NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Sidi interjú elég unszimpatikusra sikeredett, elég magas lóról beszélt.
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Ez a Rodman hasonmás nagyon kemény. 10-3-ra veri az ellenfelét. Ha kicsit jobb lenne a két társa, még nyerhetnének is.
több mint 8 éve
Xéninek az egyéni csúcs nem jött össze, maradt 177, Györgyi 183on hibázott előre.
több mint 8 éve
előfutamokban lehet, de egy elődöntőt vagy a döntőket biztosan élőben fogják közvetíteninem a szpíkerekkel van bajom, SZG-t megszoktam már az ES atlétika közvetítésekbenazért romantikus volt ez a reklám a verseny közbenÉn nem. Ez a Szabó Gábor- Székely Dávid kombó olyan ütős mint a két Allen WR-ben a Jagsben. 😊
nagyon félek én az éjjeli atlétika közvetítésektől...
NB2
iktriad
csak mivel nincs magyar, a drága királyi előszeretettel fog el-el kapcsolgatni
NB2
több mint 8 éve
Megugrotta!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Az atlétika kiemelt sportág egy olimpián, ha van magyar, ha nincs. Szóval illik közvetíteni a 80-90%-át. Bár ezektől bármi kitelik Crazytől egészen eddig a párosnak az összehozásáig. Sajnos inkább az előbbihez hasonló megoldások a jellemzőek...nem a szpíkerekkel van bajom, SZG-t megszoktam már az ES atlétika közvetítésekbenazért romantikus volt ez a reklám a verseny közbenÉn nem. Ez a Szabó Gábor- Székely Dávid kombó olyan ütős mint a két Allen WR-ben a Jagsben. 😊
NB2
iktriad
NB2
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Kiesett a címvédő, diszkoszban azért hullanak az esélyesek.
több mint 8 éve
nem a szpíkerekkel van bajom, SZG-t megszoktam már az ES atlétika közvetítésekbenazért romantikus volt ez a reklám a verseny közbenÉn nem. Ez a Szabó Gábor- Székely Dávid kombó olyan ütős mint a két Allen WR-ben a Jagsben. 😊
NB2
iktriad
több mint 8 éve
Kövágó bejutott a döntőbe! 😊Orosz-amerikai elődöntő ffi tőr csapatban. Jó a hangulat. 😊Putyinnal és Trumppal az lenne, Efimovával és Lilly Kinggel már nem annyira. Ez melyik verzióhoz áll most közelebb?
dawyd728
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Orosz-amerikai elődöntő ffi tőr csapatban. Jó a hangulat. 😊
több mint 8 éve
Három hét múlva kezdődik 😊Annak külön olimpiája van.és a sakk mikor lesz az?20.40: gumiasztal, nők, döntőNem, már 2000 óta olimpiai sportág.
ez valami vicc?😊
NB2
iktriad
kapitnono
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Annak külön olimpiája van.és a sakk mikor lesz az?20.40: gumiasztal, nők, döntőNem, már 2000 óta olimpiai sportág.
ez valami vicc?😊
NB2
iktriad
kapitnono
több mint 8 éve
20.40: gumiasztal, nők, döntőLe vagy maradva. Ez az "új" világcsoda. 😊
ez valami vicc?😊
NB2
Unokaöcsém is országos bajnok benne. Komolyan veszik már itthon is.
😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
és a sakk mikor lesz az?20.40: gumiasztal, nők, döntőNem, már 2000 óta olimpiai sportág.
ez valami vicc?😊
NB2
iktriad
több mint 8 éve
Igen, én csak Robertet néztem. Bocsi.az egyik, a másik 2xet dobottNecces lesz ez Kővágónak. Harting még nem is dobott pl.hartin már túldobta a 65-öt
danyly
kapitnono
Sixo
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
rich eisen sztem lefutná azt a muszlim csajt 😀Öltönyben.
braxa88
több mint 8 éve
20.40: gumiasztal, nők, döntőNem, már 2000 óta olimpiai sportág.
ez valami vicc?😊
NB2
több mint 8 éve
braxa88
12 534
rich eisen sztem lefutná azt a muszlim csajt 😀
több mint 8 éve
Csadorban repesztett valaki vagy 17mp-et szazon
több mint 8 éve
az egyik, a másik 2xet dobottNecces lesz ez Kővágónak. Harting még nem is dobott pl.hartin már túldobta a 65-öt
danyly
kapitnono