NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Technikailag nagyon képzettek, de mivel szerintem ez a leginkább mentális sport, ott nagy a hiányosság.
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Talán mert nem is olyan jók, csak túlértékelik őket?
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Mi volt ez a szaudi úszó, majdnem vízbe fulladt. Így tanítottad meg nekik az úszást Kampman?
több mint 1 éve
A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Miért?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na "jó reggelt"! Más "elfoglaltság" volt eddig ugye.Mindenesetre a lövők sajnos csak az olimpiai szokásos ahogy nèzem. Máshol hál istennek van előre haladás 😊
több mint 1 éve
megvan PuppnakOdette Giuffrida lesz az ellenfele, akitől idén az EB elődöntőben kikapott.
Szesze
buhloone mindstate
több mint 1 éve
megvan PuppnakJah, épp hogy...
Szesze

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
és nem úgy nézett ki, mint aki kiúszta magát.Kós 100 háton, tehát nem a számában, első idővel elődöntős.új magyar csúcs ráadásul mindezt délelőtt.
Sixo
deyell
több mint 1 éve
Major szétesett fejben, ez nekem eddig a legnagyobb csalódás.Pekler is eléggé szétesett ahhoz képest hogy tavaly az európai játékokon hogy lőtt.
Hanni
buhloone mindstate
több mint 1 éve
megvan Puppnak
több mint 1 éve
Vágom, de idén éreztem, hogy kijöhet a lépés, a toxikus elemek eltávolítása meg a jó VB után. Erre mindenki full vakon.Major szétesett fejben, ez nekem eddig a legnagyobb csalódás.Pedig ez a magyar lövőknél olimpiai hagyomány évtizedek óta 😊
Hanni
Rajna
több mint 1 éve
Selejtezőben ezzel a lövészettel nem lett volna 30ban...
több mint 1 éve
jah, csak a szokásosMajor szétesett fejben, ez nekem eddig a legnagyobb csalódás.Pedig ez a magyar lövőknél olimpiai hagyomány évtizedek óta 😊
Hanni
Rajna
több mint 1 éve
Major szétesett fejben, ez nekem eddig a legnagyobb csalódás.Pedig ez a magyar lövőknél olimpiai hagyomány évtizedek óta 😊
Hanni
több mint 1 éve
lebőgés sajnos..
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nyóckettő
több mint 1 éve
8,2, jézus, fejben hol voltál ember????
több mint 1 éve
8,2 vicc

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Major szétesett fejben, ez nekem eddig a legnagyobb csalódás.
több mint 1 éve
lövészetben is hamar végetérnek az esélyeink, pedig ugye első helyen jutott be...
több mint 1 éve
Major ellőtte magát bazzeg (8,8).. ez ennyi volt valószínű
több mint 1 éve
Ezzel vége