Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem tudom a kötött fogás minek van, ha ez ennyire látványosabb.
több mint 1 éve
Szünet után most is sima lett volna azonnal vállra fektette volna ha nem markol rá a golyókra😁

több mint 1 éve
pont havernak mondtam tegnap, ha egyszer Tamara rámarkol... 😊Olyan válla meg trapézizma, mint egy amcsi focisnak 😉Ez a Carrington hogy ki van már dörrentveAzé' Csipes se cingár... viszont Carringtonon szerintem egy deka fölösleg sincs, abszolút a versenyzésre van áramvonalasítva
szaba
slowmotion
Sinisa
több mint 1 éve
Az ŐSMAGYAR! 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ISZMAEEEEEEEEEEEEEEEEEL!
több mint 1 éve
Olyan válla meg trapézizma, mint egy amcsi focisnak 😉Ez a Carrington hogy ki van már dörrentveAzé' Csipes se cingár... viszont Carringtonon szerintem egy deka fölösleg sincs, abszolút a versenyzésre van áramvonalasítva
szaba
slowmotion
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
az most mind1 hogy döntős v csak előfutamos, ezt a Csipes ezüstöt láttam először élőben 😊Durva, hogy most látok először kajak-kenu versenyeket erről az olimpiáról. Eddig még érkeztemEz a második döntős nap.
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
Ez a Carrington hogy ki van már dörrentveAzé' Csipes se cingár... viszont Carringtonon szerintem egy deka fölösleg sincs, abszolút a versenyzésre van áramvonalasítva
szaba
több mint 1 éve
Ez a VAR minden sport halála…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
hogy nektek semmi sem elég 😀Én az ilyen taktikákon idén lóversenyen és atlétikán kiakadtam. Namost ezzel kb bebiztosította az ezüstöt, és megpróbált kihívni a fix aranyt, so szerintem jó ötlet volt.Így kellett volna Blankának is mennie meglett volna az ezüst.....
zacknorb
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hátha Carrington nem lesz ott LA-ben, Gazsóék meg addigra pont felnőnek, erősek lesznek és akkor újra jöhet arany
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
és próbált is felugrani ameddig bírt, egyszerűen ennyi volt/maradt benne, és igazából 3-4 Vos vagy Kopecky pedálfordulaton múlt, hogy felérjenek.Én az ilyen taktikákon idén lóversenyen és atlétikán kiakadtam. Namost ezzel kb bebiztosította az ezüstöt, és megpróbált kihívni a fix aranyt, so szerintem jó ötlet volt.Így kellett volna Blankának is mennie meglett volna az ezüst.....
zacknorb
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hát na, tudnia kellett, hogy férfi vagy nő az ellenfele, ma már ezt nem lehet biztosra venni.mit csinált az azeri amiért megbüntették?megmogyorozta iszmailt.
deyell
Kenny
több mint 1 éve
mit csinált az azeri amiért megbüntették?Pöcsénél fogva próbálta magáról lerázni
deyell
több mint 1 éve
mit csinált az azeri amiért megbüntették?megmogyorozta iszmailt.
deyell
több mint 1 éve
Én az ilyen taktikákon idén lóversenyen és atlétikán kiakadtam. Namost ezzel kb bebiztosította az ezüstöt, és megpróbált kihívni a fix aranyt, so szerintem jó ötlet volt.Így kellett volna Blankának is mennie meglett volna az ezüst.....
zacknorb
több mint 1 éve
Durva, hogy most látok először kajak-kenu versenyeket erről az olimpiáról. Eddig még érkeztem
több mint 1 éve
Pont benned ne lenne? 😀Carrington szimplán csak lehajrázta....nem csinált semmi extrát....De, komolyan gondolta és gyakorlatilag ez volt az egyetlen sansz. Nem jött be, ez van.Nem gondolta komolyan,hogy ilyen taktikával legyőzi.....Csipes baszki eszed az nem volt😀😀😀
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
Szép az ezüst, de van bennem hiányérzet....
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
mit csinált az azeri amiért megbüntették?
internal primates forever
több mint 1 éve
magyar gyerek eddig semmit nem csináltMost már csinált 😊
NB2
több mint 1 éve
magyar gyerek eddig semmit nem csináltVégül is a Lidlben a kefír is kaukázusi, akkor legyen ő is magyar!! 😬
NB2