Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Kajakos csaj Palau ról....
nah, nézzük a google map-et

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Fajdek érvénytelen elsőre.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 992 — WHO DAT!!!!
Jó az a 2.hely, sokáig vezettünk, a végén lehajráztak minket.Középdöntőben vagyunk, kerüljünk a döntőbe, ott meg bármi lehet.

több mint 9 éve
Remek... nem tudom a spanyolok mit esznek (steak?), de nagyon megy nekik a féfiaknál.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Na,ez a jonatán gyerek már biztatóbbat ment. 2. legjobb idővel jutott be az elődöntőbe.
kapitnono
azt ott meg nem lesz ereje...
(remélem nem lesz igazam)
NB2
kell a jinx
kapitnono
Itt is teljesen fölösleges erőlködni, 5-ben kel lenni... lásd Oldershaw ahogy csinálta.

több mint 9 éve
Na,ez a jonatán gyerek már biztatóbbat ment. 2. legjobb idővel jutott be az elődöntőbe.
kapitnono
NB2
kell a jinx

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 393 — nabege2@yahoo.com
kapitnono
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Komolyan azon izgultok hogy a 12 hajóból döntőbe megyünk-e?
Egyébként ha be is megyünk, ez sem éremesélyes számunk...
Igor
mi van ezzel a kajakkenu sporttal? nem ugy volt h mi uraljuk ezt a sportágat? erre a tegnapi két lányon kívűl nincs egy ismert kajakkenusunk :/
braxa88
A különbség az, hogy a VB-ken sokkal több szám van, ennyi.

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 590 — The Mathematician
Igor
mi van ezzel a kajakkenu sporttal? nem ugy volt h mi uraljuk ezt a sportágat? erre a tegnapi két lányon kívűl nincs egy ismert kajakkenusunk :/
braxa88
ffi mezőnyben régóta nem uraljuk
a nőknél meg generációváltás zajlik egy ideje

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Igor
több mint 9 éve
Igor
azért egy futam utolsó hely nem nézett volna ki jól

több mint 9 éve

több mint 9 éve
A németek nem bízták a véletlenre

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Hát ez is nehezen indul..

több mint 9 éve
Na ez a K2 megmutatja a jelenlegi lebonyolítás ostobaságát. (csehek a legnagyobb trollok 😀)

Szerkesztette: Igor

több mint 9 éve
nem indul túl jól ez a futam

több mint 9 éve
Férfi tollasban Lee Chong Wei elég impresszíven ütöget (7-6-os vezetésről elment 20-7-re.. végül 9-re nyert), bár várható, sőt kötelező neki a negyeddöntő úgymond...

Szerkesztette: Igor

több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 439 — Amerikai sportok rajongója
Szerintem nem kell ezt ennyire tulgondolni. Mai vizilabdamezony egyre kiegyenlitettebb, legtobb meccs egy golon dol el ide vagy oda a nagycsapatok kozott, igy lehet ebbol 6. hely is vagy eppen egy donto is az adott versenyen.
Most meg egy gol sem dontott, csak a buntetok, sajna nem a mi javunkra.
zavi27
Ez szerintem egy nagyon rossz gondolkodás, és csak a bajokat tussolnánk el.
Ráadásul:
Szerb-Spanyol 10-7
Olasz-Görög 9-5
NB2
szerbek kicsit kiemelkednek, ezt tudtuk eddig is mostanaban, a gorogot meg nem mindig lehet abba a 4-5 nagycsapatba besorolni akikre gondoltam. Idecopyzhattam volna 10 eredmenyt en is ami mind szoros volt viszont. Nyilvan most nincs egyszerre egy korosztalyban 5-6 vilagklasszis jatekosunk, akik barmelyik ilyen jellegu meccset el tudtak donteni a mi javunkra szinte mindig. Ja, meg egy olyan korszakos kapitany se mint Kemeny Denes volt.

Szerkesztette: zavi27
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 621 — Apu ökölbeszorított keze
Tollas:Az indiai lány, aki Sárosi Laura csoportját nyerte (éppen csak), kiverte a legjobb kínait és a négyben van. Ezenkívül még spanyol, második számú kínai és a titkos favoritom a japán kislány van négyben. Ma ffi egyéni meccsek, köztük egy kettő nagy meccset igér
diverdoc
Kegyetlen a japan lány mindent elér és visszaad mintha egy fal lenne ami itt kepzavar persze

