NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
524
57
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Jughead
5 229
Azért ez a Szabó Gábor-Székely Dávid duó más szint mint mondjuk egy Knézy féle úszás. 😊
több mint 8 éve
Mindenki elfelejti a lovassportot. Ott pl. 2 számból 2 érmet hoztak (1 arany, 1 ezüst). És még van esélyük további éremszerzésben.BBC csalafinta, az éremszámot nem frissítette, a sportági bontásban már igen. Szóval britek előttünk. Plusz most már a németek is a férfi puska fekvő számban szerzett aranyukkal.Közben britek beelőztek éremtáblán egy evezős arannyal.Mégsem. Megzavart, h a BBC 10 másodperc alatt frissíti az éremtáblát.
dawyd728
dawyd728
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Na Kővágó 6. helyre jött fel összesítésben.
több mint 8 éve
Kovago 63.34Ayana WR-időn belül ('93, kínai)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nah Kővágó 2. 63.34et dobott, ezzel 6. egyenlőre, ez már elég lesz a döntőre.
több mint 8 éve
azért romantikus volt ez a reklám a verseny közbennagyon félek én az éjjeli atlétika közvetítésektől...
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Szépen megkavarják a horvátok a B-csoportot. Verik az olaszokat. Pedig előzetesen nem így tűnt, de a déliek tudták, hogy itt nyerni kell. Nyernek is.Mondjuk az olasz-horvát az olyan, mint a magyar-akármelyik délszláv. Háromesélyes.
danyly
több mint 8 éve
Ayana mit csinál!! Igazi oldschool verseny lesz ez.méglehet a világcsúcs is meglesz neki
Igor
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
BBC csalafinta, az éremszámot nem frissítette, a sportági bontásban már igen. Szóval britek előttünk. Plusz most már a németek is a férfi puska fekvő számban szerzett aranyukkal.Közben britek beelőztek éremtáblán egy evezős arannyal.Mégsem. Megzavart, h a BBC 10 másodperc alatt frissíti az éremtáblát.
dawyd728
több mint 8 éve
Ayana mit csinál!! Igazi oldschool verseny lesz ez.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Szépen megkavarják a horvátok a B-csoportot. Verik az olaszokat. Pedig előzetesen nem így tűnt, de a déliek tudták, hogy itt nyerni kell. Nyernek is.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
proxmate.me/alakul valami köszi! 😀
ezt fel kell rakni a chrome-ra
braxa88
Liverpool Fc
több mint 8 éve
braxa88
12 534
proxmate.me/már lassan fejen is álltamÚjra indítottad a böngésződ?biztos bennem van a hiba de videoközvetítést én nem tudok itt kisajtolniwww.bbc.co.uk/sport/live/olympics/36775631 , de ide regisztrálni kellKözben Györgyi 168at első átugrotta.dobj már lényszi streamot mert balfaszkodom
Sixo
alatriste
Sixo
alatriste
Sixo
alatristeFeladtam, azt se dobja fel hol kellene a videoközvetítést elérnemmár lassan fejen is álltamÚjra indítottad a böngésződ?biztos bennem van a hiba de videoközvetítést én nem tudok itt kisajtolniwww.bbc.co.uk/sport/live/olympics/36775631 , de ide regisztrálni kellKözben Györgyi 168at első átugrotta.dobj már lényszi streamot mert balfaszkodom
Sixo
alatriste
Sixo
alatriste
Sixo
alatriste
köszi azért
alatriste
ezt fel kell rakni a chrome-ra
több mint 8 éve
már lassan fejen is álltamÚjra indítottad a böngésződ?biztos bennem van a hiba de videoközvetítést én nem tudok itt kisajtolniwww.bbc.co.uk/sport/live/olympics/36775631 , de ide regisztrálni kellKözben Györgyi 168at első átugrotta.dobj már lényszi streamot mert balfaszkodom
Sixo
alatriste
Sixo
alatriste
Sixo
alatriste
Feladtam, azt se dobja fel hol kellene a videoközvetítést elérnemmár lassan fejen is álltamÚjra indítottad a böngésződ?biztos bennem van a hiba de videoközvetítést én nem tudok itt kisajtolniwww.bbc.co.uk/sport/live/olympics/36775631 , de ide regisztrálni kellKözben Györgyi 168at első átugrotta.dobj már lényszi streamot mert balfaszkodom
Sixo
alatriste
Sixo
alatriste
Sixo
alatriste
köszi azért
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Na, eza női 10k így érdekes lesz, respekt Nawowunának(?)2.54-es második kili
Szerkesztette: Igor
több mint 8 éve
Kővágó 59.83 elsőre, ezzel 10en előzik meg az A csoportból ,ezen azért sokat kell még javítani.Pedig az idei Gyulai Memorialon dobott egy 67 méter felettit. kellene nagyon az a jó dobás.
Sixo
több mint 8 éve
már lassan fejen is álltamÚjra indítottad a böngésződ?biztos bennem van a hiba de videoközvetítést én nem tudok itt kisajtolniwww.bbc.co.uk/sport/live/olympics/36775631 , de ide regisztrálni kellKözben Györgyi 168at első átugrotta.dobj már lényszi streamot mert balfaszkodom
Sixo
alatriste
Sixo
alatriste
Sixo
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Újra indítottad a böngésződ?biztos bennem van a hiba de videoközvetítést én nem tudok itt kisajtolniwww.bbc.co.uk/sport/live/olympics/36775631 , de ide regisztrálni kellKözben Györgyi 168at első átugrotta.dobj már lényszi streamot mert balfaszkodom
Sixo
alatriste
Sixo
alatriste