NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem lehet mondani, h nagyon ellenünk fújnánank.. Tleg!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Igen?Akkor mi nem szamolgatunknekünk nem is lehet
Janek
Kampman
Nem kovetem most ezt hogy miert is
több mint 8 éve
Győzni kell! Mindíg a köv ellen! Aki nyerni akar..
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Murray címvédés, szép volt. Mint ahogy az első negyed is, így tovább!!!
több mint 8 éve
Jeeeee
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
B+ ilyen előnyt
több mint 8 éve
Nem jók! Mi vagyunk a jók! 😉
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Ja, hogy a brazil vízilabda válogatott olyan, mint a katari kézisek. Most már értem, miért olyan jók 😊
több mint 8 éve
Hogy miért nem atlétikát nézünk az M4-en a párbajtőr csapat döntő helyett, azt nem értem...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Jöhetne a vízilabda, próbálom fenntartani magam arena futballal meg tenisszel, de már elég nehézSzomorúan akarsz lefeküdni?
dande
több mint 8 éve
Jöhetne a vízilabda, próbálom fenntartani magam arena futballal meg tenisszel, de már elég nehéz
több mint 8 éve
Hát nincs magasan a léc, ahogy az a kínai lökött ...Nézzetek bele a női súlyemelésbe. Ha a múltkori dzsúdós lányok pufifánkok voltak, akkor ezek a nők a double burger 😀Az északkoreai egész csinos szvsz 😛
peterk2005
Igor
több mint 8 éve
Nézzetek bele a női súlyemelésbe. Ha a múltkori dzsúdós lányok pufifánkok voltak, akkor ezek a nők a double burger 😀Az északkoreai egész csinos szvsz 😛
peterk2005
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Rak a rossebb 😀Érem táblán remélem a nem kell várni a kajakosokra hogy előre lépjünk....Szegény Lőrincz Viktorra és Risztov Évára miért raksz ekkora terhet? 😊
ThundersNFL
dawyd728
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Jughead
5 230
A férfi tenisz döntő 4. szettje eközben 4 breakkel indul. 😀
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Érem táblán remélem a nem kell várni a kajakosokra hogy előre lépjünk....Szegény Lőrincz Viktorra és Risztov Évára miért raksz ekkora terhet? 😊
ThundersNFL
több mint 8 éve
Nézzetek bele a női súlyemelésbe. Ha a múltkori dzsúdós lányok pufifánkok voltak, akkor ezek a nők a double burger 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Most nézem ez a Jags-Philly aréna futball mérkőzés, rájátszás mérkőzés. Gyerünk Philly 😊
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Most komolyan... Értem én, hogy a két szakértő tenisz komentátor épp másik sportot közvetít, de nem hiszem el, hogy alap szinten senki nem tudja leközvetíteni...
több mint 8 éve
Hoppá Potro el is vette Murray adogatását, ennyit a fáradtságról
több mint 8 éve
Valahol erre gondoltam délután:Pf, köszi a cikket....
www.origo.hu/olimpia-2016/loveszet/20160814-a-magyar-tehetseg-peni-istvan-csattanos-valasza-sidi-peternek.html
dande
Eddig is eléggé antipatikus volt Sidi a nyilatkozatai meg a viselkedése alapján, így ez csak ráadás
több mint 8 éve
Mióta nézem, japánok kapura se lőttek, hogy a túróba lőttek ezek 5 gólt..A kapus próbálkozik, de ez télleg sima lesz a végére.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)