Olimpia

22 feliratkozó

15 napja
NB2 New England Patriots 28 101 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Kemény 5 századdal nyertünk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Húúúúúúúúúúú.... még 5 méter és kikapunk. Game of inches
Igor
hát szerintem 2 bólya sorral a vége előtt a németek átvették a vezetést, onnan hozták vissza és szerintem ha tovább tart jobban nyerünk
több mint 9 éve
dawyd728 4 107
Amit a sors DiRado miatt elvett, azt most visszaadja. 😊
több mint 9 éve
hát kb az utsó 2 méteren nyerték meg😊
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 792 — no es importante
Na ami Hosszú benyúlásánál elment... 😊 grat!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 647
6-3-4

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Húúúúúúúúúúú.... még 5 méter és kikapunk. Game of inches

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ez szoros volt, de megvan! #veletekvagyunk

Madden hates me.
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 127 — WHO DAT!!!!
na ez gyönyörű volt végre, szép volt!!

több mint 9 éve
Most jon a k2 csajok?
Janek
B döntő és aztán a mieink
több mint 9 éve
dawyd728 4 107
Közben 10 km-en egy kamikaze miatt 10 perc után szét is van szakadva a mezőny. Szép lesz ez. 😊
több mint 9 éve
Első két hely papírforma, de moldáv bronz, az meglepett.
Igor
Az Európa Játékok alatt mondta vki szakértő h a Tarnovschi testvérek az elkövetkezendő 10 év domináns kenusai lehetnek.
empty taxi
Ő is meg az olasz is fiatal, meg a kenuhoz ált érni kell.. de impresszív versenyzés volt.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Most jon a k2 csajok?
Janek
Igen

Madden hates me.
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
Most jon a k2 csajok?

több mint 9 éve
Igor
Az Európa Játékok alatt mondta vki szakértő h a Tarnovschi testvérek az elkövetkezendő 10 év domináns kenusai lehetnek.

Madden hates me.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
dawyd728 4 107
Na Vasbányai végül kizárva. Kérdés Jenőnek mikor esik le?
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
nem vagyok otthon kajak-kenuban, de ugye annyira a világ legjobbjának tartjuk magunkat ebben a sportban, annyira ezt nyomja a média, kicsit gáz igy az az elvárt 3 érem.
meg hogy kenu egyesben nincs döntősünk de a B döntőben is 4. az emberünk.

más
amugy hihetetlen h az úszáson kívűl csak néthetetlen sportokban vagyunk jók 😀 judo, birkózás, vívás, öttusa, kajakkenu, vizilabda, atlétikában is csak a dobószámok 😊 (bár nyílván ez szubjektív)

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
dawyd728 4 107
Vasbányai 12.
Lehetett volna azért jobb is. Nem holnap lesz az 1000 páros, h arra kelljen tartalékolni. Azért a top10-nek sokkal jobb az optikája. Mindegy. Nem dőlt össze a világ.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 9 éve
DK-Hollandia női röpi negyeddöntő.
Igor
Nem tudtam, hogy pártok is indulhatnak. Na nem baj, ha Vadai Ágnes és Dobrev Klára odateszi magát, meglehet.
Kampman
Dobrev Klárát így látni,ááááh. Buzi akinek nem tetszene😀
 www.origo.hu/olimpia-2016/hirek/20160814-megtalaltuk-az-olimpia-egyik-legdogosebb-sportolonojet-winifer-fernandezt.html
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 647
DK-Hollandia női röpi negyeddöntő.
Igor
Nem tudtam, hogy pártok is indulhatnak. Na nem baj, ha Vadai Ágnes és Dobrev Klára odateszi magát, meglehet.

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
óriási 😀
 cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/aqms.mp4
több mint 9 éve
Én se, de úgy igazán fun. 😛
Na, hogy visszatérjünk olimpiához, mai program - fontossági sorrendben

Kajak-kenu
K2-500 - érem kell mindenképp, nincs mese. Örülnék az aranynak, de kemény menet lesz
másik három szám - tisztes helytállás, ha büszkeségből is.

Vízilabda
Nyerni kell valahogy, bárhogy.

Lőrincz birkózik (kellemetlenül erős sorsolás), valamint Kiss Balázs is (itt kisebb esélyekkel indulunk), Baji elődöntőzik 110 gáton (nagyon nagy szó lenne a döntő, icipici esélyt adok rá), Nagy Péter súlyt emel (talán 8-10. hely környéke?), és Papp Márk úszik (TOP 20?)

