Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Djokovicé az első 😕
Szesze
A fontos pontokat Alcaraz egyáltalán nem bírja, a tenisz topikba írtam is, hogy egy szimpla GS döntőben könnyedén nyerne, de itt rendre rossz döntést hoz.
Jughead
szimpla GS döntő? 😀 hát sztem egy GS döntőnek nagyobb súlya van az olimpiánál teniszben. Nyilván a döntőnek már van presztizse itt is, de nem ér fel egy GS döntővel. Aműgy meg sztem Alcaraz így is be fogja húzni ezt a meccset is.
Szesze
Yep, nézd meg a GS döntőit Alcaraznak, nem fogsz látni tőle kb a 4 döntőn összesen ennyi buta döntést fontos helyzetekben, mint itt.

Pedig nyilván lófaszt se ér ez egy GS-hez képest. De látod Djokonak is ez az első döntője, mert túlgondolják vagy Swiatek is képes volt itt bukni egy elődöntőt annyi hibát ütve, mint máskor egy GS alatt.
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
A lányok statjait még nem látom, de a ffi pólósok emberelőny-kihasználása 9/1 volt az ausztrálok ellen. Egy esetben emberelőnyben 5 méterest kaptunk (azt legalább belőttük), de még így is tragikus a kép. Ráadásul egy kettős fór is kimaradt. Az ausztrálok se nagyon büszkélkedhetnek (6/2), de ezért a vereségért tényleg csak magunkat okolhatjuk. Gyanítom, a csajok adatlapja is valami hasonlót fog mutatni. Egyszerűen nem értem. Az emberelőnyös helyzetekre egész biztosan fel lehet készülni az edzéseken.
nagylaza, főpohárnok
azért ez a "csak magunkat okolhatjuk" meg "saját magunkat vertük meg" szövegek eléggé gázok szerintem. Az ausztrálok kurva jól védekeznek az egész olimpián, de egyébként is, erre épül a játékuk. Az emberelőny azért nem 5 méteres, h csak be kell lőni, nem csak rajtunk múlik, hogy bemennek-e, sőt.
Szesze
Kérlek, ne viccelj velem. 8 gólt lőttünk, abból 1-et büntetőből, 1-et emberelőnyből, 6-ot pedig "akcióból". Nyilván nem mindegy emberhátrányban sem, hogyan védekezik egy csapat, de tragikomikus lenne azt állítani, hogy ez a mutató elsősorban a védelem érdeme, és nem a támadócsapat hibája. Márpedig pontosan ezt állítod: "nem csak rajtunk múlik, hogy bemennek-e, sőt". A fórok kihasználása alap, ha pedig gyorsan és jól járatod a labdát + van elképzelésed arról, hogyan fejezd be a támadást, akkor bármilyen nagyszerű is az ellenfél védekezése, az esetek többségében verve van.
Szóval: mindkét magyar-ausztrál meccsre tökéletesen illik, hogy "csak magunkat okolhatjuk".
nagylaza, főpohárnok
Nem viccelek veled, de absz nem értek egyet ahogy írtam is. A fórok kihasználása nem alap, azok az 5 méteresek, konkrétan a fórok kihasználásának hatékonyságán dől el a legtöbb meccs, ezek szerint akkor mindenki magát veri meg mindig.
több mint 1 éve
Djokovicé az első 😕
Szesze
A fontos pontokat Alcaraz egyáltalán nem bírja, a tenisz topikba írtam is, hogy egy szimpla GS döntőben könnyedén nyerne, de itt rendre rossz döntést hoz.
Jughead
szimpla GS döntő? 😀 hát sztem egy GS döntőnek nagyobb súlya van az olimpiánál teniszben. Nyilván a döntőnek már van presztizse itt is, de nem ér fel egy GS döntővel. Aműgy meg sztem Alcaraz így is be fogja húzni ezt a meccset is.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 819 — beers & Packers
A lányok statjait még nem látom, de a ffi pólósok emberelőny-kihasználása 9/1 volt az ausztrálok ellen. Egy esetben emberelőnyben 5 méterest kaptunk (azt legalább belőttük), de még így is tragikus a kép. Ráadásul egy kettős fór is kimaradt. Az ausztrálok se nagyon büszkélkedhetnek (6/2), de ezért a vereségért tényleg csak magunkat okolhatjuk. Gyanítom, a csajok adatlapja is valami hasonlót fog mutatni. Egyszerűen nem értem. Az emberelőnyös helyzetekre egész biztosan fel lehet készülni az edzéseken.
nagylaza, főpohárnok
azért ez a "csak magunkat okolhatjuk" meg "saját magunkat vertük meg" szövegek eléggé gázok szerintem. Az ausztrálok kurva jól védekeznek az egész olimpián, de egyébként is, erre épül a játékuk. Az emberelőny azért nem 5 méteres, h csak be kell lőni, nem csak rajtunk múlik, hogy bemennek-e, sőt.
Szesze
Kérlek, ne viccelj velem. 8 gólt lőttünk, abból 1-et büntetőből, 1-et emberelőnyből, 6-ot pedig "akcióból". Nyilván nem mindegy emberhátrányban sem, hogyan védekezik egy csapat, de tragikomikus lenne azt állítani, hogy ez a mutató elsősorban a védelem érdeme, és nem a támadócsapat hibája. Márpedig pontosan ezt állítod: "nem csak rajtunk múlik, hogy bemennek-e, sőt". A fórok kihasználása alap, ha pedig gyorsan és jól járatod a labdát + van elképzelésed arról, hogyan fejezd be a támadást, akkor bármilyen nagyszerű is az ellenfél védekezése, az esetek többségében verve van.
Szóval: mindkét magyar-ausztrál meccsre tökéletesen illik, hogy "csak magunkat okolhatjuk".
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 140 — "Montoya por favor!"
Na valami kézi csoda ránkférne

