Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Pars mikor jön?elvileg 16 05 kor van kezdés a B döntőnek.
ThundersNFL
több mint 8 éve
impresszív futam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Pars mikor jön?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Francia-Brazil kézi 37 perc 21-21 wtf?majd a végén bedarálják őket
NB2
több mint 8 éve
Francia-Brazil kézi 37 perc 21-21 wtf?
több mint 8 éve
Hmm, megfordult a szél, de sajnos ez kemény futam volt..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Csinosak a 800 as lányok....
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Kérhetnék egy gyors összefoglaló az eddig történtekről?
Köszönöm!
ThundersNFL
több mint 8 éve
Kérhetnék egy gyors összefoglaló az eddig történtekről?Köszönöm!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Lin Dan megszenvedett az indiai Srikanth ellen, így elődöntőben a tollaslabda el classicoja Lee Chong Wei vs. Lin Dan. Hát volt már ilyen olimpiai döntő, nem is egy.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Így bárkinek van.Mondjuk azért az , hogy 74.17el egy csoportot vezetni lehet kalapács selejtezőben, elég meredek.így még akár pars krisztiánnak is lehet esélye
Sixo
kapitnono
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Mondjuk azért az , hogy 74.17el egy csoportot vezetni lehet kalapács selejtezőben, elég meredek.így még akár pars krisztiánnak is lehet esélye
Sixo
több mint 8 éve
Mondjuk azért az , hogy 74.17el egy csoportot vezetni lehet kalapács selejtezőben, elég meredek.
több mint 8 éve
hát nekem a 22-25 milliós Kairó után az álmom lenne ilyen helyen leélni az életem. pedig még csak szűk 1 éve vagyok itt.van Palauban net? 😀3-4 ezer dollár a repjegy Sydneyből... szegényeknek az olimpiára eljutni nem lehetett egyszerű.
vazzz, a semmi közepén...
zemanla
Mondjuk most hogy nézem a térképen nem is vészes, a Fülöp-szigetek egész közel van.
Nauru vagymondjuk Kiribati bőven szarabb helyen van.
Igor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Fajdek 3.ra 72.00 m-t dobott és a 7. helyen áll. Ha öten többet dobnak nála, nem lesz ott a döntőben!!
több mint 8 éve
Kökény Kokanéj-nek ejteni.... ez szép volt, (v)érmes esélyeink nem lehetnek, de legalább döntő megvan.
több mint 8 éve
Nah jól van Hufnagel Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Wiki szerint:van Palauban net? 😀3-4 ezer dollár a repjegy Sydneyből... szegényeknek az olimpiára eljutni nem lehetett egyszerű.
zemanla
Mondjuk most hogy nézem a térképen nem is vészes, a Fülöp-szigetek egész közel van.
Igor
Nemzeti mottó: Rainbow's End
😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
"its ectoplasm"már azt is meg kellett néznem ki ő, nem hogy tudjam mi történt vele😊ugye nem úgy jártál, mint Randy Marsh?cefet szép, de én megmondom őszintén 3 nap után net nélkül már elvonási tüneteim voltak lent Horvátországban😊van Palauban net? 😀azt nem tudom, de lurvajó hely lehet net nélkóül is 😊
zemanla
www.palau-royal-resort.com/d/palauroyalresort/media/Home/__thumbs_1170_600_crop/Exterior_9_Resized.jpg?1444183203
braxa88
NB2
Kampman
NB2
több mint 8 éve
van Palauban net? 😀3-4 ezer dollár a repjegy Sydneyből... szegényeknek az olimpiára eljutni nem lehetett egyszerű.
zemanla
Szerkesztette: Igor
több mint 8 éve
már azt is meg kellett néznem ki ő, nem hogy tudjam mi történt vele😊ugye nem úgy jártál, mint Randy Marsh?cefet szép, de én megmondom őszintén 3 nap után net nélkül már elvonási tüneteim voltak lent Horvátországban😊van Palauban net? 😀azt nem tudom, de lurvajó hely lehet net nélkóül is 😊
zemanla
www.palau-royal-resort.com/d/palauroyalresort/media/Home/__thumbs_1170_600_crop/Exterior_9_Resized.jpg?1444183203
braxa88
NB2
Kampman