NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
pedig de jól rajtolt Gatlin
több mint 8 éve
kepfeltoltes.hu/160815/Screenshot__90__www.kepfeltoltes.hu_.png
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Már tavaly a VB-n is a 400 volt a legnagyobb verseny, aligha lesz ez máshogy az olimpián.Kiváncsi leszek Van Niekerkre 200-on. 😊
több mint 8 éve
Ha nem a 8-ason fut, sanszos hogy nem futja ki magat ennyire es nincs WR.Wow.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kellett WR-ről beszélnünk ...15.30 nem lepne meg, de a WR igen.Rojas kicsit javit a technikajan, WR-t ugorhat 2-3 even belül, de ezt ma meg Ibarguen nyerni..Ibarguenben én látom ma is.
Igor
Sixo
Igor
több mint 8 éve
Közben 400 on megdőlt michael Johnson megdönthetetlennek hitt világcsúcsaJó reggelt 😉
kapitnono
több mint 8 éve
Közben 400 on megdőlt michael Johnson megdönthetetlennek hitt világcsúcsa
több mint 8 éve
Heh mit is mondtam😊
több mint 8 éve
Ellopják Bolttól a showt
több mint 8 éve
Meg is van..
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
15.30 nem lepne meg, de a WR igen.Rojas kicsit javit a technikajan, WR-t ugorhat 2-3 even belül, de ezt ma meg Ibarguen nyerni..Ibarguenben én látom ma is.
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Rojas kicsit javit a technikajan, WR-t ugorhat 2-3 even belül, de ezt ma meg Ibarguen nyerni..Ibarguenben én látom ma is.
Igor
több mint 8 éve
Rojas kicsit javit a technikajan, WR-t ugorhat 2-3 even belül, de ezt ma meg Ibarguen nyerni..
több mint 8 éve
Kicsit kacifántosan de csak meglesz vhogy az a csoportelsőség😊
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Bolt de lazán futott 9.86-ot, nagy formában van. 😉 Be kell húzni és végleg letaszítani Lewis-t a képzeletbeli trónról. 😊
több mint 8 éve
Ma van Usain Bolt es haverjai döntő?Nem, ma a Gatlin és többiek döntő lesz.
(100m ffi sík)
Janek
több mint 8 éve
Ma van Usain Bolt es haverjai döntő?Igen, 03 25 től elvileg
(100m ffi sík)
Janek
több mint 8 éve
Ma van Usain Bolt es haverjai döntő?(100m ffi sík)
több mint 8 éve
En hagyomPoloban minimum hogy mindenkit verunk
több mint 8 éve
Hagyjuk már ezt az x et
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Döntetlenre játszhatnánk, de az veszélyes. A görögök már továbbjutottak az utolsó meccsük előtt, ők megengedhették a számolgatást. És hát őszintén, tökmindegy, hogy a horvát/spanyol/olasz/montenegrói négyesből kit kapunk, háromesélyes az összesIgen?Akkor mi nem szamolgatunknekünk nem is lehet
Janek
Kampman
Nem kovetem most ezt hogy miert is
Janek
Szerkesztette: Kampman