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 536 — Chiefs GM
Szegény kínai kislány elég rendesen lapjára esett a korlatrol… Mondjuk az edzőnek is gratulálok, aki fel kézzel akarta elkapni, visszapattanas után sikerült is neki…

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 284
Szegény warrb visszasírja még Djokot
Ha nyer ha nem, mindig játék van
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 958
Ha Djokovic innen nem nyer olimpiát… nem fog jól aludni egy darabig.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Djokovicé az első 😕
Szesze

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
94 perces első szett mondjuk az tényleg brutális
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Észak - Koreában vajon hogy értékeli a párt, hogy az éremtáblán előttük van Saint Lucia 😅🔥😎
Chargers LT
1. helyen állnak az éremtáblázaton. Pufi eldobálta judoban a nagy néger franciát. Majd a döntőben Putyint.
több mint 1 éve
Djokovicé az első 😕
több mint 1 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Észak - Koreában vajon hogy értékeli a párt, hogy az éremtáblán előttük van Saint Lucia 😅🔥😎
Chargers LT
A párt majd eldönti, hogy Saint Lucia létezik-e egyáltalán vagy csak amerikai dezinformáció!
Kampman
Vagy a következő rakéta kísérletük véletlen elsüllyeszt egy szigetet

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Ez a tenisz döntő egy kínzás. Lesz vagy négy órás ha három szettet tolnak.
szaba
A tenisz nézhetetlenségéhez és vontatottságához nagyban hozzátesz, hogy minden game-et kettővel kell nyerni.

A szetteket még megérteném, de a game-eket túlzás.
Kampman
Én megértem a kettővel kell nyerni logkát - csak azt nem értem, miért van ennyi pénz a teniszben/miért kell sportadóknak napi 12 órát GS idején, évente 8 hétig/2 hónapig... az olimpián meg igazából másodrendű esemény.

