Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
respect hogy nem csalták el. azért remélem a harmadik döntőbe jutott francia is kikap majdNem hittem, hogy megnyerheti a kubai padlóztatás nélkül, de kellemesen csalódtam.
deyell
több mint 1 éve
respect hogy nem csalták el. azért remélem a harmadik döntőbe jutott francia is kikap majd
built for this shit
több mint 1 éve
Szlovénok töredék annyi pénzből megcsinálták
több mint 1 éve
ezt a döntőt a kubai nyerte. de robbery incoming 3..2..1...
built for this shit
több mint 1 éve
Amúgy az nem tudom, hogy volt-e már, de mindhárom boxoló, aki kicsapta a mieinket, döntős lett.
több mint 1 éve
a szlovénok kb olyanok mint mi, csak náluk kevesebb a lassú emberúgy jártak mint mi Londonban, hogy kaptak egy viszonylag fáradt északi gárdát
mondjuk a dánok ellen nem sok esélyt adnék nekik 😊
több mint 1 éve
Igen, már a csoda is kevés.Na, most már csoda kell a norvégoknak.ennek a meccsnek már vége
nagylaza, főpohárnok
Szesze
több mint 1 éve
Na, most már csoda kell a norvégoknak.ennek a meccsnek már vége
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Na, most már csoda kell a norvégoknak.
több mint 1 éve
Sosem késő elkezdeni!🙂lassan a fél fórumról kiderül, de ja, akikről tudni hogy játszottak ők pont az értelmesebb fórumozók közé tartoznak. (én sajna pont nem vízilabdáztam 😀)Hét évig vízilabdáztam.🙂valszeg olyan közösség aki nem engedi be az ostobákat, állítólag verrasztó is csak ezért lett úszó 😀Pedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
jah.. szlovének meg másodikak lettek a másik csoportban, ők voltak a kiemeltek itt. Ettől még én is a norvégokat vártam a 4 közé, de úgy néz ki mégsem volt igaz, hogy az A csoport volt a gyengébb, mert csak onnan megy be 3 csapat a 4 közé.látszott már ellenünk, hogy valami nem stimmel, ha mi nem chokerkedünk, akkor zsinórban 3x kapnak ki a norvégokEz óriási meglepetésHoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
Szesze
Chargers LT
bár azért a ffi kéziseknél rohadt szoros a legjobb 8, elég megnézni, hogy 3 meccs egy gólon múlt
NB2
több mint 1 éve
lassan a fél fórumról kiderül, de ja, akikről tudni hogy játszottak ők pont az értelmesebb fórumozók közé tartoznak. (én sajna pont nem vízilabdáztam 😀)Hét évig vízilabdáztam.🙂valszeg olyan közösség aki nem engedi be az ostobákat, állítólag verrasztó is csak ezért lett úszó 😀Pedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ez cáfolata vagy megerősítése az eddig elhangzottaknak? 😀Hét évig vízilabdáztam.🙂valszeg olyan közösség aki nem engedi be az ostobákat, állítólag verrasztó is csak ezért lett úszó 😀Pedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
látszott már ellenünk, hogy valami nem stimmel, ha mi nem chokerkedünk, akkor zsinórban 3x kapnak ki a norvégokEz óriási meglepetésHoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
Szesze
Chargers LT
bár azért a ffi kéziseknél rohadt szoros a legjobb 8, elég megnézni, hogy 3 meccs egy gólon múlt
több mint 1 éve
azért az túlzásEz óriási meglepetésHoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
Szesze
Chargers LT
több mint 1 éve
Sok van még hátra.Ez óriási meglepetésHoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
Szesze
Chargers LT
több mint 1 éve
Ez óriási meglepetésHoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
Szesze
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Hét évig vízilabdáztam.🙂valszeg olyan közösség aki nem engedi be az ostobákat, állítólag verrasztó is csak ezért lett úszó 😀Pedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Hoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
több mint 1 éve
Hoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén
több mint 1 éve
szlovének verik a norvégokat
több mint 1 éve
valszeg olyan közösség aki nem engedi be az ostobákat, állítólag verrasztó is csak ezért lett úszó 😀Pedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
nagyon. ez így volt régen is, most is, meg így lesz később isgörény vagyok (pedig tényleg mind értelmesek voltak), de ilyenkor mindig a kisördög bennem van, hogy vajon mennyire nyomták át őket, mert azok voltak akikPedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
NB2
szerk. pl van szerencsém ismerni varga tamást. több diplomás ember. amúgy meg annyira egyszerű (hogy finom legyek) hogy nehezemre esik szavakban kifejezni...
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Az mondjuk jó, tőlük szerintem jobbak vagyunk mostAmúgy ki a tökömmel játszunk?horvátok
Ha jól láttam a 4 hátulról jövő csapat nyert, ami szerintem példa nélküli 😅
Chargers LT
NB2
Bár pont ezért lesz veszélyes meccs
több mint 1 éve
Fix van benne, de azért még így is az intelligens sportolók közül valóak.görény vagyok (pedig tényleg mind értelmesek voltak), de ilyenkor mindig a kisördög bennem van, hogy vajon mennyire nyomták át őket, mert azok voltak akikPedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
NB2
Poloska vagyok.