Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Rojas kicsit javit a technikajan, WR-t ugorhat 2-3 even belül, de ezt ma meg Ibarguen nyerni..Ibarguenben én látom ma is.
Igor
több mint 9 éve
Rojas kicsit javit a technikajan, WR-t ugorhat 2-3 even belül, de ezt ma meg Ibarguen nyerni..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Kicsit kacifántosan de csak meglesz vhogy az a csoportelsőség😊
több mint 9 éve
Bolt de lazán futott 9.86-ot, nagy formában van. 😉 Be kell húzni és végleg letaszítani Lewis-t a képzeletbeli trónról. 😊
több mint 9 éve
Ma van Usain Bolt es haverjai döntő?Nem, ma a Gatlin és többiek döntő lesz.
(100m ffi sík)
Janek
több mint 9 éve
Ma van Usain Bolt es haverjai döntő?Igen, 03 25 től elvileg
(100m ffi sík)
Janek

több mint 9 éve
Ma van Usain Bolt es haverjai döntő?(100m ffi sík)
több mint 9 éve
En hagyomPoloban minimum hogy mindenkit verunk
több mint 9 éve
Hagyjuk már ezt az x et

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Döntetlenre játszhatnánk, de az veszélyes. A görögök már továbbjutottak az utolsó meccsük előtt, ők megengedhették a számolgatást. És hát őszintén, tökmindegy, hogy a horvát/spanyol/olasz/montenegrói négyesből kit kapunk, háromesélyes az összesIgen?Akkor mi nem szamolgatunknekünk nem is lehet
Janek
Kampman
Nem kovetem most ezt hogy miert is
Janek
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Nem lehet mondani, h nagyon ellenünk fújnánank.. Tleg!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Igen?Akkor mi nem szamolgatunknekünk nem is lehet
Janek
Kampman
Nem kovetem most ezt hogy miert is
több mint 9 éve
Győzni kell! Mindíg a köv ellen! Aki nyerni akar..

több mint 9 éve
Murray címvédés, szép volt. Mint ahogy az első negyed is, így tovább!!!
több mint 9 éve
Jeeeee

több mint 9 éve
dawyd728
4 033
B+ ilyen előnyt
több mint 9 éve
Nem jók! Mi vagyunk a jók! 😉

több mint 9 éve
Ja, hogy a brazil vízilabda válogatott olyan, mint a katari kézisek. Most már értem, miért olyan jók 😊
több mint 9 éve
Hogy miért nem atlétikát nézünk az M4-en a párbajtőr csapat döntő helyett, azt nem értem...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Jöhetne a vízilabda, próbálom fenntartani magam arena futballal meg tenisszel, de már elég nehézSzomorúan akarsz lefeküdni?
dande
több mint 9 éve
Jöhetne a vízilabda, próbálom fenntartani magam arena futballal meg tenisszel, de már elég nehéz
több mint 9 éve
Hát nincs magasan a léc, ahogy az a kínai lökött ...Nézzetek bele a női súlyemelésbe. Ha a múltkori dzsúdós lányok pufifánkok voltak, akkor ezek a nők a double burger 😀Az északkoreai egész csinos szvsz 😛
peterk2005
Igor