De ha ez kell az embereknek,mindegy a fene se érti.
Igor
akkor segítek: azért mert kurva sokan mások meg szeretik ezt a sportot így ahogy van
Szesze
A sporttal nincs baj, a koncentrációja az ami több mint furcsa. Foci vb/eb idején nincs ennyi foci, és az 2 évente van, a golf az 4*4 nap mondjuk (igaz, nálunk azt se adják), az olimpia kb az egyetlen ahol 12 óra sportot lehet nézni reggeltől estig.
Igor
de mivel nem más elől veszi el a lehetőséget egyik sport sem, hanem párhuzamosan mennek, így absz nem értem hogy mi a baj a koncentrációjával bármelyiknek is..
Szesze
Lol, na ezt mondjuk pont nem kellett volna írni - láttál már ES napi programot GS idején? Van hogy mindkettőn az megy, és az ES1-en általában reggel 10től éjfélig.... szóval, ez pont nem igaz.

Nyilván megoldom máshogy a mai világban, de ha csak TV-m lenne, akkor szívás lenne.
Igor
hát a tv-ben nyilván nem a rétegsportokat fogják adni, ezen vagy meglepődve?
több mint 1 éve
Ja, amúgy én is szeretem a teniszt, csak ezek a salak meccsek tudnak durván nyúlóssá válni.
szaba
Én simán végignézek egy komplett roland garrost, ha van rá időm, de absz érthető, hogy ez sokaknak vontatott így. Ez tök oké, csak azt nem értem hogy ezek az emberek miért gondolják azt, h ez így szar és meg kéne változtatni/vagy egyszerűen eltörölni 😀 az adott sportot úgy hogy nekik élvezhető legyen.. számomra ezek a reakciók röhejesek, de befejeztem a rinyálást 😊
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 118
Chargers LT
A párt majd eldönti, hogy Saint Lucia létezik-e egyáltalán vagy csak amerikai dezinformáció!

több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
szaba
A tenisz nézhetetlenségéhez és vontatottságához nagyban hozzátesz, hogy minden game-et kettővel kell nyerni.

Kampman
Én megértem a kettővel kell nyerni logkát - csak azt nem értem, miért van ennyi pénz a teniszben/miért kell sportadóknak napi 12 órát GS idején, évente 8 hétig/2 hónapig... az olimpián meg igazából másodrendű esemény.

Igor
akkor segítek: azért mert kurva sokan mások meg szeretik ezt a sportot így ahogy van
Szesze
A sporttal nincs baj, a koncentrációja az ami több mint furcsa. Foci vb/eb idején nincs ennyi foci, és az 2 évente van, a golf az 4*4 nap mondjuk (igaz, nálunk azt se adják), az olimpia kb az egyetlen ahol 12 óra sportot lehet nézni reggeltől estig.
Igor
de mivel nem más elől veszi el a lehetőséget egyik sport sem, hanem párhuzamosan mennek, így absz nem értem hogy mi a baj a koncentrációjával bármelyiknek is..
Szesze
Lol, na ezt mondjuk pont nem kellett volna írni - láttál már ES napi programot GS idején? Van hogy mindkettőn az megy, és az ES1-en általában reggel 10től éjfélig.... szóval, ez pont nem igaz.

Nyilván megoldom máshogy a mai világban, de ha csak TV-m lenne, akkor szívás lenne.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
sok jora nem szamitok a franciak ellen.
Kenny
Nem vagy egyedül. Abban lehet bízni, hogy elfelejtenek eljönni a meccsre.
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 958
Ja, amúgy én is szeretem a teniszt, csak ezek a salak meccsek tudnak durván nyúlóssá válni.
több mint 1 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
több mint 1 éve
szaba

Kampman

Igor
Szesze
Igor
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
szaba

Kampman

Igor
Szesze

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
azt mondja "viszonylag zavartalanul odaér Alcaraz" 😀 😀 akkora bravúr ütés volt, mint a ház