NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Kozák Danuta rosszul van? Az nem jó jel....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Valaki rakja be az aranyköpések topikba. Ez tényleg oda való.az olimpia Markó-díjas kommentje 😊Holtversenyt akarsz?Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Ha mindenki belefulladna? (I'm a bad man...)
dawyd728
Igor
empty taxi
Löfli
több mint 8 éve
az olimpia Markó-díjas kommentje 😊Holtversenyt akarsz?Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Ha mindenki belefulladna? (I'm a bad man...)
dawyd728
Igor
empty taxi
több mint 8 éve
Holtversenyt akarsz?Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Ha mindenki belefulladna? (I'm a bad man...)
dawyd728
Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
megtalálnák a vízihullát?Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Ha mindenki belefulladna?
dawyd728
Igor
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Ha mindenki belefulladna? (I'm a bad man...)
dawyd728
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Nem lesz címvédés ha erre gondolsz. Szerintem még érem se* | (jinxtriad) |
dawyd728
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊ha egy olasz is dobogóra állhatna? hát igen.
dawyd728
több mint 8 éve
Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊nehogy jinxelj 😀
dawyd728
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊
több mint 8 éve
köszmivel melózok képileg nem tudom nézni Évit, de van valahol eredmény részidőkről?www.rio2016.com/en/marathon-swimming-womens-10km itt tudod követni élőben a részidőket a results fülre kattintva
NB2
kapitnono
(persze jártam itt, de azt hittem a result a végeredmény lesz, ezért rá sem kattintottam😊 )
több mint 8 éve
mivel melózok képileg nem tudom nézni Évit, de van valahol eredmény részidőkről?www.rio2016.com/en/marathon-swimming-womens-10km itt tudod követni élőben a részidőket a results fülre kattintva
NB2
több mint 8 éve
figyifigyi, zindex:1 óra 15 perc telt el a versenyből, nagyjából 4550 perc még hátra van.baszki, és ennyi idő alatt csak 10 kilométert úsznak le?! 😊
szerk: azóta javították 45-50-re 😊
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
mivel melózok képileg nem tudom nézni Évit, de van valahol eredmény részidőkről?
több mint 8 éve
Sok olyan van ahol nagy a szerepuk a biroknak,pontozoknak...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
majdnemazért a birkozásnál kevés hülyébb sport van 😀Ott a gurulos foci
braxa88
Janek
több mint 8 éve
azért egy órán belül eléggé kemény, hogy még egyszer le kell nyomni ugyanazt a számot. Mondjuk pl az 1000 m kenuban eléggé necces ennyi pihenővel.
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Hát ebben a ffi K1 1000-ben nagy csoda lesz, ha döntőzünk.
több mint 8 éve
azért a birkozásnál kevés hülyébb sport van 😀Ott a gurulos foci
braxa88
több mint 8 éve
fél négytől jönnek az elődöntőkLesz még magyar?Kozben megy a kajak isja már egy órája. Mindegyik magyar továbbjutott futamából eddig.
Janek
kapitnono
Bar ezek gondolom rutinmunkak
Janek
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Nem lesz a birkózás a kedvenc sportom.