NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 712
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Olimpia
22 feliratkozó
5 órája
Nevezések:1. Versenyző válogatás: somos
2. Kígyó-draft: somos
3. Aukciós draft: somos
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb
Szerkesztette: somoskovig
több mint 1 éve
Szegény Mori. Kb azért fog kiesni mert pici.
több mint 1 éve
Is there a better “First Day of College” photo than this throwback from @LSUTrackField?
— Shea Dixon (@Sheadixon) August 5, 2024
Mondo Duplantis and Sha’Carri Richardson arrived at LSU on the same day.
5 years later, they’re two of the brightest young stars in the Track-and-Field world. pic.twitter.com/ekwdDM8TzE
több mint 1 éve
Nah azért Kopasz Bálintot szerénységgel nem lehet vádolni 😀
több mint 1 éve
Vitorlázásban az éremfutam az olyan, mint lövészetben a döntő, vagyis az ottani eredmény a végeredmény, vagy duplán számít, vagy csak egy sima futam, mint a többi, csak kevesebb résztvevővel?
több mint 1 éve
Négyen egy századon belül, hárman három ezredre férfi 110 gáton.
Sixo
több mint 1 éve
jugoszláv gyurmagyurik kicsit elvaxolták, kifogyott az oxigén a végire 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Vicces lenne azok után, hogy az m4 mekkora filmet csinált Tótkáról.Mert egyik sem a kettesben gyúr, meg ez csak 500 méter, ők meg 1000-en jók, mondjuk ott egyéniben mindkettő top3, bízok benne hogy valamit csak kihoznak kettesbenremélem Bálinték jobbak lesznek, mondjuk én tőlük is várom a jobb eredményt.De akkor mé mondja a szakkommentátor, hogy ők ilyen semmit ne várjunk tőlük páros?
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Mert egyik sem a kettesben gyúr, meg ez csak 500 méter, ők meg 1000-en jók, mondjuk ott egyéniben mindkettő top3, bízok benne hogy valamit csak kihoznak kettesbenremélem Bálinték jobbak lesznek, mondjuk én tőlük is várom a jobb eredményt.De akkor mé mondja a szakkommentátor, hogy ők ilyen semmit ne várjunk tőlük páros?
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
remélem Bálinték jobbak lesznek, mondjuk én tőlük is várom a jobb eredményt.De akkor mé mondja a szakkommentátor, hogy ők ilyen semmit ne várjunk tőlük páros?
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
remélem Bálinték jobbak lesznek, mondjuk én tőlük is várom a jobb eredményt.
több mint 1 éve
36-36 félidőben a német-görög meccs
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Nem volt rossz, de egyenlőre azért nem néznek ki éremesélyesnek. Hátha még maradt bent valami.
több mint 1 éve
Szép sztori, de egyenlőre nehezen látom a 3 kajak-kenu aranyat, hogy behozzák az úszókat all-time. De azt sem, hogy a németeket levernénk aranyban. Mondjuk a szovjeteket megverhetjük, az benne van.
több mint 1 éve
FFi kosár kiesése szakasz is elkezdődött, 28-22-re mennek a görögök a jóval esélyesebb németek ellenmondjuk kosárlabdában a 6 pontos különbség az semmi
Chargers LT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
FFi kosár kiesése szakasz is elkezdődött, 28-22-re mennek a görögök a jóval esélyesebb németek ellen
több mint 1 éve
Nah ffi kajak párosban csak jók vagyunk. A WR tartó párossal indultunk.
több mint 1 éve
Uh, női gátat de nem várom. Mind2őt nagyon kedvelem, de olyan szinten le fognak bőgni te jézusom. Az egész mezőny csak fejlődik, ők meg csak gyengébb időt mennek.
több mint 1 éve
Hát azt nem tudom, de arra hajaz jah. Az ember maga japán.Roderick Genki Dean. Ha valaki ebből a névből megmondja, hogy milyen nemzetiségű az illető ...A Genki az nem egy japán név?
Sixo
Heisman nádor
több mint 1 éve
McKenzie jót mászik!
több mint 1 éve
Fura hogy a riporter mennyire keresi a kifogásokat a királyi tvben..taktika meg ilyenek, most ültek össze először.. akkor miért vannak az Olimpián? 😀A szokásos panelek - Brüsszel, Soros, migránsok - itt most furán hangzanának, így marad a rögtönzés
Nomac

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Hatalmas meccs volt a női röpi, Töröko. a 4 között!2-2 után 15-12 döntő szettben