NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
40
13
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
5-0 a mákos pontok aránya Lebrunnak.. fordulhatna ez is már
több mint 1 éve
Ha ott érmet nyerünk kapsz egy üveg sétáló Jancsit!Kézilabdát kifelejtetted.🙂Atlétika, Birkó, vízilabda, öttusa... ne kelljen már megint mindent felsorolni 😕Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?Hát kb....meg talán nyíltvizi úszás....
Janek
ThundersNFL a Paraszt
Igor
nagylaza, főpohárnok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Szóval nem felejtettem ki semmit!Kézilabdát kifelejtetted.🙂Atlétika, Birkó, vízilabda, öttusa... ne kelljen már megint mindent felsorolni 😕Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?Hát kb....meg talán nyíltvizi úszás....
Janek
ThundersNFL a Paraszt
Igor
nagylaza, főpohárnok
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Az egyetlen kedvelt sportolóm akit Bradynek hívnak... örülnék ha a döntőig/aranyig menetelne.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kézilabdát kifelejtetted.🙂Atlétika, Birkó, vízilabda, öttusa... ne kelljen már megint mindent felsorolni 😕Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?Hát kb....meg talán nyíltvizi úszás....
Janek
ThundersNFL a Paraszt
Igor
több mint 1 éve
Milyen feladata lehet egy íjász edzőnek. "Kicsit jobbra lőjjé!" "Kösz, hogy szóltál edző bá ,azt hittem balra kell"
több mint 1 éve
Ne kelljen már mindig hozzáadni a Taekwondo-t 😀De pont felsoroltad 😁Atlétika, Birkó, vízilabda, öttusa... ne kelljen már megint mindent felsorolni 😕Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?Hát kb....meg talán nyíltvizi úszás....
Janek
ThundersNFL a Paraszt
Igor
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
3 centin múlt a szétlövés, a német ment zovább

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
3-8-ról 10-9, aztán mégis elmegy 😕
több mint 1 éve
Szétlövés a harmadik negyeddöntőben.Mindketten 10es lőttek, de a német jobbat. Honnan jött vissza. Fejben nagyon erős.
Sixo
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/08/takacs-boglarka-hatodik-lett-a-200-meter-sikfutas-elofutamabanÓriási edzői hiba.
Hűha...
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Faszom már ezek a Coelho idézetek a speakertől, bekussolhatna és hagyhatná lőni a versenyzőket.
több mint 1 éve
Talán nem bírja fejben a hazai pályát... de azért elég korán van még.Calderanotól ez ritka gáz teljesítmény eddig.Jó, hát az egyik úgy néz ki mint ha McLovinnak meg nekem lenne a szerelemgyerekem.. és ő játszik jobban/neki van hazai pályája.Igen. Sokkal jobb meccsre számítottam.pinyó elődöntőn még egy normális labdamenet nem volt kb..Csodálkozol? BRA-FRA párosítást sok más sportban inkább néznék 😛
Szesze
Igor
Szesze
Igor
Szesze
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/08/takacs-boglarka-hatodik-lett-a-200-meter-sikfutas-elofutamabanHűha...
Draft

több mint 1 éve
Meghallotta a lebaszást.. 8-3-ról 9-8ra feljöttCalderanotól ez ritka gáz teljesítmény eddig.Jó, hát az egyik úgy néz ki mint ha McLovinnak meg nekem lenne a szerelemgyerekem.. és ő játszik jobban/neki van hazai pályája.Igen. Sokkal jobb meccsre számítottam.pinyó elődöntőn még egy normális labdamenet nem volt kb..Csodálkozol? BRA-FRA párosítást sok más sportban inkább néznék 😛
Szesze
Igor
Szesze
Igor
Szesze
több mint 1 éve
Gecc ez a mákos fasz vézna francia azzal fog elődöntőbe menni, hogy a német a második szettben lőtt egy 7est a legvégén.
több mint 1 éve
Calderanotól ez ritka gáz teljesítmény eddig.Jó, hát az egyik úgy néz ki mint ha McLovinnak meg nekem lenne a szerelemgyerekem.. és ő játszik jobban/neki van hazai pályája.Igen. Sokkal jobb meccsre számítottam.pinyó elődöntőn még egy normális labdamenet nem volt kb..Csodálkozol? BRA-FRA párosítást sok más sportban inkább néznék 😛
Szesze
Igor
Szesze
Igor
több mint 1 éve
Szegény francia gyerek szerintem azért ment íjásznak, hogy messziről le tudjon számolni az őt bullyingolo középiskolás osztálytársaival… 😊
több mint 1 éve
De pont felsoroltad 😁Atlétika, Birkó, vízilabda, öttusa... ne kelljen már megint mindent felsorolni 😕Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?Hát kb....meg talán nyíltvizi úszás....
Janek
ThundersNFL a Paraszt
Igor
Draft

több mint 1 éve
Jó, hát az egyik úgy néz ki mint ha McLovinnak meg nekem lenne a szerelemgyerekem.. és ő játszik jobban/neki van hazai pályája.Igen. Sokkal jobb meccsre számítottam.pinyó elődöntőn még egy normális labdamenet nem volt kb..Csodálkozol? BRA-FRA párosítást sok más sportban inkább néznék 😛
Szesze
Igor
Szesze
több mint 1 éve
Wasserballt kivenném...Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?Nem. Nyíltvízi úszás, férfi kalapács, vízilabda.
Janek
Sixo
Draft

több mint 1 éve
Atlétika, Birkó, vízilabda, öttusa... ne kelljen már megint mindent felsorolni 😕Jól érzem hogy most már csak kajak kenu ahol reális érem lehet nekünk?Hát kb....meg talán nyíltvizi úszás....
Janek
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Igen. Sokkal jobb meccsre számítottam.pinyó elődöntőn még egy normális labdamenet nem volt kb..Csodálkozol? BRA-FRA párosítást sok más sportban inkább néznék 😛
Szesze
Igor