NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
norvég tízpróbázónak azok a testvérei voltak? 😊 finom csajok 😊
több mint 1 éve
Na utolsó döntő mára

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mekkora meglepetés Rooth győzelme. Ha valaki 1 éve ezt mondja, kiröhögöm. Kellett persze, hogy mindenki kiessen előle, de pl az EB-n ő esett ki.
több mint 1 éve
Rooth ha elmenne mellettem (és sose láttam volna) is megmondanám, hogy skandináv 😀
több mint 1 éve
Annyira èrződött hogy a riporter nem tudta mit hogyan kèrdezzen Sós meg nem is tudott normálisan válaszolni.... szerintem elèg gáz, erőltett volt az egèszNagyon gáz ez a Sóós interjú 🥺🥺🥺🥺?
dande2
Negritis, a vajda
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Nagyon gáz ez a Sóós interjú 🥺🥺🥺🥺Mezey György magyarázataira emlékeztet, aki szerint Rossi csodát tett a válogatottal, mert racionálisan ugye nincs arra magyarázat, hogy neki miért sikerült az, ami előtte évtizedekig a Mezey-klánból senkinek.
dande2
több mint 1 éve
Nagyon gáz ez a Sóós interjú 🥺🥺🥺🥺?
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nagyon gáz ez a Sóós interjú 🥺🥺🥺🥺elore megirt kerdesek.
dande2
több mint 1 éve
Nagyon gáz ez a Sóós interjú 🥺🥺🥺🥺
több mint 1 éve
Ann-Katrin BergerA német kapus megfogott két büntetőt, a harmadik épp csak átcsúszott alatta, majd ő maga állt oda egyhez, berúgta és ezzel továbbjutottak.Merle Frohms, vagy valaki más?
Kampman
Heisman nádor
több mint 1 éve
Nah gyerünk Rooth.Owens-Delerme!
Sixo

több mint 1 éve
Rounn
23
Kosárban Jokicék alig, 3 ponttal vezetnek Dél - Szudán ellenSzudán már olimpia előtt majdnem elkapta amerikaiakat.
Chargers LT
több mint 1 éve
A német kapus megfogott két büntetőt, a harmadik épp csak átcsúszott alatta, majd ő maga állt oda egyhez, berúgta és ezzel továbbjutottak.Merle Frohms, vagy valaki más?
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Azt mondja haverom: mégis ki a rák támadta Milákot? Embert nem hallottam, aki ellene volt…Hol élnek ezek??? Burokban??
több mint 1 éve
Sós eléggé durcás, ezért már megérte 😊
több mint 1 éve
Most láttam bejátszást Femke Bol honnan a faszomból nyerte meg?Bol tolt egy Bolt-ot. 😀
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
A német kapus megfogott két büntetőt, a harmadik épp csak átcsúszott alatta, majd ő maga állt oda egyhez, berúgta és ezzel továbbjutottak.
több mint 1 éve
Kosárban Jokicék alig, 3 ponttal vezetnek Dél - Szudán ellen
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Szaba szokta mondani, hogy nem doppingolt, hanem változatosan táplálkozott. Ejnye-bejnye klasszikus fórumos utalásokra nem emlékezni... Ezért se kéne annyit innod. 😀Ez valami poén amit nem értek, de ő maga jelentette be sírva egy tv adásban, hogy kokszolt.Marion Jones? Szerintem ő kifejezetten jól nézett ki.Nekem Marion Jones jutott eszembe. Csak ő nem rajtolt ilyen jól.Meg úgy nézett ki mint egy pasi.
szaba
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
A francia vegyesváltót kizárták 😀

több mint 1 éve
Na a szerbek felèledtek ès továbbvittek a csoportból minket 😏
több mint 1 éve
Most láttam bejátszást Femke Bol honnan a faszomból nyerte meg?Amszterdamból indult, most ért be.
ThundersNFL a Paraszt