NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 601
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Te már csak tudod 😜Igen így néz ki egy klasszikus férfiSzép volt, legyőzött egy nőt, remélem, hogy egy férfit is le tud 😊Azt hittem ez már az volt, erről az ausztrálról is elhittem volna hogy pasi 😂
Kampman
Közben nem hatott a kriptonit, 3-0-ás vezetésről bukott Paul
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Bye bye Szása 😂😄🖕

több mint 1 éve
Azért tegyük hozzá, hogy az olasz csaj nagyon hamar előhúzta ezt a “jajjezférfi” kártyát, holott az algír világ szinten eddig nem nyert semmit pedig 25 éves, szóval valahogy eddig a többiek meg tudták verni.Nem nagyon bokszoltak vele eddig gondolom, mivel tavaly is kizárták a vb-ről
Jughead
Szóval túl sok versenyen nem vehetett részt
És, ha 25 éves, akkor totál fura, hogy eddig hol volt? Gondolom sehol, mert nem engedték nőket ütni (jogosan), csak a NOB most hagyja neki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Igen így néz ki egy klasszikus férfiSzép volt, legyőzött egy nőt, remélem, hogy egy férfit is le tud 😊Azt hittem ez már az volt, erről az ausztrálról is elhittem volna hogy pasi 😂
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
Azért tegyük hozzá, hogy az olasz csaj nagyon hamar előhúzta ezt a “jajjezférfi” kártyát, holott az algír világ szinten eddig nem nyert semmit pedig 25 éves, szóval valahogy eddig a többiek meg tudták verni.
több mint 1 éve
Mikor bokszolnak az algír mókussal?Holnapután, kb. ugyanekkor
Chargers LT
több mint 1 éve
A golf is kezdődött volna most, de az időjárás miatt elhalasztották
több mint 1 éve
Szép volt, legyőzött egy nőt, remélem, hogy egy férfit is le tud 😊Azt hittem ez már az volt, erről az ausztrálról is elhittem volna hogy pasi 😂
Kampman

