NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Marchand eléggé űrlény
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pásztor következő ellenfele mennyire jó? Yunjia Zhang16 éves kiscsaj, idén bronzérmes lett a kadett VB-n
deyell
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
A női erőt demonstrálja, hogyha jön a piros, azért pályán maradnak.Most azért beszartam hogy kiállítják 😀jah, pirosat kapott aztán a pályán maradhatott, hülye sport 😊
Wester
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az a wc-s verzió.Azt hittem a szarás Löflié, vagy az a WC?Most azért beszartam hogy kiállítják 😀Nah neked ez a szuper képességed, hogy ha beszarsz akkor a magyarok nyernek vívásban. ÉS hát van egy rossz hírem, kéne még párszor ma és a napokban beszarnod.
Wester
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Pekler és Péni full vakon...
több mint 1 éve
Most azért beszartam hogy kiállítják 😀jah, pirosat kapott aztán a pályán maradhatott, hülye sport 😊
Wester
több mint 1 éve
Pekler Zalán meg Péni István is elkezdte a lövészetét. Gyengén indítottak.
több mint 1 éve
Azt hittem a szarás Löflié, vagy az a WC?Most azért beszartam hogy kiállítják 😀Nah neked ez a szuper képességed, hogy ha beszarsz akkor a magyarok nyernek vívásban. ÉS hát van egy rossz hírem, kéne még párszor ma és a napokban beszarnod.
Wester
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Seto hány éves hogy még mindig tolja?
több mint 1 éve
Most azért beszartam hogy kiállítják 😀Nah neked ez a szuper képességed, hogy ha beszarsz akkor a magyarok nyernek vívásban. ÉS hát van egy rossz hírem, kéne még párszor ma és a napokban beszarnod.
Wester
több mint 1 éve
Pásztor következő ellenfele mennyire jó? Yunjia Zhang
buhloone mindstate
több mint 1 éve
MEGVAAAN!
több mint 1 éve
végre kaptunk egy jó bíráskodást is 😊óriási győzelem volt ez
több mint 1 éve
Szép volt Flóra!

Madden hates me.
több mint 1 éve
OTT VAN!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
MEGVAN!!
több mint 1 éve
Megvan
több mint 1 éve
asszem megvan, ha nem lépett ki 😊
több mint 1 éve
Most azért beszartam hogy kiállítják 😀
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Általánosságban írtam, nem kiélezetten a 2 magyarra, tudom hogy nem sok esélyük van erre.Nincs rá sok esély.400 vegyesen csak 16 induló 😮könnyebb lesz bejutni a döntőbe
Sixo
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
Lájkold a zsűrit azt kedvesek lesznek, ez eddig a tanúság.Akkor tegnap Szatmári ott baszta el, hogy megállás nélkül ordibált velük.
empty taxi
több mint 1 éve
Lájkold a zsűrit azt kedvesek lesznek, ez eddig a tanúság.

Madden hates me.
több mint 1 éve
megadták!!Megádja Klárika!
Szesze
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nincs rá sok esély.400 vegyesen csak 16 induló 😮könnyebb lesz bejutni a döntőbe
Sixo
shagi0206