NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Hoppá én tévedtem, bocsánat, a döntő mégis három nyert szettig megy, ezt nem tudtam elnézést. Akkor még van esélye Potronak, de elég kimerültnek tűnik
több mint 8 éve
Japán-Szerbia, 5-2-nél kapufát lőttek a japánok, WTF??úgyis felhozzák a szerbek, el nem tudom képzelni, hogy kiessenek, aztán majd elvergődnek a végéig vhogy
Igor
több mint 8 éve
Japánok 5-2-re vezetnek a szerbek ellen (ffi vizilabda). Mi a f*sz van itt? 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Japán-Szerbia, 5-2-nél kapufát lőttek a japánok, WTF??
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Murray erősen úton a címvédés felé elvette Potro adogatását
több mint 8 éve
A bringapályán most kuzdenek a sprinterek.Cav epp elszabta ...
több mint 8 éve
itt nem három szettet kell nyerni? 4 éve még tuti úgy voltnem, elég kettő és rövidítés van a végén
Löfli
több mint 8 éve
Valahol erre gondoltam délután:www.origo.hu/olimpia-2016/loveszet/20160814-a-magyar-tehetseg-peni-istvan-csattanos-valasza-sidi-peternek.html
több mint 8 éve
itt nem három szettet kell nyerni? 4 éve még tuti úgy volt
több mint 8 éve
No akkor döntő szett. Del Potro elég fáradtnak tűnik nem tudom bírni fogja-e
több mint 8 éve
zseniális ez a folyamatos csitítgatás a közönségből 😀
több mint 8 éve
De a tenisz szerelmesei miért nem érdekelnek titeket...... könyörgöm élőben megy... ennyire szerencsétlen bandát, kell itt nekem a streammel szenvedni
több mint 8 éve
Akkor hajnalban a fiú póló!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Bízok azért egy éremben a bírkózóknál
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
deyell
11 702
Lőrincz Viktor?Nem mondanám esélyesnek.Addig nem nagyon van meg esélyesholnap Risztov?
Janek
NB2
Ki okozna meglepetést?
A kajakosokig ami még 2 nap.
Ma senki
Holnap?
Janek
choose life
több mint 8 éve
ilyen hamar? régen p-sz-v voltA kajakosokig ami még 2 nap.Addig nem nagyon van meg esélyesholnap Risztov?
Janek
NB2
Janek
ezt mondjuk nem tudtam😊
bár az atlétikát is szépen széthúzzák
több mint 8 éve
Sike ez semmit mondó nyilatkozat volt...Madsen ezt az iránit is csak intéssel verte... No comment....
Draft
több mint 8 éve
Nem mondanám esélyesnek.Addig nem nagyon van meg esélyesholnap Risztov?
Janek
NB2
Ki okozna meglepetést?
A kajakosokig ami még 2 nap.
Ma senki
Holnap?
több mint 8 éve
visszapillantás😀Pedig ha valamikor, most lehetett volna valami élőre kapcsolni, de ugyan miért. Közben teniszben lehet, hogy döntő szett lesz.
m4 mondjon le!!!
NB2
több mint 8 éve
Franciák meg Grumier nélkül is aláznak a döntőben.. 😕Kár hogy egy ágon voltunk a Csigákkal
Igor
Draft
több mint 8 éve
Az sajnos nagyon lutri, sok összetevős történet, meglepődnék ha címet védene, de háthaAddig nem nagyon van meg esélyesholnap Risztov?
Janek
NB2
több mint 8 éve
Franciák meg Grumier nélkül is aláznak a döntőben.. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Addig nem nagyon van meg esélyesholnap Risztov?
Janek