Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem lattam azt a meccsetA jobb csapat kiesettcsakúgy ahogy a spanyolok a horvátok ellen.
csebi
deyell
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Győzelem, de van pár lúzer ebben a csapatban😉
több mint 1 éve
Zalesz lolapjara kiváncsi lennék1-2 negyedben támadásban nem voltak jók.De az olaszok jobbak voltak.A jobb csapat kiesettMa nem volt jobb csapat szerintem
csebi
kapitnono
csebi
3-ben legyaláztak mineket
4-ben pedig visszaengedtek a meccsbe
Nem volt jó csapat szerintem sem.
De Manó és Vogel klasszisa, és Zalánki pár jó perce elég volt ehhez a csodához.
Sinisa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
A jobb csapat kiesettcsakúgy ahogy a spanyolok a horvátok ellen.
csebi
built for this shit
több mint 1 éve
Vogel amúgy fullra olyan, mintha Dirk Nowitzkit megrendeltük volna wishről.
több mint 1 éve
elődöntős mezőny gyengébb mint a helyosztós, végig kell vinni, ilyen nehéz ellenfél már nem jöhet szembe.Bizony.
eaglesmcnabb
De Tucak nagy koponya, bmit ki tud találni
több mint 1 éve
1-2 negyedben támadásban nem voltak jók.De az olaszok jobbak voltak.A jobb csapat kiesettMa nem volt jobb csapat szerintem
csebi
kapitnono
csebi
3-ben legyaláztak mineket
4-ben pedig visszaengedtek a meccsbe
Nem volt jó csapat szerintem sem.
De Manó és Vogel klasszisa, és Zalánki pár jó perce elég volt ehhez a csodához.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Figyelj, mert a depi vagyok öngyi leszek nem egyenlő a Peti vagyok Gyöngyi leszekkelRemélem, hogy akik fikázták és a harmadik negyedben már temették a csapatot, most azért örülnek picit.Fenèt olyan depi vagyok hogy mingyá öngyi leszek 😏
nagylaza, főpohárnok
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én is örülök de el kell ismerni h ma amúgy az olaszok jobbak voltak és hat egy szavunk sem lehetett a birokraRemélem, hogy akik fikázták és a harmadik negyedben már temették a csapatot, most azért örülnek picit.Örülök, a meccs közben leírt véleményeimet tartom.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
elődöntős mezőny gyengébb mint a helyosztós, végig kell vinni, ilyen nehéz ellenfél már nem jöhet szembe.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Remélem, hogy akik fikázták és a harmadik negyedben már temették a csapatot, most azért örülnek picit.Örülök, a meccs közben leírt véleményeimet tartom.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Remélem, hogy akik fikázták és a harmadik negyedben már temették a csapatot, most azért örülnek picit.Fenèt olyan depi vagyok hogy mingyá öngyi leszek 😏
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
De az olaszok jobbak voltak.A jobb csapat kiesettMa nem volt jobb csapat szerintem
csebi
kapitnono
több mint 1 éve
Jansik fizethet pár kört Vogelnek 😊
több mint 1 éve
Sima liba
több mint 1 éve
megvan a taktika, X-re kell játszani mint a portugálok, Vogel megoldja
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A jobb csapat kiesettMa nem volt jobb csapat szerintem
csebi

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Lehetett volna izgalmasabb is. Talán a következő.
több mint 1 éve
ilyenkor jól jön egy vonal-bravúr kalusDibusz?
peach

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Remélem, hogy akik fikázták és a harmadik negyedben már temették a csapatot, most azért örülnek picit.
több mint 1 éve
köszi Vogel, a fejekbe rendet rakni, mert kurva szarok voltunkMeg Jansik szemeit
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nah mostmár igazoljuk le SOUTHGATE-t, elég lesz innentől X-elnünk mindig 😀 😀 😀