Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
fck
3 század

Szerkesztette: dawyd728
több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Marin oktak kozben az m5on tollasban
Janek
Bent is van az első játszma a zsákban.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 258 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Cheban vagy Demjanenko, Demjanenko vagy Cheban... Úgy látszik a reality showk klszavazós fel-hypeja terjed 😀
peterk2005
Pedig itt nem is a lét a tét. Vagy igen?
iktriad
Majd akkor koppanunk, ha megy az NFL közvetítés a a Vajna féle sport csatornára, aztán hallgathatjuk a "Eagles vagy Cowboys?, Cowboys vagy Eagles?"-r, meg a "Gostkowski vagy a kapufa, kapufa vagy Gostkowski"-t 😀
peterk2005
milyen kérdés már... természetesen Cowboys 😀
slowmotion
Csak ha Romo egészséges. 😊
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 621 — Apu ökölbeszorított keze
Na go fiuk!

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 833 — Cowboys fan
Cheban vagy Demjanenko, Demjanenko vagy Cheban... Úgy látszik a reality showk klszavazós fel-hypeja terjed 😀
peterk2005
iktriad
Majd akkor koppanunk, ha megy az NFL közvetítés a a Vajna féle sport csatornára, aztán hallgathatjuk a "Eagles vagy Cowboys?, Cowboys vagy Eagles?"-r, meg a "Gostkowski vagy a kapufa, kapufa vagy Gostkowski"-t 😀
peterk2005
milyen kérdés már... természetesen Cowboys 😀
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 896
peterk2005
iktriad
peterk2005
Az időkéréseket pedig Stohl Buci fogja jelezni

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 193
Ez a Hufnágel-Ceiner páros beszarás. Előbbi tegnap is meg ma is majd összeesett a riport közben utóbbi meg mintha mi se történt volna. 😀

Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Picsbe az NBC elkapcsolt a kajak-kenuról Ashton Eatont szopkodni. Így marad világkedvenc Crazyjenője.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 621 — Apu ökölbeszorított keze
Marin oktak kozben az m5on tollasban

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 320 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk2005
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
peterk2005
iktriad
A lé a tét.. szerintem abból a vízből te se akarsz inni.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 992 — WHO DAT!!!!
Ez a brazil srác megérdemelte a bronzot. Rosszul rajtolt utána keményen evezett, a végén még be is borult.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 258 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
peterk2005
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 320 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Demyanenko ezt nagyon elbaxta, ennél szarabb berúgást rég láttam.. pedig tegnap 1.5 üveg bort ittam..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 647 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
az aranyérem mellé egy beutalót is kap gyomormosásra az ukrán

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 985 — Így remélem megfelelek nektek.....
De az ukránnak nincs esélye ugye Jenő😊
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 985 — Így remélem megfelelek nektek.....
No most nézem német sincs ebbe, úgyhogy egy szavunk se lehet. Ennyire sűrű már a kajak-kenu mezőny. Hozzá kell szokni

Szép volt Jonatán!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 397 — nabege2@yahoo.com
Na Jonatán legalább a B döntőben második lett szép volt
kapitnono
hülyén rúgta be a hajót, mindegy annyira nem oszt nem szoroz
több mint 9 éve
kapitnono
A döntőben történik ez, tépjük a hajunkat.. 😊 de nem volt rossz menet ez se.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Fuksa, Tarnovschi és Tacchini a B döntőben, elég erős mezőny ez is..

több mint 9 éve
7.-ek lettünk férfi K–2 1000 m-en. Mondjuk itt nem is vártunk érmet, majd a másik kettő döntőben annál inkább.
kapitnono
A K2 200 elég lutri szerintem, s én amúgy is kb 4-5. helyre tippelem a mienket erőviszonyok alapján...
Igor
szerintem jót mentek tegnap. Én amondó vagyok, hogy meglehet az érem. Mondjuk ahogy mondod ez egy sprintszám, itt a rajtnál is sok múlik.

több mint 9 éve
Egy pontszerző nem lett volna rossz. Ez van hajrá tovább!!!
több mint 9 éve
7.-ek lettünk férfi K–2 1000 m-en. Mondjuk itt nem is vártunk érmet, majd a másik kettő döntőben annál inkább.
kapitnono
A K2 200 elég lutri szerintem, s én amúgy is kb 4-5. helyre tippelem a mienket erőviszonyok alapján...