Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Katari klubcsapat szerencsére 10-el ég a németek ellen.
több mint 9 éve
m4 gondolta ad egy foci meccset, erre egy sima liba meccset sikerült kifognia...
több mint 9 éve
Az első tollas arany indonézeké (vegyes páros), maláj ezüst, kínai bronz

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
úgy látszik még egy brazil elődöntő sem elég a teltházhoz...
több mint 9 éve
Miért nem ismétlik a brazil gólt :/Les vót 😊
Sixo
Amúgy nem tudom mert nem is láttam 😊
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Ha a hondurasiak nem is jutnak be a döntőbe, Neymart ki fogják nyírni a meccs végére.
több mint 9 éve
Miért nem ismétlik a brazil gólt :/zindexen az elő olimpia-követésbe most került fel
Sixo
több mint 9 éve
És Viktor be is húzta simán. Ffi egyéni tollas maláj-kínai, kínai-dán elődöntő. Ahogy a nagykönyvben meg van írva, az első négy kiemelt a négyben

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
ÉN hülye reménykedtem, hogy az m5-ön lesz a másik kosár...melyik kosárra gondolsz, mert 19 30 tól lesz a következő a spanyol francia?
aztán leesett...
marad a stream...
kötsög Neymar, kötsög brazilok😊
NB2

több mint 9 éve
Lol, brazilok 14 mp után vezetnek honduras ellen.Neymar bele is sérül, érik egy újabb 1-7 a németek ellen
kapitnono
több mint 9 éve
ÉN hülye reménykedtem, hogy az m5-ön lesz a másik kosár...aztán leesett...
marad a stream...
kötsög Neymar, kötsög brazilok😊
több mint 9 éve
Igazából nem az eredmény, inkább a különbség lepett meg.Meanwhile az ausztrálok úgy verik kosárban a litvánokat, mint szódás a lovát.nem is baj az, jussanak tovább. A jelenlegi mezőnyből kb ők tudják egyedül megszorítani az USA-t.
empty taxi
kapitnono

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szeretett vezérünk örülhet. Tollascsarnokban zúg a Viktor, Viktor,Viktor 😊
diverdoc
több mint 9 éve
Meanwhile az ausztrálok úgy verik kosárban a litvánokat, mint szódás a lovát.nem is baj az, jussanak tovább. A jelenlegi mezőnyből kb ők tudják egyedül megszorítani az USA-t.
empty taxi

több mint 9 éve
Annyira nem, majdnem megverték az USA-t is...A meglepetésnek számít gondolomférfiMeanwhile az ausztrálok úgy verik kosárban a litvánokat, mint szódás a lovát.Férfi vagy női?
empty taxi
ThundersNFL
Kampman
ThundersNFL
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
az auszi csajszik már tegnap kiestek a szerbek ellenMeanwhile az ausztrálok úgy verik kosárban a litvánokat, mint szódás a lovát.Férfi vagy női?
empty taxi
ThundersNFL
több mint 9 éve
A meglepetésnek számít gondolomférfiMeanwhile az ausztrálok úgy verik kosárban a litvánokat, mint szódás a lovát.Férfi vagy női?
empty taxi
ThundersNFL
Kampman
Draft

több mint 9 éve
férfiMeanwhile az ausztrálok úgy verik kosárban a litvánokat, mint szódás a lovát.Férfi vagy női?
empty taxi
ThundersNFL
több mint 9 éve
Meanwhile az ausztrálok úgy verik kosárban a litvánokat, mint szódás a lovát.Férfi vagy női?
empty taxi
Draft

több mint 9 éve
Ha Pars legalább 80%-os lenne esély lenne akár az aranyra is.... A 3,14 csába
Draft

több mint 9 éve
Meanwhile az ausztrálok úgy verik kosárban a litvánokat, mint szódás a lovát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Amúgy női birkózásra érdemes figyelni, 58 kilóban Kaori Icho-nak van esélye beállítani Oerter/Lewis/Phelps csúcsát - 4 olimpiai arany (és van egy csapattársa, Saori Yoshida, aki 53 kilóban szintén esélyes) - asszem 2003 és 2016 között egyszer se kapott ki - idén januárban kapott ki először a mongol Purevdorjtól... aki viszont kikapott az orosz Koblovától az első körben!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)