Olimpia
22 feliratkozó
több mint 9 éve
Rudic mester varázsol Brazíliával is? 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Köszi. Nálam ez az új adó még kicsit kimaradt.Gina most játszik asztaliteniszben, erre egy román-lengyel meccs megy az M4 MX-es adásán. Nehéz lenne átkapcsolni másik asztalra? Vagy ez is szabályozva van?M5
danyly
fodi91
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Gina most játszik asztaliteniszben, erre egy román-lengyel meccs megy az M4 MX-es adásán. Nehéz lenne átkapcsolni másik asztalra? Vagy ez is szabályozva van?
több mint 9 éve
Angola meg verte a románokat női kéziben. Dundi kapus. 😊
több mint 9 éve
őt vertük meg 😊NDK-san :
img.index.hu/imgfrm/4/1/9/6/THM_0013874196.jpg
NB2
Ja gut, spriccön 😀
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Vid sajnos kiesett. azért nagyon kemény ez a torna, tényleg nagyon nagy bravúr volt az olimpiai arany Berkitől. Ilyenkor látszik mekkora.
több mint 9 éve
Ahogy nézem holnap (ma) csendesebb napunk lesz, se vívó, se cselgáncsozó, a teljesség igény nélkül két csajszi puffogtat, lesz Kapás Bogi, Babos Timi nyom egy szimpla duplát, tornában és boxban selejtezünk, Katkának meg a száz hát első két köre lesz terítéken.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Városban egy padon ülve hallgattuk telo rádion a közvetítést, iszonyat retro hangulata volt, de szenzációs élmény marad : )
több mint 9 éve
K... hangos ez a talaj szertorna. Vagy a hang mikrofon bele van építve? 😊
több mint 9 éve
dawyd728
4 178
Az uniós szakág engem jobban érdekel, de ha már van ez a 7-es, mondom miért ne. Persze soha még egy meccset se láttam korábban, de gondoltam meglesem őket. Most is aussiek alázására értem oda. :/Volt ma nem lealázós 7-es rugby meccs?Ma kb. minden meccs 1,02es szorzó volt😊
Én most már a 3. random meccsbe kapcsolódom úgy be, h sok kevés az állás.
dawyd728
zavi27
több mint 9 éve
m5-ön kezdődik a júeszéj(mondjuk, akkor az m4-en miért ismételnek, azt k...a nem értem)
több mint 9 éve
Volt ma nem lealázós 7-es rugby meccs?Sajna igen egyértelmű volt minden meccs. A férfiak meccsei azért izgalmasabb lesz. Legalább is remélem. Bár a csoportmeccsek még nem olyan jók.
dawyd728
több mint 9 éve
Volt ma nem lealázós 7-es rugby meccs?Ma kb. minden meccs 1,02es szorzó volt😊
dawyd728
több mint 9 éve
mekkora batárnagy az az éremValahol olvastam, hogy fél kiló és a 30 % újrahasznosított fémhulladékokból van (gondolom az arany érem nem). A szalag pedig PET palackokból. Az érem tartó tok pedig egy freijó fa fajtából készült.
Löfli
több mint 9 éve
Pattantyús az m5-ön!(azért az durva volt mikor a döntő közepén is mosolygott Emese!)
több mint 9 éve
De jó nézni!!!!!!! Kisfiam 8 éves úgy ugrált, hogy a szomszédok tuti meghallották. 😀Itt is volt ébresztő, pedig én 33 múltam 😊
ThundersNFL
több mint 9 éve
De jó nézni!!!!!!! Kisfiam 8 éves úgy ugrált, hogy a szomszédok tuti meghallották. 😀
Draft

több mint 9 éve
Cuki, ahogy örül, jó nézni 😊
több mint 9 éve
mekkora batárnagy az az érem

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Jah most már mindent értek miért fordította meg 😛 Hatalmas gratula én 6-10l féltem hogy márcelment hála Istennek nem! Mesés Emese!!!
több mint 9 éve
7-11-nél mondtam a családnak, hogy aki a következő tust adja az nyeri az aranyat. Bejött 😀
Draft