Egyéb érdekes versenyek (számomra legalábbis) nem magyar résztvevőkkel - avagy mit nézzünk ma, ilyen sorrendben

Férfi hármasugrás (kajak-kenu után), várhatóan sima, de a vízilabda előtt jó lesz + esetleg női omnium vagy DK-Hollandia női röpi negyeddöntő.
Vízilabda után férfi 200m selejtezők.. aztán itt van sokféle negyeddöntő (női kézi, kosár, röp, ffi vízi) + remélhetőleg még érdekeltek leszünk birkózásban.

20:00-20:30 körül Biles talajon és Zonderland nyújtón, illetve Nagy Péter a B csoportban emel. Női strandröpi elődöntő, majd omnium vége, tollas vegyespáros bronzmeccs + birkózódöntők esetleg.. inkább a 66 kilóban, ott még van néha akció.
Éjfél és 1:30 közt nem sok minden, csak súlyemelés A csoport.. aztán atlétika a nap végéig.

Szerkesztette: Igor

több mint 9 éve
 www.nytimes.com/interactive/2016/08/13/sports/olympics/can-you-beat-usain-bolt-out-of-the-blocks.html
Mivel magam is atletizáltam, így van némi előnyöm, de azért büszke vagyok h 5. próbálkozásra összejött 00.140 😀
empty taxi
😮
Testalkat alapján diszkoszra/súlylökésre tippeltem volna, ott meg nem feltétlen kell a gyors reakcióidő.. 😀

0.065 - diszkvalifikáltam magam 😕
Igor
Legink távolugró voltam, de a sprintbe is belekóstoltam 😛
empty taxi
 www.youtube.com/watch?v=C_A4EpOv28c

Ilyen szinten érted a belekóstolást? 😛 (kóstolás - I see what you did there..!)
Igor
Vehveh
Dobos Gábor 60 m-es magyar csúcsától (6.54) nem jártam messze, igaz, hogy 50 m-en 😀
empty taxi

Hmm, általánosban én is távollal kezdtem, mondjuk aztán inkább 1500/3000-et futottam..
Egy ilyenre megchallengellek akkor (rajta van a bakancslistámon), de az idei már nem játszik, mert nem leszek itthon.. majd 2017-ben?

www.jedermannzehnkampf.at/

Fönt van a pontozás is.. ki lehet menni egy-két dolgot lemérni a parkba, és amikor az ember 2500-3000 pontot csinálna a 10 számból összesen (a futószámokban még egyszerűbb a dolog, ott lehet "többet" szerezni), akkor megtanulja a 8000+ pontos teljesítményeket értékelni..

Na jó, off vége.
Igor
A diszkoszvetés, rúdugrás, gerelyhajítás triót életemben nem próbáltam, így udvariasan elutasítom a kihívást.

Madden hates me.
több mint 9 éve
 www.nytimes.com/interactive/2016/08/13/sports/olympics/can-you-beat-usain-bolt-out-of-the-blocks.html
Mivel magam is atletizáltam, így van némi előnyöm, de azért büszke vagyok h 5. próbálkozásra összejött 00.140 😀
empty taxi
😮
Testalkat alapján diszkoszra/súlylökésre tippeltem volna, ott meg nem feltétlen kell a gyors reakcióidő.. 😀

0.065 - diszkvalifikáltam magam 😕
Igor
Legink távolugró voltam, de a sprintbe is belekóstoltam 😛
empty taxi
 www.youtube.com/watch?v=C_A4EpOv28c

Ilyen szinten érted a belekóstolást? 😛 (kóstolás - I see what you did there..!)
Igor
Vehveh
Dobos Gábor 60 m-es magyar csúcsától (6.54) nem jártam messze, igaz, hogy 50 m-en 😀
empty taxi

Hmm, általánosban én is távollal kezdtem, mondjuk aztán inkább 1500/3000-et futottam..
Egy ilyenre megchallengellek akkor (rajta van a bakancslistámon), de az idei már nem játszik, mert nem leszek itthon.. majd 2017-ben?

www.jedermannzehnkampf.at/

Fönt van a pontozás is.. ki lehet menni egy-két dolgot lemérni a parkba, és amikor az ember 2500-3000 pontot csinálna a 10 számból összesen (a futószámokban még egyszerűbb a dolog, ott lehet "többet" szerezni), akkor megtanulja a 8000+ pontos teljesítményeket értékelni..

Na jó, off vége.

Szerkesztette: Igor