezik, érdemes figyelemmel követni. Remélem, valamivel szorosabb lesz, mint az eddigi két negyeddöntős mérkőzés (Ausztrália-Litvánia 90-64, Spanyolország-Franciaország 92-67).Szerintem látványos, de nagyon egyoldalú meccs lesz. Ha nincs potens magasembered semmire nem mész a Team USA ellen. Szerb-horvát lesz szerintem a nap meccse.
caseyjones
több mint 9 éve
én örülnék ha elkapnák az amikat, de azok a meccsek csalókákVégül is a Szerbek meg a Franciák is kemény 3 ponttal kaptak ki tőlük, de biztos altatnak.Nézzétek 23:45-től az M5-öt, Egyesült Államok-Argentína férfi kosármeccs lesz! Nagyon jónak ígérkezik, érdemes figyelemmel követni. Remélem, valamivel szorosabb lesz, mint az eddigi két negyeddöntős mérkőzés (Ausztrália-Litvánia 90-64, Spanyolország-Franciaország 92-67).nem hinném, hogy szoros lenne, max az első félidő. Véleményem szerint a jelenlegi mezőnyből max az ausztrál csapat tudja megszorítani az usát.
caseyjones
kapitnono
4dam
több mint 9 éve
A kapusuk sem lenne akkora sztár ha nem ilyen dromedárok lennének előtte
Draft

több mint 9 éve
Végül is a Szerbek meg a Franciák is kemény 3 ponttal kaptak ki tőlük, de biztos altatnak.Nézzétek 23:45-től az M5-öt, Egyesült Államok-Argentína férfi kosármeccs lesz! Nagyon jónak ígérkezik, érdemes figyelemmel követni. Remélem, valamivel szorosabb lesz, mint az eddigi két negyeddöntős mérkőzés (Ausztrália-Litvánia 90-64, Spanyolország-Franciaország 92-67).nem hinném, hogy szoros lenne, max az első félidő. Véleményem szerint a jelenlegi mezőnyből max az ausztrál csapat tudja megszorítani az usát.
caseyjones
kapitnono

Fly Eagles Fly!