Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Most megvan az egál,
több mint 1 éve
góóól
több mint 1 éve
Végre egy normális for
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Nincsenek normális klasszisok, ez az igazi probléma. Ránézek hogy régen volt egy Kásás, Benedek,Biros,Kiss Gergely csak hogy párat említsek, most meg ránézek a mostani keretre és elsírom magam a különbségtőlEzt innen fixen elbaszzuk nem is lehet kérdés sajnos. 4 gólból 2 büntető, emberelőnyből a kaput nem találjuk el...Továbbra sem tud egyik vízilabda csapatunk sem támadni.
kapitnono
Nincsenek figurák, csak céltalan passzolgatás majd a támadóidő lejártakor kényszerlövés.
Kampman

több mint 1 éve
Azért nézzük meg a játékos reakciókat is
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
engem jól megetettek az előző meccsen, elhittem, de szar ez a csapat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ez a minimum 😏😉Sőt, szerintem írjuk be nekik rögtön Los Angeles-t is, az a biztos.Triplázni fognak.....közben közelében nincsenek annak a szerb magyar duónak ami a mi triplázásunk idejèn volt csak annyival gyengèbb mindenki....Ejj, pedig a szerbek ellen de kurvajók voltunk...És azok a szerbek döntőzni fognak…
somoskovig
Sinisa
dande2
rob3r7o
több mint 1 éve
Hou az isten basszon már meg. Lökd ki azt szart vagy egy román fogja nyerni a számot. Már csak egy kísérleted marad.
több mint 1 éve
így kell kihasználni az emberelőnyt hülye barmok!
több mint 1 éve
jobbak
több mint 1 éve
Girmának az elmúlt 4 világversenyről 4 ezüstérme van. Vajon meglesz-e az első aranya. Vagy aki mindig megveri El Bakkali ezt is behúzza. Esetleg egy wakandai győzelem?
több mint 1 éve
5 kapott gol egy negyedben …Az kurvasok
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Sőt, szerintem írjuk be nekik rögtön Los Angeles-t is, az a biztos.Triplázni fognak.....közben közelében nincsenek annak a szerb magyar duónak ami a mi triplázásunk idejèn volt csak annyival gyengèbb mindenki....Ejj, pedig a szerbek ellen de kurvajók voltunk...És azok a szerbek döntőzni fognak…
somoskovig
Sinisa
dande2
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
bennem van egy üveg olivér, így annyira nem vészes amúgy 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ja, én iróniának szántam, már akkor is mondtam, hogy az egy edzőmeccs volt.Mondjuk voltak olyan hangok, hogy direkt bénáztak.Ejj, pedig a szerbek ellen de kurvajók voltunk...És azok a szerbek döntőzni fognak…
somoskovig
Sinisa
Kiderül a héten
ozibozi
több mint 1 éve
5 kapott gol egy negyedben …
több mint 1 éve
Inkább nem nèzem az utolsó negyedét.....
több mint 1 éve
Ha ezt megfordítjuk akkor felköpök és aláállok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ezt most kötelező ki védekezni
több mint 1 éve
nah Zalánki elkapta a fonalat.. nála mondjuk így szokott menni, mindent vagy semmit
több mint 1 éve
Egy kis fény: Zalánki
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
4-2-nél amúgy tudták a srácok, hogy emberelőny???mi a faxért nem álltak fel úgy???
a hülyéje még hátra is ment, hogy emberegyenlőség legyen
a nőktől már megszoktam, hogy hülyék, de a fiúktól????
(lehet edzőt buktatunk???)