Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Meanwhile, Sós Csaba szerint 8 aranyat is nyerhettünk volna úszásban és senki nem lepődött volna meg.hát én előzetesen még max cseh-től és gyurtától számítottam volna aranyra.De a nyolcat nem tudom honnan szedte
Magyar úszás szakmai igazgatóját hallottuk.
dawyd728

több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Meanwhile, Sós Csaba szerint 8 aranyat is nyerhettünk volna úszásban és senki nem lepődött volna meg. Magyar úszás szakmai igazgatóját hallottuk.
több mint 9 éve
Kozben megy a kajak isja már egy órája. Mindegyik magyar továbbjutott futamából eddig.
Janek

több mint 9 éve
Kiírtak egy kamusorrendet hogy örüljenek a brazil nézők.. nájsz.Ugyan kit csaptunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó. Az úszókat? Azok örülnek, ha érem van a nyakukban. A széles tömegeket? Azok úgyse tudnak se úszni, se számítógépet kezelni, de örülnek, ha velünk szurkolhatnak. A kritikusainkat. Na nekik alaposan túljártunk az eszükön. Nem szeretnék most a helyükben lenni.
Igor
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Kiírtak egy kamusorrendet hogy örüljenek a brazil nézők.. nájsz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Kibaszott számítógép, így adjon élő tudósítást az ember.
több mint 9 éve
Risztov lopakodó üzemmódban továbbra is ott van az élmezőnyben. Befutott Villneueve mögött csak a sasszemű Palik Laci nem szúrta ki. Nagy Damon Hill fanként azért örülök, hogy sikerült ezzel itthon őt hallhatatlanná tenni.hova tűnt Risztov?viccelsz. még azt se tudjuk hova tűnt Damon Hill, pedig az már 20 éve volt
braxa88
Kampman
több mint 9 éve
hova tűnt Risztov?Damon Hill elrabolta.
braxa88
több mint 9 éve
hova tűnt Risztov?
több mint 9 éve
Furcsa ez a kiírás...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Hajrá Éva hajrá Anna!
több mint 9 éve
tudom, hogy hogy állsz a piróhoz ezért is írtam, hogy focin engem nem zavar, de itt állatira zavarnahumorizáltam, teljesen a piro ellen vagyokfocimeccsen igen, de egy víváson ne már😊naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
Itt Brazíliában azt érzem, hogy némelyik pályákon "bunkó" a közönség. Már vártam, hogy mikor gyújtanak görögtüzet a vívócsarnokban😊
NB2
braxa88
mondjuk ha látná egy angol 1920-ból, hogy most mi megy teniszversenyen, lehet főbe lőné magát😊
NB2
braxa88
több mint 9 éve
humorizáltam, teljesen a piro ellen vagyokfocimeccsen igen, de egy víváson ne már😊naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
Itt Brazíliában azt érzem, hogy némelyik pályákon "bunkó" a közönség. Már vártam, hogy mikor gyújtanak görögtüzet a vívócsarnokban😊
NB2
braxa88
mondjuk ha látná egy angol 1920-ból, hogy most mi megy teniszversenyen, lehet főbe lőné magát😊
NB2
több mint 9 éve
focimeccsen igen, de egy víváson ne már😊naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
NB2
braxa88
több mint 9 éve
Vívó éremtábla:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
NB2
több mint 9 éve
Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
több mint 9 éve
Aki nem értené 😊Niekerk mit futott az utolsó 100on? Bakker mintha az első 50 métere lett volna. Hihetetlen lazán szakadt el a többiektől...Fasza a mama lekvárja 😀
dugo93
ThundersNFL
www.dailymail.co.uk/news/article-3740238/One-fastest-men-earth-trained-GREAT-GRANDMOTHER-South-Africa-400m-sprinter-Wayde-van-Niekerk-inspirational-coach-74-takes-no-nonsense.html
több mint 9 éve
Kicsit durván fogalmaz, nekem ez sok, de van igazság, abban amit ír (ha volt már, bocs):nem érzem túlzónak, egy nagyképű kis szarházi, ezt érdemli.
buti.blogger.hu/2016/08/11/nyilt-level-verraszto-davidhoz-amit-legnagyobb-sajnalatomra-sosem-fog-olvasni
csi77
több mint 9 éve
Kicsit durván fogalmaz, nekem ez sok, de van igazság, abban amit ír (ha volt már, bocs):Én is olvastam és van benne bőven igazság... igaz néhol kicsit túlozz
buti.blogger.hu/2016/08/11/nyilt-level-verraszto-davidhoz-amit-legnagyobb-sajnalatomra-sosem-fog-olvasni
csi77
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Kicsit durván fogalmaz, nekem ez sok, de van igazság, abban amit ír (ha volt már, bocs):buti.blogger.hu/2016/08/11/nyilt-level-verraszto-davidhoz-amit-legnagyobb-sajnalatomra-sosem-fog-olvasni
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Niekerk mit futott az utolsó 100on? Bakker mintha az első 50 métere lett volna. Hihetetlen lazán szakadt el a többiektől...Fasza a mama lekvárja 😀
dugo93
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.