Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nálam eddig pl. ez az első esemény, amit nap közben itthon nézek, még a játszóteret is kihagyom ezért a gyerekkel, ami pedig szent dolog.Én megértem a kettővel kell nyerni logikát - csak azt nem értem, miért van ennyi pénz a teniszben/miért kell sportadóknak napi 12-16 órát GS idején, évente 8 hétig/2 hónapig... az olimpia meg igazából másodrendű esemény a tenisz szempontjából.Ez a tenisz döntő egy kínzás. Lesz vagy négy órás ha három szettet tolnak.A tenisz nézhetetlenségéhez és vontatottságához nagyban hozzátesz, hogy minden game-et kettővel kell nyerni.
szaba
A szetteket még megérteném, de a game-eket túlzás.
Kampman
De ha ez kell az embereknek,mindegy a fene se érti.
Igor
több mint 1 éve
akkor segítek: azért mert kurva sokan mások meg szeretik ezt a sportot így ahogy vanÉn megértem a kettővel kell nyerni logkát - csak azt nem értem, miért van ennyi pénz a teniszben/miért kell sportadóknak napi 12 órát GS idején, évente 8 hétig/2 hónapig... az olimpián meg igazából másodrendű esemény.Ez a tenisz döntő egy kínzás. Lesz vagy négy órás ha három szettet tolnak.A tenisz nézhetetlenségéhez és vontatottságához nagyban hozzátesz, hogy minden game-et kettővel kell nyerni.
szaba
Kampman
Igor
több mint 1 éve
Én megértem a kettővel kell nyerni logikát - csak azt nem értem, miért van ennyi pénz a teniszben/miért kell sportadóknak napi 12-16 órát GS idején, évente 8 hétig/2 hónapig... az olimpia meg igazából másodrendű esemény a tenisz szempontjából.Ez a tenisz döntő egy kínzás. Lesz vagy négy órás ha három szettet tolnak.A tenisz nézhetetlenségéhez és vontatottságához nagyban hozzátesz, hogy minden game-et kettővel kell nyerni.
szaba
Kampman
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
én se nézem pl a lövészetet vagy a kerékpárt mert absz nem élvezem, de nem fikázom le, hogy milyen szar sport 😀 nem is értem ezeket baszki..Azért mert azok jó sportok, a tenisszel ellentétben! 😀
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
azért jó az olimpia, mert mindenki megtalálhatja azt ami neki tetszik, azokat kell nézni és kész
több mint 1 éve
ok, csak ne elemezzétek ki már, h ezek milyen szarok így azért mert ti nem élvezitek 😊Egy teljes meccset nem is nagyon szoktam, inkább csak belenézek.de akkor ne nézzétek és kész 😀Ez a tenisz döntő egy kínzás. Lesz vagy négy órás ha három szettet tolnak.A tenisz nézhetetlenségéhez és vontatottságához nagyban hozzátesz, hogy minden game-et kettővel kell nyerni.
szaba
Kampman
Szesze
Kampman
több mint 1 éve
én se nézem pl a lövészetet vagy a kerékpárt mert absz nem élvezem, de nem fikázom le, hogy milyen szar sport 😀 nem is értem ezeket baszki..A véleményemet mondtam el, nem akartam senkinek a lelkébe gázolni, pláne megmondani neki, hogy mit nézzen és mit ne.
Szesze
több mint 1 éve
én se nézem pl a lövészetet vagy a kerékpárt mert absz nem élvezem, de nem fikázom le, hogy milyen szar sport 😀 nem is értem ezeket baszki..
több mint 1 éve
Egy teljes meccset nem is nagyon szoktam, inkább csak belenézek.de akkor ne nézzétek és kész 😀Ez a tenisz döntő egy kínzás. Lesz vagy négy órás ha három szettet tolnak.A tenisz nézhetetlenségéhez és vontatottságához nagyban hozzátesz, hogy minden game-et kettővel kell nyerni.
szaba
Kampman
Szesze
több mint 1 éve
de akkor ne nézzétek és kész 😀Ez a tenisz döntő egy kínzás. Lesz vagy négy órás ha három szettet tolnak.A tenisz nézhetetlenségéhez és vontatottságához nagyban hozzátesz, hogy minden game-et kettővel kell nyerni.
szaba
Kampman
több mint 1 éve
Ez a tenisz döntő egy kínzás. Lesz vagy négy órás ha három szettet tolnak.A tenisz nézhetetlenségéhez és vontatottságához nagyban hozzátesz, hogy minden game-et kettővel kell nyerni.
szaba
több mint 1 éve
FZD csak behúzta 😊
több mint 1 éve
Ez a tenisz döntő egy kínzás. Lesz vagy négy órás ha három szettet tolnak.Nagyon jó meccs lesz.
szaba
több mint 1 éve
Szekeres 😀 ezt a barmot, már kihirdette a győztest, mert nem látta, h beütötte a svéd a labdát 😀
több mint 1 éve
Ez a tenisz döntő egy kínzás. Lesz vagy négy órás ha három szettet tolnak.
több mint 1 éve
Ez a pont a svédtől az egyik legmenőbb dolog, amit láttam, még ha ki is kap 😀
több mint 1 éve
valami csoda folytán még mindig nincs break a tenisz döntőn..
több mint 1 éve
végül azért jött/jön a papírforma a pinyó döntőn
több mint 1 éve
Lányok is szépen elrontották
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
nőknek vszínű annyi ezzel..igazából innentől már mindenképp az amcsik jönnek..akiket a büdös életben nem verünk meg
Szesze
fiúknál is ettől félek, hogy kikapunk a szerbektől és jönnek az olaszok és mindkét magyar pólócsapat még a 4-be sem jut
NB2
férfiaknál még bármi lehet
több mint 1 éve
igazából innentől már mindenképp az amcsik jönnek..akiket a büdös életben nem verünk meg
Szesze
fiúknál is ettől félek, hogy kikapunk a szerbektől és jönnek az olaszok és mindkét magyar pólócsapat még a 4-be sem jut
több mint 1 éve
Fan 3-1-re vezet, innentől már tényleg csoda kéne Moregardtól
több mint 1 éve
igazából innentől már mindenképp az amcsik jönnek..
több mint 1 éve
5 méteresek..