NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 702
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Olimpia
22 feliratkozó
2 órája
Nevezések:1. Versenyző válogatás: somos
2. Kígyó-draft: somos
3. Aukciós draft: somos
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb
Szerkesztette: somoskovig
több mint 1 éve
Holland mint kosár nemzet? 😀Mindegy legalább nem a csigások nyertek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
hehe, OT-ban kikaptak a franciák 3x3-ban, pont az a holland verte meg őket, aki amúgy az egész meccsen tök szar volt 😊
több mint 1 éve
OT a 3x3-as kosárban, pedig nagyon a franciáknak állt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
hát ez a szörf egy kurva nagy lutri
több mint 1 éve
A hongkongi úszók melegítőjén is ott volt hogy Hong-Kong ChinaVégül is az itt a hivatalos nevük, csak eddig nem hallottam, hogy bárki ki is mondta volna.Nem tudom ki a kommentátor a streamen, amit nézek, de tetszik, hogy mindig "Hong Kong China"-t mond 😊nagyon komolyan veszi a one china policy-t
Peszinter Ferenc
Kampman
Peszinter Ferenc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A franciáknak drukkolok, de ez így volt korrekt.
több mint 1 éve
Jó kis meccs ez a brazil-usákok röpi
több mint 1 éve
Végül is az itt a hivatalos nevük, csak eddig nem hallottam, hogy bárki ki is mondta volna.Nem tudom ki a kommentátor a streamen, amit nézek, de tetszik, hogy mindig "Hong Kong China"-t mond 😊nagyon komolyan veszi a one china policy-t
Peszinter Ferenc
Kampman
több mint 1 éve
Azért ha tippeltem kellene, hogy melyik az a csapatsport, ahol ha a magyar válogatott játszana 20-30-40 meccset az olimpia top 8 ellen, akkor egyet se nyernénk, akkor biztos a férfi röpit mondanám.
több mint 1 éve
ez a riporter is idióta, de persze semmi meglepő
több mint 1 éve
Ezek a 3x3 kosarasok miért ilyen szar dobók? El se tudom képzelni milyenek lehettek a kutyaütő csoportmeccsek, ha ez a döntő. Hát ezt három középszar nba játékos lesimázná.egymás után két homály a hollandóktól kicsit erős volt
Hanni
buhloone mindstate
több mint 1 éve
mondjuk sztem ez lökés volt
több mint 1 éve
mondjuk jobb így mert a hosszabbításban úgyis nyertek volna..
több mint 1 éve
Ezek a 3x3 kosarasok miért ilyen szar dobók? El se tudom képzelni milyenek lehettek a kutyaütő csoportmeccsek, ha ez a döntő. Hát ezt három középszar nba játékos lesimázná.
több mint 1 éve
Nem tudom ki a kommentátor a streamen, amit nézek, de tetszik, hogy mindig "Hong Kong China"-t mond 😊nagyon komolyan veszi a one china policy-t
Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
Nem tudom ki a kommentátor a streamen, amit nézek, de tetszik, hogy mindig "Hong Kong China"-t mond 😊
több mint 1 éve
nincs les.. akkor innentől simán behúzzák a franciák
több mint 1 éve
Wembyt nem hivtak be a dontore?
több mint 1 éve
jézus, mi maradt ki 😊
több mint 1 éve
germán arany, Nowitzki örül
több mint 1 éve
Nem. Ilyenkor olyant kell írni amit viccnek szánsz és nem komoly dolgokat + nem kell 2 sortörés sem utána.Sixo tök jól ért a sportokhoz és a kis szigetországokhozLegközelebb amikor viccet mondasz írd oda mindig zárójelben is akkor tudni fogjuk így: (vicc vót).Viccvót...Ugorhat tovabb 🤣dehogyis, ugyanannyi prémiumot kap, ha a következőt is átviszi
warr_b
slowmotion
warr_b
Sixo
(Vicc vót)
Így jó lesz?
warr_b