több mint 9 éve
Akartam írni én is egy hosszabbat a vizilabdáról, de itt többen lényegében nagyon jól összefoglaltátok.
(Szolnokon nevelkedtem-jó régen 😀 - és ugyan én sohasem játszottam, de láttam néhány meccset akkor is, mostanában is. A fiam, igaz egyelőre gyerek szinten játszik a Fradiban, elég sok bajnokit látunk.)
Azért néhány gondolatot engedjetek meg:
1) Az olimpián lejátszott meccsek közül-rendes játékidőben- egyet sem veszítettünk. Igaz, sajnos csak kettőt nyertünk. De nem ezen múlt!
2) A döntetlenek, amit mondom a végelszámolásban semmit nem jelentettek, nem a mi játékunk dominanciájával alakultak ki, azaz rá lehetne fogni, hogy akár szerencsénk is volt. De be lehetett volna húzni őket. Ez pszihés dolog az utsó másodpercekben a Lövölde térről gólokat kapni...Több figyelem, fegyelem kellett volna.
3) Meccs végén, x állásnál 40 mp-el a vége előtt, ha nálunk van a labda (és tudjuk, hogy az ellen még vissza fog támadni) kreatívabb játék kell. Center, kiállítás, kapura lövés, szöglet, vagy valami....és figyelni az ellentámadásra.
4) Edző (szöv.kap) kérdés: Valszeg igen, van baj Benedekkel, de nem a képességeivel, tudásával, hanem a motivációs készségével, vagy esetleg az "érthetőségével".... Nem véletlenül került mellé Gerendás! A "fanatizálás", a "gyerünk! Együk meg őket!" az ő feladata. Ez hiányzik Tiborból...Ezért hiba lenne őt elzavarni! Ha más fiatal kapitányt ültetnének a helyére, az kb ua lenne ( Vincze B., Varga Zsolt....) Gerendást meg kb minden meccsen kiállították volna. 😊 Úgyhogy szerintem maradjon, és maradni is fog.
5) Összeállítás: Sajnos nincs olyan kimagasló játékos most, mint az előző években (évtizedekben) volt, akire bármikor rá lehet bízni, hogy ha szar van, majd megoldja. A fiatalok magabiztosnak tűnnek, de kell valaki, aki összefogja a csapatot, akinek bármikor lehet passzolni, aki megoldja távolról, ha kell, vagy kézre adja a labdát 2 mp el a duda előtt. Kapus poszt: ez van... mindenkinek lehet rossz napja, hete. (tudom, de ne az olimpia hetében legyen!) Néhány héttel ezelőtt Nagy Viktort ünnepelte a közönség a final four meccsek után a Margit szigeten... Nekem Madaras hiányzott a csapatból...
6) Öt méteresek: Ha bedobjuk őket, akkor most a sajtó, és mi is, kicsit fanyalogva a látott játék miatt , elégedetten dörzsölnénk a kezünket, hogy 4 között vagyunk, sőt, már szinte a döntőben vagyunk. Onnan meg már minden lehet. Hát nem lett. De azért nem kell temetni a csapatot, edzőt, nem kell sóval behinteni az uszodák helyét. Van ilyen, hogy jobb (?) az ellenfél, esetleg jobban (?), látványosabban (?) játszik.
Nem kell elvenni a gyerekek kedvét attól, hogy ússzanak, vízilabdázzanak (mert "csak" ötödik, hatodik, stb helyen végeztek a nagyok egy olimpián!)

Szóval, ahogy mondani szokták: mindíg a következő meccset kell megnyerni. Jönnek megint a Brazilok.

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 874 — Lucas Scott
Szerintem nem kell ezt ennyire tulgondolni. Mai vizilabdamezony egyre kiegyenlitettebb, legtobb meccs egy golon dol el ide vagy oda a nagycsapatok kozott, igy lehet ebbol 6. hely is vagy eppen egy donto is az adott versenyen.
zavi27
Ráadásul:
Szerb-Spanyol 10-7
Olasz-Görög 9-5
NB2
spanyolok az elején húztak 2 meglepő eredményt, utána megnyerették velük a csoportot. nagyobb volt a füstjük. a szerb csapat még önbizalom nélkül is nyert simán.
az olaszok meg semmit sem csináltak eddig, meg is érdemelték volna, hogy kiessenek, és a 8 között megverték a görögöket, akik kb leutánozták ezt a színész vízilabdát. de a nap végén a mester még jobb a tanítványnál. viszont ha a horvátok innen megnyerik, akkor az lesz a szégyen. nekem eddig a horvátok a kedvenc utánunk, de most nagyot csalódtam bennük. pedig még 2014-ben Suknoval beszélgettem is a helyosztó meccs előtt, mert egyik kedvenc játékosom, de nagyon estek a szememben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 874 — Lucas Scott
Szép az összehasonlítás, csak tegnap nem a 2004-es csapattal játszottunk😊
Továbbra is tartom más hozzáállással és jobb játékkal simán verni kellett volna Montenegro-t.

Edző: Vincze Balázs?
NB2
Vincze Balázs tipikusan klub edző, amennyit én láttam belőle (mikor BVSC-nél volt, akkor abban az uszodában edzettem, nap mint nap láttam). az ő módszeréhez az kell, hogy mindig ott legyen a csapat mellett. nagyon jó edzőnek tartom, de a végén szinte mindig hiányzott nekik valami kicsi. kíváncsi lennék amúgy, hogy az ő sémái mennyire sikerülnének válogatott szinten is. is-is nálam, mert lenne benne elképzelés, de nem tudom, hogy ez a ciklikusság (2 havonta kapod meg az embereket 1 hétre) mennyire lenne jó neki. szerintem nem. mondjuk ha jobban belegondolok Csuvi éppen csapat nélkül van 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 393 — nabege2@yahoo.com
zavi27
Ráadásul:
Szerb-Spanyol 10-7
Olasz-Görög 9-5
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 833 — Cowboys fan
A középsőt elvinném..Nem is tudtam hogy ovisokat is engednek az olimpiára.Coolearie
szerintem a kép jobb széle sem gyenge