Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Most gondolom senkit nem érdekel de a dán női tollas páros kiverte a kínaiakat és a döntőbe jutott!
4dam
Eléggé nagy és elfogult badminton fan vagyok, de ezt akkor nem mertem beírni 😊
Pedig Pedersenék életük meccsét játszották, nagy játék volt. Két számban már tuti nem lesz kínai arany, és van tuti európai érem
diverdoc
Olimpia van, ilyenkor szvsz minden sport érdekes 😊 Amúgy már kérni akartam, hogy írhatnál pár szót a tollas nemzetközi helyzetéről, mert laikusként eléggé megkevertek a kommentátorok. Egyszer azt hallom, hogy ez egy ázsiai sport, akkora az uralom, mint a pingpongban, aztán a következő meccs alatt azt mondják, hogy a világranglista vezető egy spanyol csaj, és a dánok is nagyon jók. Hogy is van ez akkor?
peterk2005
Volt már ilyen a topicban, Olimpia elott, olvasztani vissza 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Közben a koreai kiesett.. a svéd még életben van.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 503 — Keep pounding
El kell kőszönn, erre nyomatnak felvételeket. A szerkesztőt herélném ki, nem a srácokat.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Meanwhile szurkoljunk a svéd birkózóoszlopnak, elődöntőbe jutott a csávó, ha döntős akk Kiss Balázsnak ott a vigaszág.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 320 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most gondolom senkit nem érdekel de a dán női tollas páros kiverte a kínaiakat és a döntőbe jutott!
4dam
Pedig Pedersenék életük meccsét játszották, nagy játék volt. Két számban már tuti nem lesz kínai arany, és van tuti európai érem
diverdoc
Olimpia van, ilyenkor szvsz minden sport érdekes 😊 Amúgy már kérni akartam, hogy írhatnál pár szót a tollas nemzetközi helyzetéről, mert laikusként eléggé megkevertek a kommentátorok. Egyszer azt hallom, hogy ez egy ázsiai sport, akkora az uralom, mint a pingpongban, aztán a következő meccs alatt azt mondják, hogy a világranglista vezető egy spanyol csaj, és a dánok is nagyon jók. Hogy is van ez akkor?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
de most komolyan mikor játszottunk a montikkal sima meccset?
az egész B csoport taktikázott, nem mi nekünk becsületeseknek kell lenni
nem fexik nekünk ez a délszláv póló, de mi azért csak nekik megyünk
Benedek remélem lemond, mert a VB és ez az olimpia rohadt nagy csalódás!
NB2
Hálisten mi nem játszottuk el amit a többi csapat. Lehet, hogy ezzel a taktikázással, színészkedéssel ásták meg sírját az olimpiai vizilabdának. Nagyon sok örömet szerzett Magyarországnak a vizilabda. Most is megtettek mindent. Ebben a csapatban max egy bronz volt benne. Most egy kihagyott büntin ez elment. Nem érdemlik ezt meg. Más labdajátékban ki sem jutottunk.
diverdoc
Ez baromira nincs így. Ha egy csapat megteszi a tőle várható maximumot, akkor bőven megérdemli a dicséretet. De ebben a csapatban sokkal több volt, mégis a fontos meccseken jön a betli állandóan. Ideje lenne melléjük is odarakni egy pszichomókust.
flzoli
A csoportkörökben az utolsó támadásaink elbalfaszkodása az OK, az edzői-mentális, vagy ki tudja milyen hiba. Itt egy elvesztett meccset hoztak vissza, mindent megtettek. És szerintem sajnos a mai magyar válogatott 3-6 helyen van reálisan.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 891
Legtöbben reménykedünk, elvégre vízilabda.

De ettől még nem kéne átmenni paraszt stílusba, ha nem jön össze valami. Megértem én, idegesség, meg adrenalin, de komolyan, srácok, lassan ott tartok, hogy ha meglátom a Pats zászlót, ignorálom a postot, mert olyan stílusú 😕 Képviseljétek a Pats-t színvonalasabban 😊
peterk2005
Azért ebbe hogy sikerült beleszőni a Patset azt most sem értem. És remélem csak egy rosszul sikerült poénnak szántad...

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Annyi van, hogy sokkal kiegyenlítettebb a mezőny mint 10 éve, nekünk meg nincs annyi klasszisunk, mint Kásásék idején. Ki-ki meccsen mit ez volt ki lehet kapni így, ha fájdalmas is.
iktriad
Kb ezt akartam irni.

Amugy en spec ezt most meglepoen nyugodtan viselem, mert benne volt hogy 4-5-tel kaptunk ki... nagyon nagy mázli/teljesitmeny volt csak visszajonni is.

több mint 9 éve
Sajnos nem volt "sokkal" több!
A 4-ben reális lett volna, de a döntő már nem volt benne...
zemanla
1-7ig bármi lehetett volna, mint mindenki másnak. Ennyi egyforma csapat van, nüanszok fognak mindenhol dönteni.

