NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
33
11
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?Nem. Nyíltvízi úszás, férfi kalapács, vízilabda.
Janek
több mint 1 éve
Birkózás, öttusa meg nem kizárt.Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?Hát kb....meg talán nyíltvizi úszás....
Janek
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?Hát kb....meg talán nyíltvizi úszás....
Janek
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?
több mint 1 éve
pinyó elődöntőn még egy normális labdamenet nem volt kb..Csodálkozol? BRA-FRA párosítást sok más sportban inkább néznék 😛
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Az mondja a hangos bemondó, hogy ismét egy közel tökéletes kör, amikor az előzőben mindketten 25-25öt lőttek xD
több mint 1 éve
pinyó elődöntőn még egy normális labdamenet nem volt kb..
több mint 1 éve
De szarul lőtt Kim. Eddig csak 29et vagy 30at tolt. Erre most 25-26-28 ... Gondolom Warrb odament egy ventilátorral.Nem volt elég pontos a vesszője?
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
De szarul lőtt Kim. Eddig csak 29et vagy 30at tolt. Erre most 25-26-28 ... Gondolom Warrb odament egy ventilátorral.
több mint 1 éve
Elizgulta Gazoz. Sosem láttam még íjászt 100+ pulzussal.Tegnap volt néhány nő, közük az egyik koreai is aki kb annyival lőtt jól.
Hanni
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Elizgulta Gazoz. Sosem láttam még íjászt 100+ pulzussal.
több mint 1 éve
Vers mindenkinek rovatunk következik.The 7-8 circle is red,
the 5-6 circle is blue
Korea still archers
better than you!
több mint 1 éve
belgák egyenlítettek a spanyolok ellen férfi gyeplabdában, ez is jó meccs
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Nem szoktam ottománoknak drukkolni, de leccgó GazozKíváncsi lennék, tíz kísérletből sikerülne-e legalább egyszer eltalálnom a táblát.
warr_b
több mint 1 éve
Hát ennyit erről, faszom.Elkezdek a franciáknak drukkolni... 😖

több mint 1 éve
Nem szoktam ottománoknak drukkolni, de leccgó Gazoz

több mint 1 éve
McLaughlin az első gát előtt már behozta az előtte induló marokkóit. Az a marokkói futam második lett 😀Az egyik legjobban várt döntő lesz a Bol-McLaughlin futás
Sixo

több mint 1 éve
Nespoli 4-2re vezetett Lee ellen, de a koreai megfordította. Megvan az első elődöntős.
több mint 1 éve
McLaughlin az első gát előtt már behozta az előtte induló marokkóit. Az a marokkói futam második lett 😀
több mint 1 éve
Újabb francia elődöntő pár perc múlva, bár az egy másik súlycsoport.elég átlátszó módon csalnak. első menetben francia bevisz egy ütést -> rászámolnak a kanadaira wtf? második menetet a kanadai nyeri, természetesen nem neki adják. onnantól már mindegy
Aki tud fogadni, az tegye.
Kampman
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Újabb francia elődöntő pár perc múlva, bár az egy másik súlycsoport.Remélem sokan éltetek vele, ennél csak nehezebb pénzt lehet nyerni.
Aki tud fogadni, az tegye.
Kampman