NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Durrantott a virgin-szigetekiKözben meg a bolygó lakosságának 95 %-a azt se tudja, hogy hol keresse a térképen 😀
zacknorb
több mint 1 éve
Durrantott a virgin-szigeteki
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hát ez az a szint különbség amit lehetetlen megugrani
több mint 1 éve
Pekler 103.5 az utolsóban. Pedig egy nagyon halvány esély még volt ,ha megint lő egy 106 fölöttit. Péni meg jó ha top 30ba lesz.
több mint 1 éve
túl sima volt 😕
több mint 1 éve
huhh..
több mint 1 éve
7 perc és kezdődik Major Veronika döntője. És ez a látványos egyesével esnek ki fajta lesz.
több mint 1 éve
ez nem lesz szoros..
több mint 1 éve
Emma WeberRitkán látok amerikait 8. helyen végezni egy úszás előfutamban.Ki volt az ?
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Pekler is kilőtte az utolsó esélyt ezzel a 9.7-el... fiú lövészek akkora betlit tolnak, mint a kardozók tegnap 😃
több mint 1 éve
Jah, hogy palesztinek tolhatnak kézjeleket? Megnézném, hogy hogy reagálnának rá ha egy német tolna egyet.
több mint 1 éve
na most jön Pongrácz Abe ellen..
több mint 1 éve
Ritkán látok amerikait 8. helyen végezni egy úszás előfutamban.Ki volt az ?
Kampman
több mint 1 éve
és az jó vagy baj? 😊 ha utóbbi tudsz váltani magyarratudom, az van online a max-on is. Csak itt ugye angolul megy a kommentátor.Faszom, én az úszást nézném, de mivel most nincs magyar, a tv nem adja. Szóval bekapcsoltam a max-ot, onnan nézem 😊eurosport1-en az van
shagi0206
deyell
shagi0206
több mint 1 éve
Löfli egy jobb klikket ide.én a megnyitót nem néztem 😀Sjöström lesz ezen az olimpián?Ő vitte a svéd zászlót.
shagi0206
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
Cselgáncson ki a szakkommentátor M4en?Rioban és Tokióban Újvári Máté volt azt tudom, mert Empty folyton emlegeti.
Hanni
több mint 1 éve
én a megnyitót nem néztem 😀Sjöström lesz ezen az olimpián?Ő vitte a svéd zászlót.
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
akkor csak lesz egyéniben is. Egyik kedvencem.Sjöström lesz ezen az olimpián?Váltóban volt tegnap
shagi0206
Hanni
több mint 1 éve
Sjöström lesz ezen az olimpián?Ő vitte a svéd zászlót.
shagi0206
több mint 1 éve
Sjöström lesz ezen az olimpián?Váltóban volt tegnap
shagi0206
több mint 1 éve
tudom, az van online a max-on is. Csak itt ugye angolul megy a kommentátor.Faszom, én az úszást nézném, de mivel most nincs magyar, a tv nem adja. Szóval bekapcsoltam a max-ot, onnan nézem 😊eurosport1-en az van
shagi0206
deyell