NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 706
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Olimpia
22 feliratkozó
3 órája
Nevezések:1. Versenyző válogatás: somos
2. Kígyó-draft: somos
3. Aukciós draft: somos
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb
Szerkesztette: somoskovig
több mint 1 éve
Jó mondjuk én azt nem értem, egy olyanért miért zárták ki.Pont akartam írni.Nah Faith mégis csak ezüst érmes, tudtam én !Azt hogy? Kizárják a videofelvételek alapján hivatalosan, majd ugyanazon felvételek alapján újra 2. óvás után? Ekkora faszságot
Sixo
Szegény olasz lány, aki órákig bronzérmes volt...
Chargers LT
Egyből fellebbezett a kenyai szövetség, és visszarakták ezüstérmesnek.
warr_b
több mint 1 éve
Pont akartam írni.Nah Faith mégis csak ezüst érmes, tudtam én !Azt hogy? Kizárják a videofelvételek alapján hivatalosan, majd ugyanazon felvételek alapján újra 2. óvás után? Ekkora faszságot
Sixo
Chargers LT
Egyből fellebbezett a kenyai szövetség, és visszarakták ezüstérmesnek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Jön a ffi gerely...Azzal úgy tudom buheráltak valamit. Elkezdtek a 100 fölé közelíteni, és onnan nem sok lépés, hogy szemközti nézőket ledobják. Egyszer egy pályabírót is bedobtak már. A gerelyek úgy tudom nerfelve lettek.
Hihetetlen, hogy Zelezny világcsúcsát képtelenek megközelíteni már 28 éve
De a norvég Thorkildsen olimpiai rekordja is
Chargers LT
több mint 1 éve
Jön a ffi gerely...Hihetetlen, hogy Zelezny világcsúcsát képtelenek megközelíteni már 28 éve
De a norvég Thorkildsen olimpiai rekordja is
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
bezzeg ha magyar lenne, megkapná a bronzérmes zsetontNah Faith mégis csak ezüst érmes, tudtam én !Azt hogy? Kizárják a videofelvételek alapján hivatalosan, majd ugyanazon felvételek alapján újra 2. óvás után? Ekkora faszságot
Sixo
Chargers LT
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Jah sírt meg minden annyira örült. Tuti Meki intézte, hogy szopjon az olasz.Nah Faith mégis csak ezüst érmes, tudtam én !Azt hogy? Kizárják a videofelvételek alapján hivatalosan, majd ugyanazon felvételek alapján újra 2. óvás után? Ekkora faszságot
Sixo
Chargers LT
több mint 1 éve
hát de az origo megírta, hogy jön amire vártunk: kezdődhet a magyar éremeső 😊magyarán bukta lesz a kajak-kenu, pedig itt sokan várják, hogy éremeső lesz
(mondom ezt úgy, hogy a versenylónak a verseny napján kell jól futnia)
több mint 1 éve
Nah Faith mégis csak ezüst érmes, tudtam én !Azt hogy? Kizárják a videofelvételek alapján hivatalosan, majd ugyanazon felvételek alapján újra 2. óvás után? Ekkora faszságot
Sixo
több mint 1 éve
A nők esélytelenek jah. Pedig most nyertek EB-t, de az olyan EB volt, mint az úszó. A németek ellen 0 esélye van a csapatnak, a táv végére sikerült elcsípni a német hajó legvégét. És hát az időt nézve az másik futamból is az új-zélandiak és a spanyolok is messze vannak.Egy kör alapján a magyar férfi kajak négyesnél van 3 jobb váltó.a nőinél meg vagy 5 😀 de a fiúk szerintem dobogó alját elcsípik majd minimum
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
100 méteres futásban nem volt reményfutam, ha jól emlékszem (200-on ugye már volt). Marhaság ez így, évekig jó volt ahogy volt? Ott vannak a helyek, az idők, ha egyik sem jön össze akkor ez van.gondolom ugyanaz mint atlétikában, hogy kijössz egy futamra, versenyzel 2 percet és mész haza (ha kiesel)A 4-esekkel megkavartak, az olimpia honlapja azt írta, hogy azok egyenesen mehetnek a döntőbe, de nem.Jó fasz lebonyolítás, minek így elhúzni...
