Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 992 — WHO DAT!!!!
Meanwhile, Sós Csaba szerint 8 aranyat is nyerhettünk volna úszásban és senki nem lepődött volna meg.
Magyar úszás szakmai igazgatóját hallottuk.
dawyd728
hát én előzetesen még max cseh-től és gyurtától számítottam volna aranyra.De a nyolcat nem tudom honnan szedte

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Meanwhile, Sós Csaba szerint 8 aranyat is nyerhettünk volna úszásban és senki nem lepődött volna meg.
Magyar úszás szakmai igazgatóját hallottuk.
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 992 — WHO DAT!!!!
Kozben megy a kajak is
Janek
ja már egy órája. Mindegyik magyar továbbjutott futamából eddig.

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 627 — Apu ökölbeszorított keze
Kozben megy a kajak is

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 915
Kiírtak egy kamusorrendet hogy örüljenek a brazil nézők.. nájsz.
Igor
Ugyan kit csaptunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó. Az úszókat? Azok örülnek, ha érem van a nyakukban. A széles tömegeket? Azok úgyse tudnak se úszni, se számítógépet kezelni, de örülnek, ha velünk szurkolhatnak. A kritikusainkat. Na nekik alaposan túljártunk az eszükön. Nem szeretnék most a helyükben lenni.

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 594 — No 1 Lijiao Gong fan
Kiírtak egy kamusorrendet hogy örüljenek a brazil nézők.. nájsz.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 730 — Whoops, looks like something went wrong.
Kibaszott számítógép, így adjon élő tudósítást az ember.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 327 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Risztov lopakodó üzemmódban továbbra is ott van az élmezőnyben.

hova tűnt Risztov?
braxa88
viccelsz. még azt se tudjuk hova tűnt Damon Hill, pedig az már 20 éve volt
Kampman
Befutott Villneueve mögött csak a sasszemű Palik Laci nem szúrta ki. Nagy Damon Hill fanként azért örülök, hogy sikerült ezzel itthon őt hallhatatlanná tenni.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 327 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
hova tűnt Risztov?
braxa88
Damon Hill elrabolta.
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 915
hova tűnt Risztov?
braxa88
viccelsz, még azt se tudjuk hova tűnt Damon Hill, pedig az már 20 éve volt

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
hova tűnt Risztov?
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 594 — No 1 Lijiao Gong fan
Furcsa ez a kiírás...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 063 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hajrá Éva hajrá Anna!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 405 — nabege2@yahoo.com
picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.
ZoliMP
Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
Matthew99
Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.
Itt Brazíliában azt érzem, hogy némelyik pályákon "bunkó" a közönség. Már vártam, hogy mikor gyújtanak görögtüzet a vívócsarnokban😊
NB2
naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!
braxa88
focimeccsen igen, de egy víváson ne már😊
mondjuk ha látná egy angol 1920-ból, hogy most mi megy teniszversenyen, lehet főbe lőné magát😊
NB2
humorizáltam, teljesen a piro ellen vagyok
braxa88
tudom, hogy hogy állsz a piróhoz ezért is írtam, hogy focin engem nem zavar, de itt állatira zavarna
több mint 9 éve
ZoliMP
Matthew99
Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.
Itt Brazíliában azt érzem, hogy némelyik pályákon "bunkó" a közönség. Már vártam, hogy mikor gyújtanak görögtüzet a vívócsarnokban😊
NB2
braxa88
mondjuk ha látná egy angol 1920-ból, hogy most mi megy teniszversenyen, lehet főbe lőné magát😊
NB2
humorizáltam, teljesen a piro ellen vagyok
több mint 9 éve
ZoliMP
Matthew99
NB2
braxa88
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
Vívó éremtábla:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ZoliMP
Matthew99
NB2
több mint 9 éve
ZoliMP
Matthew99
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 622 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Niekerk mit futott az utolsó 100on? Bakker mintha az első 50 métere lett volna. Hihetetlen lazán szakadt el a többiektől...
dugo93
Fasza a mama lekvárja 😀
ThundersNFL
Aki nem értené 😊

www.dailymail.co.uk/news/article-3740238/One-fastest-men-earth-trained-GREAT-GRANDMOTHER-South-Africa-400m-sprinter-Wayde-van-Niekerk-inspirational-coach-74-takes-no-nonsense.html

több mint 9 éve
Kicsit durván fogalmaz, nekem ez sok, de van igazság, abban amit ír (ha volt már, bocs):

buti.blogger.hu/2016/08/11/nyilt-level-verraszto-davidhoz-amit-legnagyobb-sajnalatomra-sosem-fog-olvasni
csi77
nem érzem túlzónak, egy nagyképű kis szarházi, ezt érdemli.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 377 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kicsit durván fogalmaz, nekem ez sok, de van igazság, abban amit ír (ha volt már, bocs):

buti.blogger.hu/2016/08/11/nyilt-level-verraszto-davidhoz-amit-legnagyobb-sajnalatomra-sosem-fog-olvasni
csi77
Én is olvastam és van benne bőven igazság... igaz néhol kicsit túlozz

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 127 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 377 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Niekerk mit futott az utolsó 100on? Bakker mintha az első 50 métere lett volna. Hihetetlen lazán szakadt el a többiektől...
dugo93
Fasza a mama lekvárja 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 083 — Invisible man
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.