Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 594 — No 1 Lijiao Gong fan
Nézzetek bele a női súlyemelésbe. Ha a múltkori dzsúdós lányok pufifánkok voltak, akkor ezek a nők a double burger 😀
peterk2005
Az északkoreai egész csinos szvsz 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Érem táblán remélem a nem kell várni a kajakosokra hogy előre lépjünk....
ThundersNFL
Szegény Lőrincz Viktorra és Risztov Évára miért raksz ekkora terhet? 😊
dawyd728
Rak a rossebb 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 205
A férfi tenisz döntő 4. szettje eközben 4 breakkel indul. 😀
több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Érem táblán remélem a nem kell várni a kajakosokra hogy előre lépjünk....
ThundersNFL
Szegény Lőrincz Viktorra és Risztov Évára miért raksz ekkora terhet? 😊
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 344 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nézzetek bele a női súlyemelésbe. Ha a múltkori dzsúdós lányok pufifánkok voltak, akkor ezek a nők a double burger 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 091 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most nézem ez a Jags-Philly aréna futball mérkőzés, rájátszás mérkőzés. Gyerünk Philly 😊
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 205
Most komolyan... Értem én, hogy a két szakértő tenisz komentátor épp másik sportot közvetít, de nem hiszem el, hogy alap szinten senki nem tudja leközvetíteni...
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 091 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hoppá Potro el is vette Murray adogatását, ennyit a fáradtságról
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Valahol erre gondoltam délután:

www.origo.hu/olimpia-2016/loveszet/20160814-a-magyar-tehetseg-peni-istvan-csattanos-valasza-sidi-peternek.html
dande
Pf, köszi a cikket....
Eddig is eléggé antipatikus volt Sidi a nyilatkozatai meg a viselkedése alapján, így ez csak ráadás

több mint 9 éve
Mióta nézem, japánok kapura se lőttek, hogy a túróba lőttek ezek 5 gólt..
A kapus próbálkozik, de ez télleg sima lesz a végére.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Iktriad hol vagy?

wiz1.net/channel19
több mint 9 éve
Hoppá én tévedtem, bocsánat, a döntő mégis három nyert szettig megy, ezt nem tudtam elnézést. Akkor még van esélye Potronak, de elég kimerültnek tűnik
több mint 9 éve
Japán-Szerbia, 5-2-nél kapufát lőttek a japánok, WTF??
Igor
úgyis felhozzák a szerbek, el nem tudom képzelni, hogy kiessenek, aztán majd elvergődnek a végéig vhogy
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 344 — The only discipline that lasts, is self discipline
Japánok 5-2-re vezetnek a szerbek ellen (ffi vizilabda). Mi a f*sz van itt? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Japán-Szerbia, 5-2-nél kapufát lőttek a japánok, WTF??

több mint 9 éve
Murray erősen úton a címvédés felé elvette Potro adogatását
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 633 — Apu ökölbeszorított keze
A bringapályán most kuzdenek a sprinterek.
Cav epp elszabta ...

több mint 9 éve
itt nem három szettet kell nyerni? 4 éve még tuti úgy volt
Löfli
nem, elég kettő és rövidítés van a végén
több mint 9 éve
Valahol erre gondoltam délután:

www.origo.hu/olimpia-2016/loveszet/20160814-a-magyar-tehetseg-peni-istvan-csattanos-valasza-sidi-peternek.html
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
itt nem három szettet kell nyerni? 4 éve még tuti úgy volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
No akkor döntő szett. Del Potro elég fáradtnak tűnik nem tudom bírni fogja-e
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
zseniális ez a folyamatos csitítgatás a közönségből 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
De a tenisz szerelmesei miért nem érdekelnek titeket...... könyörgöm élőben megy... ennyire szerencsétlen bandát, kell itt nekem a streammel szenvedni
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Akkor hajnalban a fiú póló!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Bízok azért egy éremben a bírkózóknál

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018