Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
nem😊 ők olyanok mint az evezésben a B és C döntő, csak itt van esélyed megelőzni az A döntő végén lévő versenyzőketSzóval ezután már nincs még egy döntő kör ahová az A és a B X sportolója megy tovább, mint pl súlylökésben volt.Mi itt a lebonyolítási rend? Mindenki 3. kísérlet után mi lesz? Vége?vége, azt megvárják az estieket is és azzal együtt csinálnak egy összesítést
alatriste
nah mutatták most a szünetben
NB2
Itt egy összesített súly meg a másik csoportba aztán összefésülik és annyi a vége.
Ha jól értem. 😊
alatriste
(mindazonáltal én kibírtam, hogy a póló meccs szünetében láttam a magyar srácot)
Szerkesztette: NB2
több mint 9 éve
Szóval ezután már nincs még egy döntő kör ahová az A és a B X sportolója megy tovább, mint pl súlylökésben volt.Mi itt a lebonyolítási rend? Mindenki 3. kísérlet után mi lesz? Vége?vége, azt megvárják az estieket is és azzal együtt csinálnak egy összesítést
alatriste
nah mutatták most a szünetben
NB2
Itt egy összesített súly meg a másik csoportba aztán összefésülik és annyi a vége.
Ha jól értem. 😊

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mi itt a lebonyolítási rend? Mindenki 3. kísérlet után mi lesz? Vége?

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Még ha továbbjutottak volna a pólósok, akkor érteném, hogy miért adják a meccset, de így inkább csak ez is egy újabb strigula a köztévé hulladék programválasztásainak kupacában...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
az m4 fő célja, hogy a magyarokat mutassák😊Ez mindennek a legalja, hogy azt a nézhetetlen szart adják az egyetlen? férfi súlyemelőnk helyett.Na 218 lökésben megvan, már biztos lesz eredménye. 226-ra van írva következőre.Van valakinek streamje? Ez a buzi M4 polót ad.
dawyd728
alatriste
4dam
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
227 megvan!!!
több mint 9 éve
Ez mindennek a legalja, hogy azt a nézhetetlen szart adják az egyetlen? férfi súlyemelőnk helyett.Na 218 lökésben megvan, már biztos lesz eredménye. 226-ra van írva következőre.Van valakinek streamje? Ez a buzi M4 polót ad.
dawyd728
alatriste

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
www.bbc.co.uk/sport/live/olympics/36815439Na 218 lökésben megvan, már biztos lesz eredménye. 226-ra van írva következőre.Van valakinek streamje? Ez a buzi M4 polót ad.
dawyd728
alatriste
több mint 9 éve
Látta valaki azt az 56 kilós box negyeddöntőt, amiről az index cikkezik meg kb. a fél világ, hogy elcsalták? Gondoltam megnézem a youtube-on, de a NOB nagyon szorgosan tíltogat le onnan minden videót, csak a csávó nyilatkozata van fent, a teljes meccset nem találtam meg...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
mi ez a story Gyurta Danival?Végig dugta a komplett női úszóválogatottat 😊
ZoliMP
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Na 218 lökésben megvan, már biztos lesz eredménye. 226-ra van írva következőre.Van valakinek streamje? Ez a buzi M4 polót ad.
dawyd728

Liverpool Fc
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Na 218 lökésben megvan, már biztos lesz eredménye. 226-ra van írva következőre.
több mint 9 éve
Kicsit visszatérve a vízilabda válogatottra: ilyen védekezés mellett, amit ezen a tornán mutatott a csapat, szerintem igen is el lehet gondolkozni Benedek leváltásán. Szerintem nem egyénbeli, hanem rendszerszintű probléma van a védekezésben, ami egyértelműen edzői felelősség. A csoportmeccsek alatt talán a második legtöbb gólt kaptuk, ez nevetséges! 9 dobott góllal tudni kell verni Montenegrót!
több mint 9 éve
Szép volt Péter!vége? Van még stream?
empty taxi

Liverpool Fc
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 377
mi ez a story Gyurta Danival?
több mint 9 éve
Nálam ő nem szerepelne a listánNem lehet komolyan venni egy olyan listát, amiben nincs ott Bogi.uk.sports.yahoo.com/photos/rio-2016-picture-this-the-most-beautiful-athletes-hotting-up-the-olympics-1470663420-slideshow/aliya-mustafina-gymnastics-photo-1471012165791.htmlKlishina a legjobb! 😊
NB2
Bruce
Kampman
több mint 9 éve
Szép volt Péter!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
EZAZ!!
több mint 9 éve
Szép volt Peti
Draft

több mint 9 éve
Ez a Dzsangabajev is All-Name Team gyanús 😀Sodor egy dzsangát
empty taxi
Draft

több mint 9 éve
Nem lehet komolyan venni egy olyan listát, amiben nincs ott Bogi.uk.sports.yahoo.com/photos/rio-2016-picture-this-the-most-beautiful-athletes-hotting-up-the-olympics-1470663420-slideshow/aliya-mustafina-gymnastics-photo-1471012165791.htmlKlishina a legjobb! 😊
NB2
Bruce
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Kell a minél nagyobb eredmény, mert még lesz este az A csoport. Talán a 8-10 körül be tud jönni.
több mint 9 éve
Ez a Dzsangabajev is All-Name Team gyanús 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...