NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Dominikaaaaaa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Most láttam bejátszást Femke Bol honnan a faszomból nyerte meg?Hollandiából.
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
Nagy betli Perez Hernandeztől. Uralta az egész nyarat egészet eddig. Azt lehetett hinni, hogy ROjas sérülése után végre beérhet, erre ötödik lett ... Vasas minnyá leigazolja annyira alulteljesített.
több mint 1 éve
Most láttam bejátszást Femke Bol honnan a faszomból nyerte meg?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez valami poén amit nem értek, de ő maga jelentette be sírva egy tv adásban, hogy kokszolt.NAAAA, csak túlságosan változatosan táplálkozott. 😀Nah azért egy kokszossal ne hasonlítsuk már össze.Ez Bolt szintű dominancia voltNekem Marion Jones jutott eszembe. Csak ő nem rajtolt ilyen jól.
gabokocka
szaba
Sixo
Marion Jones? Szerintem ő kifejezetten jól nézett ki.Meg úgy nézett ki mint egy pasi.Ez Bolt szintű dominancia voltNekem Marion Jones jutott eszembe. Csak ő nem rajtolt ilyen jól.
gabokocka
szaba
warr_b
iktriad
Hááát szerintem te kevered valakivel, elég csúnya volt.

több mint 1 éve
Ez az olasz (?) távolugró lány is aranyos. Kár hogy érme nem lesz, de a fél olimpiai falu megvigasztalnáSzerintem átment rajta már egy komplett hadosztály
Heisman nádor
Draft

több mint 1 éve
Az NFL-s videojáték bronzHa megverte volna Titmust, az akkora bug lett volna, mint a játék signiture move-ja. 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ledecky kilencedik arany olimpián? Ehhh.

több mint 1 éve
Ledecky beérte Latinyinát.
több mint 1 éve
Az NFL-s videojáték bronz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Titmus majdnem rákúrt
Draft

több mint 1 éve
Valakivel tényleg bekevertem már, volt egy ilyen szögletes durungfejű amcsi atléta hasonló névvel.NAAAA, csak túlságosan változatosan táplálkozott. 😀Nah azért egy kokszossal ne hasonlítsuk már össze.Ez Bolt szintű dominancia voltNekem Marion Jones jutott eszembe. Csak ő nem rajtolt ilyen jól.
gabokocka
szaba
Sixo
Marion Jones? Szerintem ő kifejezetten jól nézett ki.Meg úgy nézett ki mint egy pasi.Ez Bolt szintű dominancia voltNekem Marion Jones jutott eszembe. Csak ő nem rajtolt ilyen jól.
gabokocka
szaba
warr_b
iktriad

több mint 1 éve
Rounn
23
Köszi, ahogy látom hatodikán lesz az első szám. Reméljük a legjobbakat.Kajak-kenuba mire számíthatunk? Mármint érmek terén.Nálam jelenleg teljesen lutri, azt sem tudom milyen számok vannak milyen számokban jutottunk ki. Annyira megkavarták az elmúlt években. Illetve elèggè szèles lett a mezőny megszűntek a nemzeti dominanciák. 4-5 èrem már jó lehet.
Rounn
dande2
több mint 1 éve
Na eddig tartott TItmus, még lehet az ezüst se lesz meg
több mint 1 éve
büntetők a Kanada-Németország negyeddöntőn isröpi?
Kampman
több mint 1 éve
kopasz miatt nyerhetünk k1 1000 méteren és k2 500-on. mindkét távon 2-2 érem jöhet, többin nem adnék sok esélyt az aranyra, de érem jöhet csipes tamara által is, vagy a női 4-esben is, kenu 1-ben talánKajak-kenuba mire számíthatunk? Mármint érmek terén.Nálam jelenleg teljesen lutri, azt sem tudom milyen számok vannak milyen számokban jutottunk ki. Annyira megkavarták az elmúlt években. Illetve elèggè szèles lett a mezőny megszűntek a nemzeti dominanciák. 4-5 èrem már jó lehet.
Rounn
dande2
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ott van bammeg, de esélyes nincs ezen a távon.Akkor a hármason te úszol?Má' megin' Titmus meg Ledecky, fújj.800on csak Ledecky van sajnos.
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
167 ezer fő? Az kb Miskolc. Akkor mondhatjuk ,hogy Miskolc nyert egy olimpiai aranyat.Inkább 149 ezer.
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Dominikai közösségnek is mindjárt lesz aranya 😁Warrb életének 4. legszebb napja.
kapitnono
több mint 1 éve
Akkor a hármason te úszol?Má' megin' Titmus meg Ledecky, fújj.800on csak Ledecky van sajnos.
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Ez az olasz (?) távolugró lány is aranyos. Kár hogy érme nem lesz, de a fél olimpiai falu megvigasztalná
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
NAAAA, csak túlságosan változatosan táplálkozott. 😀Nah azért egy kokszossal ne hasonlítsuk már össze.Ez Bolt szintű dominancia voltNekem Marion Jones jutott eszembe. Csak ő nem rajtolt ilyen jól.
gabokocka
szaba
Sixo
gabokocka
szaba
warr_b