NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Cselgáncson ki a szakkommentátor M4en?
több mint 1 éve
Lovas pálya nagyon pöpec, szépen megcsinálták
több mint 1 éve
Sjöström lesz ezen az olimpián?
több mint 1 éve
Faszom, én az úszást nézném, de mivel most nincs magyar, a tv nem adja. Szóval bekapcsoltam a max-ot, onnan nézem 😊eurosport1-en az van
shagi0206
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Pekler negyedikben tolt egy 106.1et, ezt kellett volna eddig is.
több mint 1 éve
Az előbb mutatták Pásztor győzelmét, utána átkapcsoltak lovaglásra, akkor kapcsoltam a max-ra. És szebb képet ad, mint a tv adás.Faszom, én az úszást nézném, de mivel most nincs magyar, a tv nem adja. Szóval bekapcsoltam a max-ot, onnan nézem 😊m4-en szerintem az van 😊
shagi0206
NB2
több mint 1 éve
egyébként absz nem biztos, h jobban járt így, de majd meglátjukOtt a pont. Az applikációban zárójelben ezek a számok voltak, gondoltam u.a. amit a közvetítésben láttamAz max a kiemelése, világranglistán 42., Flóra 33.26. Wrk, 3-mal Flora utánPásztor következő ellenfele mennyire jó? Yunjia Zhang16 éves kiscsaj, idén bronzérmes lett a kadett VB-n
deyell
empty taxi
gyurczi
empty taxi
gyurczi
több mint 1 éve
Faszom, én az úszást nézném, de mivel most nincs magyar, a tv nem adja. Szóval bekapcsoltam a max-ot, onnan nézem 😊m4-en szerintem az van 😊
shagi0206
több mint 1 éve
Faszom, én az úszást nézném, de mivel most nincs magyar, a tv nem adja. Szóval bekapcsoltam a max-ot, onnan nézem 😊
több mint 1 éve
Mikor vív Pásztor legközelebb?14:05 piros pást
Nomac
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Ott a pont. Az applikációban zárójelben ezek a számok voltak, gondoltam u.a. amit a közvetítésben láttamAz max a kiemelése, világranglistán 42., Flóra 33.26. Wrk, 3-mal Flora utánPásztor következő ellenfele mennyire jó? Yunjia Zhang16 éves kiscsaj, idén bronzérmes lett a kadett VB-n
deyell
empty taxi
gyurczi
empty taxi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Mikor vív Pásztor legközelebb?
több mint 1 éve
ez a Pásztor nagyon cuki 😊
több mint 1 éve
Jó ez a nő i100 mell mezőny. Meilutyte, Tang, Lilly King, Ellie Shaw.nyerje a litván. Minél kevesebb legyen az amerikai arany.
Sixo
több mint 1 éve
Az max a kiemelése, világranglistán 42., Flóra 33.26. Wrk, 3-mal Flora utánPásztor következő ellenfele mennyire jó? Yunjia Zhang16 éves kiscsaj, idén bronzérmes lett a kadett VB-n
deyell
empty taxi
gyurczi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Jó ez a nő i100 mell mezőny. Meilutyte, Tang, Lilly King, Ellie Shaw.
több mint 1 éve
Basszus, Balázsnak nem sokon múlt a döntő
több mint 1 éve
Marchand eléggé űrlényNem is nagyon van rá esély, hogy a döntőben még csak megszorongathatja bárki is.
zacknorb