NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ki más.Ott is van Rapsys ! Második kedvenc litvánom.csak nem Meilutyte a kedvenc? 😀
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
itt is 1x kéne vezetni majd a végén 😊
több mint 1 éve
Ott is van Rapsys ! Második kedvenc litvánom.csak nem Meilutyte a kedvenc? 😀
Sixo
több mint 1 éve
A Moreno mexikói tornászcsaj nyilatkozott az ES2-n.Késsel a tányért vagy mikiegeres, mint Femke Bol?
Olyan hangja van, hogy felébredsz rá.
Kampman
több mint 1 éve
szép!
több mint 1 éve
A Moreno mexikói tornászcsaj nyilatkozott az ES2-n.Olyan hangja van, hogy felébredsz rá.
több mint 1 éve
szakértő mond valamit, erre a bíró a tök ellenkezőjét adja meg 😊hüyle ez a vívás 😊
több mint 1 éve
hát nehezen tudom elhinni még, hogy ez meglehet Pásztornak, de hátha..
több mint 1 éve
Vicc ez a vívás...
több mint 1 éve
Fura, hogy Flóra ennyire lekonyuló tőrrel vív, biztos rövidebb a reach így 1-2 centivel.
több mint 1 éve
Djokovic de elkezdte az 1esről. Nem szóltak neki, hogy 200ig tart a verseny?
több mint 1 éve
Ez a számot vihetné egy koreai, csak ne a román.nekem kb mind1 ki, de én is örülnék, ha nem nyerne
Sixo
több mint 1 éve
Pásztor tök jól tartja magát egyelőre, óriási bravúr lenne ha ezt megnyerné
több mint 1 éve
Mennyire jó kosarasok meg biciklisek a szlovének, annyira rossz úszók.
több mint 1 éve
Meg lehet oldani a matekot is másképp igazából, nekem elhiheted... 😊 csak próbálják limitálni a vigaszág meccsinek számát... spórolnak vele 8 meccsey súlycsoportonként így?Matek így adja ki. 8 között a 4 ember vígaszág, ott nyersz kettőt, van egy bronzmeccsed.Javíts ki ha tévedek, de szerintem csak a QF/SF emberek mennek vigaszágra, a nyolcaddöntő/round of 16 még nem... ahol a Pongrácz-Abe meccs van.de, az a papírforma hogy az lesz belőlevigaszág nem jöhet így össze neki? Abe sokáig fog jutni gondolomPongrácz Bence nyert ipponnal a papírformának megfelelően, de sajnos japán ellenfele lesz, ráadásul Abe, az egyik legjobb judos súlycsoporttól függetlenül, nagyon nehéz feladat.Hát igen, ott kb vége a dolognak.
deyell
Pupp sorsolása viszont egész jó, elkerülte a legnagyobb neveket, és Uta Abe/Bouchard a túloldalon, és Krasniqi is csak elődöntőben jöhet.... ennél jobbat nehéz lett volna kapni.
Igor
deyell
Szesze
Igor
csipkelli
De ez így minden csak nem igazságos.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
micsoda baromság ez, ha így van..Lehet h régen így volt, de mostmár neked is menned kell 2 kört. Nézd meg Smetov ellenfeleit, a hollandot pl...nem úgy van, hogy akinek az ellenfele bejut az elődöntőbe az megy a vigaszra?Javíts ki ha tévedek, de szerintem csak a QF/SF emberek mennek vigaszágra, a nyolcaddöntő/round of 16 még nem... ahol a Pongrácz-Abe meccs van.de, az a papírforma hogy az lesz belőlevigaszág nem jöhet így össze neki? Abe sokáig fog jutni gondolomPongrácz Bence nyert ipponnal a papírformának megfelelően, de sajnos japán ellenfele lesz, ráadásul Abe, az egyik legjobb judos súlycsoporttól függetlenül, nagyon nehéz feladat.Hát igen, ott kb vége a dolognak.
deyell
Pupp sorsolása viszont egész jó, elkerülte a legnagyobb neveket, és Uta Abe/Bouchard a túloldalon, és Krasniqi is csak elődöntőben jöhet.... ennél jobbat nehéz lett volna kapni.
Igor
deyell
Szesze
Igor
Szesze
en.wikipedia.org/wiki/Judo_at_the_2024_Summer_Olympics_%E2%80%93_Men%27s_60_kg
Igor
több mint 1 éve
Lehet h régen így volt, de mostmár neked is menned kell 2 kört. Nézd meg Smetov ellenfeleit, a hollandot pl...nem úgy van, hogy akinek az ellenfele bejut az elődöntőbe az megy a vigaszra?Javíts ki ha tévedek, de szerintem csak a QF/SF emberek mennek vigaszágra, a nyolcaddöntő/round of 16 még nem... ahol a Pongrácz-Abe meccs van.de, az a papírforma hogy az lesz belőlevigaszág nem jöhet így össze neki? Abe sokáig fog jutni gondolomPongrácz Bence nyert ipponnal a papírformának megfelelően, de sajnos japán ellenfele lesz, ráadásul Abe, az egyik legjobb judos súlycsoporttól függetlenül, nagyon nehéz feladat.Hát igen, ott kb vége a dolognak.
deyell
Igor
deyell
Szesze
Igor
Szesze
en.wikipedia.org/wiki/Judo_at_the_2024_Summer_Olympics_%E2%80%93_Men%27s_60_kg
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Na, akkor jöjjön már az úszás, tegnap elbasztam mert azt hittem, az mától lesz.Jöhetne még1 Eric is 😀
több mint 1 éve
Németek női íjászatban kb éremesélyesek ezen meccs alapján. 56,56,53
több mint 1 éve
Nah Péni, kíváncsi leszek egyéniben mit lő, vegyesben jó volt.