Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Ebből nem lesz döntőmiből?
dande
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Lőrincz közben könnyedén a negyeddöntőben!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ebből nem lesz döntő
több mint 9 éve
Azért a magyar mintás hajót csak fel lehetne ismerni , meg a magyar srác fehér sapiját.Hogy ennek a Jencinek mennyire fingja nincs melyik a 4es pálya xDVédelmére legyen mondva, hogy a nála klasszisokkal jobb Szabó Gábor is többször meg volt zavarodva ez ügyben az atlétikai közvetítések alatt
Sixo
Kampman
több mint 9 éve
Hogy ennek a Jencinek mennyire fingja nincs melyik a 4es pálya xDVédelmére legyen mondva, hogy a nála klasszisokkal jobb Szabó Gábor is többször meg volt zavarodva ez ügyben az atlétikai közvetítések alatt
Sixo
több mint 9 éve
Danuta rosszul van? wtf? vizet nyelt?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Hogy ennek a Jencinek mennyire fingja nincs melyik a 4es pálya xDnem csak arról nincs fogalma se 😀
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Hogy ennek a Jencinek mennyire fingja nincs melyik a 4es pálya xD
több mint 9 éve
Négyen szöknek...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
A birkózás 130kg-os súlycsoportja nem gyenge. Gondoltam elírás a yahoo-n, biztos lbs, a frászt. Így visszakeresve az előző olimpiákat, még a 120-as súlycsoport se rémlett.
több mint 9 éve
Kozák Danuta rosszul van? Az nem jó jel....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Valaki rakja be az aranyköpések topikba. Ez tényleg oda való.az olimpia Markó-díjas kommentje 😊Holtversenyt akarsz?Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Ha mindenki belefulladna? (I'm a bad man...)
dawyd728
Igor
empty taxi
Löfli
több mint 9 éve
az olimpia Markó-díjas kommentje 😊Holtversenyt akarsz?Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Ha mindenki belefulladna? (I'm a bad man...)
dawyd728
Igor
empty taxi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Holtversenyt akarsz?Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Ha mindenki belefulladna? (I'm a bad man...)
dawyd728
Igor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
megtalálnák a vízihullát?Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Ha mindenki belefulladna?
dawyd728
Igor
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Ha mindenki belefulladna? (I'm a bad man...)
dawyd728
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊Nem lesz címvédés ha erre gondolsz. Szerintem még érem se* | (jinxtriad) |
dawyd728
több mint 9 éve
Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊ha egy olasz is dobogóra állhatna? hát igen.
dawyd728
több mint 9 éve
Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊nehogy jinxelj 😀
dawyd728

több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Az mekkora lenne, ha .... Nem mondom ki. 😊
több mint 9 éve
köszmivel melózok képileg nem tudom nézni Évit, de van valahol eredmény részidőkről?www.rio2016.com/en/marathon-swimming-womens-10km itt tudod követni élőben a részidőket a results fülre kattintva
NB2
kapitnono
(persze jártam itt, de azt hittem a result a végeredmény lesz, ezért rá sem kattintottam😊 )
több mint 9 éve
mivel melózok képileg nem tudom nézni Évit, de van valahol eredmény részidőkről?www.rio2016.com/en/marathon-swimming-womens-10km itt tudod követni élőben a részidőket a results fülre kattintva
NB2

több mint 9 éve
figyifigyi, zindex:1 óra 15 perc telt el a versenyből, nagyjából 4550 perc még hátra van.baszki, és ennyi idő alatt csak 10 kilométert úsznak le?! 😊
szerk: azóta javították 45-50-re 😊
Szerkesztette: slowmotion