NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
braxa88
12 534
hova tűnt Risztov?
több mint 8 éve
Furcsa ez a kiírás...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Hajrá Éva hajrá Anna!
több mint 8 éve
tudom, hogy hogy állsz a piróhoz ezért is írtam, hogy focin engem nem zavar, de itt állatira zavarnahumorizáltam, teljesen a piro ellen vagyokfocimeccsen igen, de egy víváson ne már😊naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
Itt Brazíliában azt érzem, hogy némelyik pályákon "bunkó" a közönség. Már vártam, hogy mikor gyújtanak görögtüzet a vívócsarnokban😊
NB2
braxa88
mondjuk ha látná egy angol 1920-ból, hogy most mi megy teniszversenyen, lehet főbe lőné magát😊
NB2
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
humorizáltam, teljesen a piro ellen vagyokfocimeccsen igen, de egy víváson ne már😊naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
Itt Brazíliában azt érzem, hogy némelyik pályákon "bunkó" a közönség. Már vártam, hogy mikor gyújtanak görögtüzet a vívócsarnokban😊
NB2
braxa88
mondjuk ha látná egy angol 1920-ból, hogy most mi megy teniszversenyen, lehet főbe lőné magát😊
NB2
több mint 8 éve
focimeccsen igen, de egy víváson ne már😊naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
NB2
braxa88
több mint 8 éve
Vívó éremtábla:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
NB2
több mint 8 éve
Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
több mint 8 éve
Aki nem értené 😊Niekerk mit futott az utolsó 100on? Bakker mintha az első 50 métere lett volna. Hihetetlen lazán szakadt el a többiektől...Fasza a mama lekvárja 😀
dugo93
ThundersNFL
www.dailymail.co.uk/news/article-3740238/One-fastest-men-earth-trained-GREAT-GRANDMOTHER-South-Africa-400m-sprinter-Wayde-van-Niekerk-inspirational-coach-74-takes-no-nonsense.html
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Kicsit durván fogalmaz, nekem ez sok, de van igazság, abban amit ír (ha volt már, bocs):nem érzem túlzónak, egy nagyképű kis szarházi, ezt érdemli.
buti.blogger.hu/2016/08/11/nyilt-level-verraszto-davidhoz-amit-legnagyobb-sajnalatomra-sosem-fog-olvasni
csi77
több mint 8 éve
Kicsit durván fogalmaz, nekem ez sok, de van igazság, abban amit ír (ha volt már, bocs):Én is olvastam és van benne bőven igazság... igaz néhol kicsit túlozz
buti.blogger.hu/2016/08/11/nyilt-level-verraszto-davidhoz-amit-legnagyobb-sajnalatomra-sosem-fog-olvasni
csi77
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Kicsit durván fogalmaz, nekem ez sok, de van igazság, abban amit ír (ha volt már, bocs):buti.blogger.hu/2016/08/11/nyilt-level-verraszto-davidhoz-amit-legnagyobb-sajnalatomra-sosem-fog-olvasni
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Niekerk mit futott az utolsó 100on? Bakker mintha az első 50 métere lett volna. Hihetetlen lazán szakadt el a többiektől...Fasza a mama lekvárja 😀
dugo93
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.
több mint 8 éve
Egyszer lenne egy olyan Olimpia hogy fejben nem szarunk be...témába vág: tv.eurosport.hu/cselgancs/judo-%C3%A9rem-n%C3%A9lk%C3%BCl_sto5722270/story.shtml
ThundersNFL
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Az étrend-kiegészítőbe tett cucc vitte erre szegény lelkemet:...www.origo.hu/sport/egyeb/kajak-kenu/20160815-lopas-kajak-kenu-bolti-lopas-lopasgatlo-dopping-eltiltas.html
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Egyébként Boltban benne lehet a tegui kiugrása? Vagy miért fut ennyi "biztonságit"?Mert megteheti. 😊 Minek fusson 1 tizeddel jobbat, ha az úgyse WR és ugyanúgy 1. hely, de lehet kiugrik?
dugo93
több mint 8 éve
dugo93
4 234
Egyébként Boltban benne lehet a tegui kiugrása? Vagy miért fut ennyi "biztonságit"?
több mint 8 éve
simán vertük Braziliát, juhhéj😊az a 400 wr nem volt gyenge, és milyen lazán!!
viszont az m5-ről szépen átkapcsoltak az m4-re, mikor kb 10 percet kellett volna várni, rohadt mtv!
viszont m4sport rioi oldala megy valakinek? nekem mediaklikk-re irányít át, és ott van egy hely ahova kattinthatok és az előző oldalra visz vissza (amíg megy a BBC stream addig nincs baj, de akkor is fura)
több mint 8 éve
dugo93
4 234
Niekerk mit futott az utolsó 100on? Bakker mintha az első 50 métere lett volna. Hihetetlen lazán szakadt el a többiektől...
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Miről maradtam l e?nem tudom, nálam 77 méternél megállt a stream
Janek
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Azért jobb időre számítottam bolttól,de azért nagy futás volt most is.Ha a többiek nem ilyen gyengék, akkor ment volna 9.70 is minimum. Az elejében és a végében is hagyott bőven.
kapitnono
több mint 8 éve
Kampman
28 363
kepfeltoltes.hu/160815/Screenshot__90__www.kepfeltoltes.hu_.pngmégiscsak az NDK-s koksz volt a legjobb
baggio