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Legalább érmet vártam tőlük....
ThundersNFL
Lehet megkapod a csajoktól. Aztán 1-1.
dawyd728
tőlük egy bronz várható reálisan.
deyell
Engem az eb nem babonázott meg, h még egyszer Európa legjobb csapata legyünk egy világversenyen. Az, h borítottuk a papírformát ausztrálok ellen, így már a másik ágon lévő két európai közül a gyengébbik ellen lehet valóban mi leszünk az esélyesek.
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Sajnos nem volt "sokkal" több!
A 4-ben reális lett volna, de a döntő már nem volt benne...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
ThundersNFL

De ettől még nem kéne átmenni paraszt stílusba, ha nem jön össze valami. Megértem én, idegesség, meg adrenalin, de komolyan, srácok, lassan ott tartok, hogy ha meglátom a Pats zászlót, ignorálom a postot, mert olyan stílusú 😕 Képviseljétek a Pats-t színvonalasabban 😊
peterk2005
Ugyanezt akartam írni, ide nem kell akkora arcot rakni, hogy ne férjünk be a fórumba. Van hét jó csapat, ebből csak négy elődöntőzik. Ez most így sikerült, nem halt meg senki, mindent megtettek a srácok a sikerért, hajszálon múlt.

több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
4dam

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 252 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Annyi van, hogy sokkal kiegyenlítettebb a mezőny mint 10 éve, nekünk meg nincs annyi klasszisunk, mint Kásásék idején. Ki-ki meccsen mit ez volt ki lehet kapni így, ha fájdalmas is.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 621 — farkas.l.zoltan@gmail.com
NB2
Hálisten mi nem játszottuk el amit a többi csapat. Lehet, hogy ezzel a taktikázással, színészkedéssel ásták meg sírját az olimpiai vizilabdának. Nagyon sok örömet szerzett Magyarországnak a vizilabda. Most is megtettek mindent. Ebben a csapatban max egy bronz volt benne. Most egy kihagyott büntin ez elment. Nem érdemlik ezt meg. Más labdajátékban ki sem jutottunk.
diverdoc
Ez baromira nincs így. Ha egy csapat megteszi a tőle várható maximumot, akkor bőven megérdemli a dicséretet. De ebben a csapatban sokkal több volt, mégis a fontos meccseken jön a betli állandóan. Ideje lenne melléjük is odarakni egy pszichomókust.

több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 646 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ThundersNFL
ha meglátom a Pats zászlót, ignorálom a postot, mert olyan stílusú 😕 Képviseljétek a Pats-t színvonalasabban 😊
peterk2005
ez a fórumhozzászólások 90%-ban így van amúgy 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 359 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nem baj majd 4 év múlva... Ja nem mert leveszik a programról

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 320 — The only discipline that lasts, is self discipline
ThundersNFL

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 359 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL
dawyd728
Fiúktól vártam az érmet...

Draft

több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 219
ThundersNFL
dawyd728
tőlük egy bronz várható reálisan.

buhloone mindstate

több mint 9 éve
A foci EB-n a portugálok, most a görögök szopattak be. Mi meg aszisztáltunk serényen mind kettő esetben. 😕
Jughead
Az a baj mi jobban szeretünk szopni mint nem...

Draft

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
ThundersNFL
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Kell még 1 normális kapus mert Nagy Viktor egy kalap xar...
ThundersNFL
Ezen a tornán nem ment neki, ez igaz, de a megállapításod nem igaz.
empty taxi
Mikor védett utoljára jól amikor a csapat vb-t nyert azóta a nyelvöltögetésen kívül nem csinál semmit
ThundersNFL
Biztos Neked van igazad és bunda volt h az idei EB legjobb kapusának választották...
empty taxi
Hanyadikok lettünk az Eb-n? Sokszor akkor nyom betlit amikor nagyon nem kellene nem hiába hagyta ki Dénes annyiszor
ThundersNFL
Értem, az EB legjobb kapusának a hibája h nem bronzérem lett az EB-n.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Kell még 1 normális kapus mert Nagy Viktor egy kalap xar...
ThundersNFL
Ezen a tornán nem ment neki, ez igaz, de a megállapításod nem igaz.
empty taxi
Mikor védett utoljára jól amikor a csapat vb-t nyert azóta a nyelvöltögetésen kívül nem csinál semmit
ThundersNFL
Biztos Neked van igazad és bunda volt h az idei EB legjobb kapusának választották...
empty taxi
Hanyadikok lettünk az Eb-n? Sokszor akkor nyom betlit amikor nagyon nem kellene nem hiába hagyta ki Dénes annyiszor

Draft

több mint 9 éve
NB2