Totál agyfasz az egész, 11-12 hajóból 3 körön át lesz 8-as döntő, hatalmas taps.
2 futam top2-je elődöntő, a többiek negyeddöntőznek még ma, ahol egy futamban az utolsó 2 kiesik, többiek elődöntő. Ott megint kiesik 2, és jön a döntő. Férfi 4-es végzett mára, jönnek a lányok.
csipkelli
warr_b
NB2

több mint 1 éve
Egy kör alapján a magyar férfi kajak négyesnél van 3 jobb váltó.a nőinél meg vagy 5 😀 de a fiúk szerintem dobogó alját elcsípik majd minimum
Sixo
én reálisna aranyat csak férfi k1 és k2-ben várok, ebből ha egy arany becsúszik már jó, többi számban bármilyen érem ajándék.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hát ez nem volt meggyőző 😊
több mint 1 éve
Idióta török nő...24-23-nál szettlabdája van Kínának női röpiben, de a törökök szerválnakkockáztatni kell, mert ha meg nem nyit rizikósat, azt rutinból fogadják, feladják, és jó eséllyel be is ütik
Erre nyit egy hosszút és oda a szett :/ 😀
Chargers LT
több mint 1 éve
Egy kör alapján a magyar férfi kajak négyesnél van 3 jobb váltó.
több mint 1 éve
gondolom ugyanaz mint atlétikában, hogy kijössz egy futamra, versenyzel 2 percet és mész haza (ha kiesel)A 4-esekkel megkavartak, az olimpia honlapja azt írta, hogy azok egyenesen mehetnek a döntőbe, de nem.Jó fasz lebonyolítás, minek így elhúzni...
Totál agyfasz az egész, 11-12 hajóból 3 körön át lesz 8-as döntő, hatalmas taps.
2 futam top2-je elődöntő, a többiek negyeddöntőznek még ma, ahol egy futamban az utolsó 2 kiesik, többiek elődöntő. Ott megint kiesik 2, és jön a döntő. Férfi 4-es végzett mára, jönnek a lányok.
csipkelli
warr_b
több mint 1 éve
A 4-esekkel megkavartak, az olimpia honlapja azt írta, hogy azok egyenesen mehetnek a döntőbe, de nem.Jó fasz lebonyolítás, minek így elhúzni...
csipkelli

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
A 4-esekkel megkavartak, az olimpia honlapja azt írta, hogy azok egyenesen mehetnek a döntőbe, de nem.Totál agyfasz az egész, 11-12 hajóból 3 körön át lesz 8-as döntő, hatalmas taps.
Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
srácok!Mi ez a hanyagság??? Nem írtátok, hogy a kajakosok továbbmentek.
Van, aki dolgozik 😊
több mint 1 éve
Idióta török nő...24-23-nál szettlabdája van Kínának női röpiben, de a törökök szerválnakErre nyit egy hosszút és oda a szett :/ 😀
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez lehet egy jó nap, a két női csapat kiesése papírforma lenne, hátha lehet borítani. Bravúrra fel!Ja, és Székely valószínűleg elküldi magát este Fradi-meccset közvetíteni 😀
több mint 1 éve
semmi 😊És megkérdezhetem milyen válasz jött rá, nem szeretnék 10 oldalt visszalapozni 😀Kajak kenuban mi ez a lebonyolítás, hogy előfutam, negyeddöntő, elődöntő meg döntő? A végén ketten mennek a döntőben vagy mi?tegnap én is kérdeztem 😊
kapitnono
NB2
kapitnono
most válaszolt rá csipkelli 😊
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kajak kenuban mi ez a lebonyolítás, hogy előfutam, negyeddöntő, elődöntő meg döntő? A végén ketten mennek a döntőben vagy mi?A 4-esek egyenesen a döntőbe juthatnak, a többiek elődöntőbe. Ha lassú vagy, akkor a negyeddöntőbe 😊
kapitnono
több mint 1 éve
És megkérdezhetem milyen válasz jött rá, nem szeretnék 10 oldalt visszalapozni 😀Kajak kenuban mi ez a lebonyolítás, hogy előfutam, negyeddöntő, elődöntő meg döntő? A végén ketten mennek a döntőben vagy mi?tegnap én is kérdeztem 😊
kapitnono
NB2