több mint 1 éve
Mikor bokszolnak az algír mókussal?
több mint 1 éve
szép voltmár csak a roma fiúnak kéne jól boxolnia ma
több mint 1 éve
Nájsz box volt 😊
több mint 1 éve
Korrekten elmondta most a kommentátorSzerintem korrekten, elmondják, hogy ez biológiailag egy kissé "furcsa" nő.Jön Hámori meccse.Ha továbbjut, a nagyon PC kormányTV hogy fogja kommentálni az algériai elleni meccsét vajon...
Sixo
Chargers LT
Semenyáról is elmondták a közvetítésekben, hogy mi vele a helyzet.
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Azaz Luca...padlóra küldte a kiemeltetnagyon szép balosokat szúr közbe
több mint 1 éve
Hámorinak nagyon drukkolok, de jobban örülnék egy kis komolyabb védekezésnek és nem a kezek lógását látnám.
több mint 1 éve
Bele is bolondult, pár hónappal később végezte ki a feleségét.Boxolós témához: ez egy születési rendellenesség, ami miatt a nők között nem kéne indulniuk, míg a férfiak között indulva esélytelenek lennének.Londonban elindult.
Viszont van egy külön rendezvény azoknak, akik pl. születési rendellenességgel születtek, ott kéne egy kategóriát kialakítani, míg aki kvalifikál az egészséges férfiak közé az mehet az olimpián (lásd Pistorius esete bár nem tudom ő olimpián végül volt-e).
Jughead
warr_b
több mint 1 éve
Vagy akár ezt a meccset.Nézd meg az eddigi 5 meccsüket. A Zverev-Sinner-Djoko trió kivételével ellene a legnehezebbek a meccsei, csak a másik 3 elit játékos, míg Paul ellen Alcaraz a játékstílusa miatt szenved.nem értem paul miért lenne neki kryptonit, de inkább elengedemJa, hogy ez egy vicc lett volna, így már értem.jobb a győzelmi aránya alcaraz ellen mint paulnak, ő a kryptonitMeg még jó páran rajta kívül, de hogy jön ez ide?Teniszben Alcaraz a kryptonitja ellen játszik közben.marozsán már kiesett
Jughead
eaglesmcnabb
Jughead
eaglesmcnabb
Jughead
eaglesmcnabb
Jughead
Jól összefoglalja a helyzetet Morgado:
x.com/josemorgado/status/1819011676034777351?s=46&t=0AwTE4-ZQRCXnffCEatZRg
több mint 1 éve
sokat azért nem szenvedettNézd meg az eddigi 5 meccsüket. A Zverev-Sinner-Djoko trió kivételével ellene a legnehezebbek a meccsei, csak a másik 3 elit játékos, míg Paul ellen Alcaraz a játékstílusa miatt szenved.nem értem paul miért lenne neki kryptonit, de inkább elengedemJa, hogy ez egy vicc lett volna, így már értem.jobb a győzelmi aránya alcaraz ellen mint paulnak, ő a kryptonitMeg még jó páran rajta kívül, de hogy jön ez ide?Teniszben Alcaraz a kryptonitja ellen játszik közben.marozsán már kiesett
Jughead
eaglesmcnabb
Jughead
eaglesmcnabb
Jughead
eaglesmcnabb
Jughead
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
spanyolokrol beszelunk, nem olaszokrol.azért ha utolsó forduló és a spanyolok fix elsők, lehet, hogy ki akarnak golyózni egy nagy ellenfeletffi pólóban Ausztrália legyőzte Franciaországot. A szerb-spanyol is viszonylag is csak a 4. negyedben dőlt el, szóval nem lesz egyszerű a szerb és az ausztrál meccs sem, könnyen lehetünk csoport 4.-ek is. Sőt matematekailag még ki is eshetünk. Ha viszont a szerb és az ausszi meccs közül egyet hozunk továbbmegyünk.ahhoz h kizugjunk az kell (felteve h ma este nyerunk) h a franciak hozzak mindket meccsunket rendes jatekidoben (ugye egyik a spanyolok ellen lesz), szerbek meg minket verjenek.
NB2
azert nem igazan latom azt jelenleg, hogy a franciak elobb megverik a szerbeket meg a spanyolokat is rendes jatekidoben.
csebi
persze, ha nem tudjuk a kettőt leverni, akkor nem is vagyunk nagyok 😊
szóval nyilván csak matematika a dolog, remélhetőleg nem kell számolni
NB2
raadasul akkor a masik csoport 2. helyezettje a franciakat kapna a negyeddontoben, es utana igy jatszana a spanyolokkal az elodontoben. szoval szvsz meg erdekuk sem lenne nagyon a kigolyozasban.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
2 órás felvezetése lesz az m1-en. Megszólal mindenki, Szijjártó, Gulyás, Trump. És a lelátón Viktor.Jön Hámori meccse.Ha továbbjut, a nagyon PC kormányTV hogy fogja kommentálni az algériai elleni meccsét vajon...
Sixo
Chargers LT
több mint 1 éve
Boxolós témához: ez egy születési rendellenesség, ami miatt a nők között nem kéne indulniuk, míg a férfiak között indulva esélytelenek lennének.Londonban elindult.
Viszont van egy külön rendezvény azoknak, akik pl. születési rendellenességgel születtek, ott kéne egy kategóriát kialakítani, míg aki kvalifikál az egészséges férfiak közé az mehet az olimpián (lásd Pistorius esete bár nem tudom ő olimpián végül volt-e).
Jughead

több mint 1 éve
Lucának nem szóltak, hogy védekezni is kéne? 😊
több mint 1 éve
Szerintem korrekten, elmondják, hogy ez biológiailag egy kissé "furcsa" nő.Jön Hámori meccse.Ha továbbjut, a nagyon PC kormányTV hogy fogja kommentálni az algériai elleni meccsét vajon...
Sixo
Chargers LT
Semenyáról is elmondták a közvetítésekben, hogy mi vele a helyzet.
több mint 1 éve
NSO már toljaJön Hámori meccse.Ha továbbjut, a nagyon PC kormányTV hogy fogja kommentálni az algériai elleni meccsét vajon...
Sixo
Chargers LT
sztem Origo is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!