NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
mintha kapufákkal lehetne meccset nyerni😊
több mint 8 éve
braxa88
12 534
azért a birkozásnál kevés hülyébb sport van 😀
több mint 8 éve
Csak felnyúlással. 😊sőt akkor azt se felejtsük el megemlíteni, hogy itt jó benyúlással nem lehet megnyerni a kiélezett versenyt 😊risztovéknak kb mikor lesz a "befuótja"?Az beúszás lesz.
Löfli
ThundersNFL
slowmotion
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Ha hozzászámoljuk Imre Gézát, meg a csapatot, már meg is van.....😊Hosszú 4 aranyMeanwhile, Sós Csaba szerint 8 aranyat is nyerhettünk volna úszásban és senki nem lepődött volna meg.hát én előzetesen még max cseh-től és gyurtától számítottam volna aranyra.De a nyolcat nem tudom honnan szedte
Magyar úszás szakmai igazgatóját hallottuk.
dawyd728
kapitnono
Cseh 2
Gyurta hoz 1-et és a másik számában vagy ő nyer vagy majd nyer Verrasztó.
Le kéne jönni szerencsétlennek a kábsziról.
empty taxi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Lesz még magyar?Kozben megy a kajak isja már egy órája. Mindegyik magyar továbbjutott futamából eddig.
Janek
kapitnono
Bar ezek gondolom rutinmunkak
több mint 8 éve
sőt akkor azt se felejtsük el megemlíteni, hogy itt jó benyúlással nem lehet megnyerni a kiélezett versenyt 😊risztovéknak kb mikor lesz a "befuótja"?Az beúszás lesz.
Löfli
ThundersNFL
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Nem a két személyt vagy a teljesítményüket vettem egy kalap alá, csak a véleményüket.azért Sóst és Csankot ne vegyük már egy kalap alá.Tipikus csank jánosi utólagos nagyotmondásMeanwhile, Sós Csaba szerint 8 aranyat is nyerhettünk volna úszásban és senki nem lepődött volna meg.hát én előzetesen még max cseh-től és gyurtától számítottam volna aranyra.De a nyolcat nem tudom honnan szedte
dawyd728
kapitnono
Kampman
braxa88
több mint 8 éve
Londonban 1.57 volt a győztes idő, de ott egy picit "nyugodtabb" volt a víz, szóval sanszosabb szerintem is a 4 óra után
több mint 8 éve
Éva oson a surranón?
Draft
több mint 8 éve
risztovéknak kb mikor lesz a "befuótja"?Az beúszás lesz.
Löfli
Draft
több mint 8 éve
risztovéknak kb mikor lesz a "befuótja"?négy után valamikor
Löfli
több mint 8 éve
risztovéknak kb mikor lesz a "befuótja"?
több mint 8 éve
braxa88
12 534
azért Sóst és Csankot ne vegyük már egy kalap alá.Tipikus csank jánosi utólagos nagyotmondásMeanwhile, Sós Csaba szerint 8 aranyat is nyerhettünk volna úszásban és senki nem lepődött volna meg.hát én előzetesen még max cseh-től és gyurtától számítottam volna aranyra.De a nyolcat nem tudom honnan szedte
dawyd728
kapitnono
Kampman
több mint 8 éve
Hosszú 4 aranyMeanwhile, Sós Csaba szerint 8 aranyat is nyerhettünk volna úszásban és senki nem lepődött volna meg.hát én előzetesen még max cseh-től és gyurtától számítottam volna aranyra.De a nyolcat nem tudom honnan szedte
dawyd728
kapitnono
Cseh 2
Gyurta hoz 1-et és a másik számában vagy ő nyer vagy majd nyer Verrasztó.
Le kéne jönni szerencsétlennek a kábsziról.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Tipikus csank jánosi utólagos nagyotmondásMeanwhile, Sós Csaba szerint 8 aranyat is nyerhettünk volna úszásban és senki nem lepődött volna meg.hát én előzetesen még max cseh-től és gyurtától számítottam volna aranyra.De a nyolcat nem tudom honnan szedte
dawyd728
kapitnono
több mint 8 éve
Meanwhile, Sós Csaba szerint 8 aranyat is nyerhettünk volna úszásban és senki nem lepődött volna meg.hát én előzetesen még max cseh-től és gyurtától számítottam volna aranyra.De a nyolcat nem tudom honnan szedte
dawyd728
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Meanwhile, Sós Csaba szerint 8 aranyat is nyerhettünk volna úszásban és senki nem lepődött volna meg. Magyar úszás szakmai igazgatóját hallottuk.
több mint 8 éve
Kozben megy a kajak isja már egy órája. Mindegyik magyar továbbjutott futamából eddig.
Janek
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Kiírtak egy kamusorrendet hogy örüljenek a brazil nézők.. nájsz.Ugyan kit csaptunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó. Az úszókat? Azok örülnek, ha érem van a nyakukban. A széles tömegeket? Azok úgyse tudnak se úszni, se számítógépet kezelni, de örülnek, ha velünk szurkolhatnak. A kritikusainkat. Na nekik alaposan túljártunk az eszükön. Nem szeretnék most a helyükben lenni.
Igor
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Kiírtak egy kamusorrendet hogy örüljenek a brazil nézők.. nájsz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kibaszott számítógép, így adjon élő tudósítást az ember.
több mint 8 éve
Risztov lopakodó üzemmódban továbbra is ott van az élmezőnyben. Befutott Villneueve mögött csak a sasszemű Palik Laci nem szúrta ki. Nagy Damon Hill fanként azért örülök, hogy sikerült ezzel itthon őt hallhatatlanná tenni.hova tűnt Risztov?viccelsz. még azt se tudjuk hova tűnt Damon Hill, pedig az már 20 éve volt
braxa88
Kampman
több mint 8 éve
hova tűnt Risztov?Damon Hill elrabolta.
braxa88