Olimpia
22 feliratkozó
több mint 9 éve
miiindet. nem tett kivételt.Csak a magyart vagy az összeset?Azt mondják, hogy Daninál ment a bulika is rendesen.végigdugta a női vegyes váltót 😀 (az összeset)
Bazzani
ano92
ThundersNFL
több mint 9 éve
Jenőnek nehéz lenne a magyar részidőket összehasonlítani valamilyen idővel???
több mint 9 éve
Bazza ki az informátorod?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Elég megbízhtaó az infóm. Mondjuk nem ivott, csak éjszakázott elméletileg. Meg sokat hisztizett az edzéseken.Azt mondják, hogy Daninál ment a bulika is rendesen.Róla mindig azt hallottam, hogy messze a legprofibb mentalitású az úszok közül, nyilván Verrasztóéknál nem nehéz profibb lenni, de akkor is....
Bazzani
Kampman
több mint 9 éve
Csak a magyart vagy az összeset?Azt mondják, hogy Daninál ment a bulika is rendesen.végigdugta a női vegyes váltót 😀 (az összeset)
Bazzani
ano92
Draft

több mint 9 éve
| Eins Zwei Polizei / Drei Vier Grenadier / Funf Sechs Alte Hex / Sieben Acht Gute Nacht |lol, most már tudjuk az egyik orosz iphonejának a kódját 😀Spoilerbe leírod, nem láttam 😕
Löfli
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Azok nem voltak itt Vásárhelyen. 😊Azt mondják, hogy Daninál ment a bulika is rendesen.végigdugta a női vegyes váltót 😀 (az összeset)
Bazzani
ano92
több mint 9 éve
lol, most már tudjuk az egyik orosz iphonejának a kódját 😀Spoilerbe leírod, nem láttam 😕
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Azt mondják, hogy Daninál ment a bulika is rendesen.Róla mindig azt hallottam, hogy messze a legprofibb mentalitású az úszok közül, nyilván Verrasztóéknál nem nehéz profibb lenni, de akkor is....
Bazzani
több mint 9 éve
lol, most már tudjuk az egyik orosz iphonejának a kódját 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Azért a férfi úszóinknak nem sikerült a formaidőzítés vagy csak sajnos ennyit tudnak
Draft

több mint 9 éve
Azt mondják, hogy Daninál ment a bulika is rendesen.végigdugta a női vegyes váltót 😀 (az összeset)
Bazzani
több mint 9 éve
03.28: férfi 200 m pillangó, döntő (Cseh László, Kenderesi Tamás)04.29: női 200 m vegyes, döntő (Hosszú Katinka)
Ezek az időpontyok fedik a valóságot?
több mint 9 éve
Na lenyugodva ez van pont.... Kell neki vmi változásén is kurvára mérges vagyok, de ez van sprite
ThundersNFL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Géza mikor vív a döntőért?21.00: férfi párbajtőr, elődöntő: Imre Géza–Gauthier Grumier (francia)
ThundersNFL
több mint 9 éve
Géza mikor vív a döntőért?
Draft

több mint 9 éve
Minimum 😊de egy szar úszás után 2 perccel majd élettörténeti regényt fog neked írni : Dme most mit mondjon? KURVAJÓT ÚSZTAM?Mégnagyobb önkritikát
ano92
ThundersNFL
ano92
Draft

több mint 9 éve
Na lenyugodva ez van pont.... Kell neki vmi változás
Draft

több mint 9 éve
de egy szar úszás után 2 perccel majd élettörténeti regényt fog neked írni : Dme most mit mondjon? KURVAJÓT ÚSZTAM?Mégnagyobb önkritikát
ano92
ThundersNFL
több mint 9 éve
Tök mindegy lett volna ha továbbjut.Nem volt olyan formában, hogy bármire esélye legyen.
több mint 9 éve
me most mit mondjon? KURVAJÓT ÚSZTAM?Mégnagyobb önkritikát
ano92
Draft

több mint 9 éve
dawyd728
4 106
Gyurta évközi versenyei után max a döntő volt benne. Felkészülése során az országos bajnokságon úszott 2:10 végét. Ha olimpiai bajnok akarsz lenni, amit ugye 2:06 vége idővel lehet majd csak nyerni, akkor annál előrébb tartasz. Persze fájdalmas, h kiesett, de szerintem egy olimpiai bajnok esetében mindegy is, h most vagy hajnalban esett volna ki.