Olimpia
ezek mennek majd átnevelőtáborba"I’ll love you forever! Will you marry me?"
— Li Zexin (@XH_Lee23) August 2, 2024
"Yes! I do!"
OMG!!! Romance at the Olympics!!!❤️❤️❤️
Huang Yaqiong just had her "dream come true", winning a badminton mixed doubles gold medal🥇with her teammate Zheng Siwei
Then her boyfriend Liu Yuchen proposed! 🎉🎉🎉 pic.twitter.com/JxMIipF7ij
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Na, legalább a bronz jött Lee-nekEzzel a férfi egyéni íjászat történetében először két koreai is dobogón lesz.
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I’ll love you forever! Will you marry me?"
— Li Zexin (@XH_Lee23) August 2, 2024
"Yes! I do!"
OMG!!! Romance at the Olympics!!!❤️❤️❤️
Huang Yaqiong just had her "dream come true", winning a badminton mixed doubles gold medal🥇with her teammate Zheng Siwei
Then her boyfriend Liu Yuchen proposed! 🎉🎉🎉 pic.twitter.com/JxMIipF7ij
The moment Thea LaFond's 🇩🇲 brother found out his sister had just won Dominica's first ever Olympic Gold. 🥺🥇
— Track & Field Gazette (@TrackGazette) August 4, 2024
Her brother Chreign Lafond is a defensive end for @NavyFB#Paris2024 pic.twitter.com/SGJ9unCGSc
When I try to make my own custom tactic instead of just using 4-2-3-1 gegenpress
— Out of Context Football Manager (@nocontextfm1) August 4, 2024
pic.twitter.com/Ywjd3ivNIV
RIP LöfliKirúgom a szekusokat.Szerinted ki az a kopasz feka hátul szürke polóban? Bár tény, hogy nem hívtál.Warrbéknál kerti-parti volt.Király buli volt, bocs hogy nem hívtalak.
Saint Lucia celebrating the country’s first-ever medal. Gold in the women’s 100m. That’s awesome pic.twitter.com/gymtSXSsYh
— Kendall Baker (@kendallbaker) August 3, 2024
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Kirúgom a szekusokat.Szerinted ki az a kopasz feka hátul szürke polóban? Bár tény, hogy nem hívtál.Warrbéknál kerti-parti volt.Király buli volt, bocs hogy nem hívtalak.
Saint Lucia celebrating the country’s first-ever medal. Gold in the women’s 100m. That’s awesome pic.twitter.com/gymtSXSsYh
Sixo
warr_b
Sixo

www.youtube.com/@EurosportMagyarorszagKatinka mennyivel értelmesebb amikor úszást elemez, mint az m4 stúdióból Mutinát leszámítva bárki ever.Hol lehet őt hallani?
Sixo
Kampman
Katinka mennyivel értelmesebb amikor úszást elemez, mint az m4 stúdióból Mutinát leszámítva bárki ever.Hol lehet őt hallani?
Sixo
A női pólósokat én éremesélyesnek tartom, de ehhez - a csoporthelyezés miatt - nem ártana legyőzni Ausztráliát.Wasserballt kivenném...Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?Nem. Nyíltvízi úszás, férfi kalapács, vízilabda.
Janek
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
A férfiak érméhez feltámadás kellene. A tudás elvileg adott. Persze, ha a négyig sikerülne elvergődni valahogyan, ott már bármi lehet, akár még az olaszok ellen is. Nagy kérdés, hogy kivel kerülünk össze az egyenes kiesésben.
Szerinted ki az a kopasz feka hátul szürke polóban? Bár tény, hogy nem hívtál.Warrbéknál kerti-parti volt.Király buli volt, bocs hogy nem hívtalak.
Sixo
warr_b
sima 4-0..Nem értem miért próbálta hátulról megnyerni.
hát ez a meccs finoman szólva se növelte a sportág népszerűségét, még egy nem laikusnak is kvázi élvezhetetlen volt, Calderano úgy játszott, mint valami kezdő balfasz
Szesze
Warrbéknál kerti-parti volt.Király buli volt, bocs hogy nem hívtalak.
Sixo

Csak hegyen ne "robbantsanak" túl nagyot, náluk picit más értelmet nyerne ez a szófordulat.Országútis nőket most engedték el. Kíváncsi vagyok, 180 kilin azért szerintem eléggé össze fogják fosni magukat a nők, ha nagy lesz a tempó. 😀2 afgán, csak be ne akadjon a csador a küllők közé 😊
balintbaba
somoskovig
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
Picsába, Lee elizgulta a végét 😥Akkor ment először 100 fölé
warr_b
Országútis nőket most engedték el. Kíváncsi vagyok, 180 kilin azért szerintem eléggé össze fogják fosni magukat a nők, ha nagy lesz a tempó. 😀2 afgán, csak be ne akadjon a csador a küllők közé 😊
balintbaba