Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
De az 😁😁😁az nem xanax?Xanadot 2 vederrelvalami nyugtatót nem lehetne bevenni előtte?A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Technikailag nagyon képzettek, de mivel szerintem ez a leginkább mentális sport, ott nagy a hiányosság.
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
deyell
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Visszanéztem.....A duda nem a felsőtest része a nőknél? 😅😝
Niki felsőteste egy pillanatra megmozdult a duda előtt....
Sajnos jogos....
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na, és Euron már mutatták a nap fő versenyét, 2 előtt női monti
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A tokiói olimpián tavaly. 😬Ez a kommentátor már tegnap is tavalyra tette tokiót.
Tony Adams
több mint 1 éve
A tokiói olimpián tavaly. 😬
több mint 1 éve
Visszanéztem.....Niki felsőteste egy pillanatra megmozdult a duda előtt....
Sajnos jogos....
Draft

több mint 1 éve
És Niki miatt Dákónescu jut tovább😅104 éves sztori emlékeztető
zacknorb
több mint 1 éve
csóri indiai egy tizeddel kiesettPedig milyen szép nő! Szurkoltam neki.
NB2
több mint 1 éve
És Niki miatt Dákónescu jut tovább😅
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vagy csak a rapperből ismeri a nevét, az meg ugye csak Lil Xan -ig tart, a végét nem vágja.egymás fölött/alatt van a 2 billentyű, elnézhető hiba 😊az nem xanax?Xanadot 2 vederrelvalami nyugtatót nem lehetne bevenni előtte?A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Technikailag nagyon képzettek, de mivel szerintem ez a leginkább mentális sport, ott nagy a hiányosság.
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
deyell
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
shagi0206
több mint 1 éve
Fú, ez a lövészet lebonyolítása tényleg fasza, fokozatosan nő a tét.
több mint 1 éve
csóri indiai egy tizeddel kiesett
több mint 1 éve
egymás fölött/alatt van a 2 billentyű, elnézhető hiba 😊az nem xanax?Xanadot 2 vederrelvalami nyugtatót nem lehetne bevenni előtte?A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Technikailag nagyon képzettek, de mivel szerintem ez a leginkább mentális sport, ott nagy a hiányosság.
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
deyell
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Vagy csak simán az avataros orvosok leszedálják őket a verseny előtt.Xanadot 2 vederrelvalami nyugtatót nem lehetne bevenni előtte?A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Technikailag nagyon képzettek, de mivel szerintem ez a leginkább mentális sport, ott nagy a hiányosság.
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
deyell
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
az nem xanax?Xanadot 2 vederrelvalami nyugtatót nem lehetne bevenni előtte?A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Technikailag nagyon képzettek, de mivel szerintem ez a leginkább mentális sport, ott nagy a hiányosság.
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
deyell
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Koch vívása látható lesz valahol?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Xanadot 2 vederrelvalami nyugtatót nem lehetne bevenni előtte?A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Technikailag nagyon képzettek, de mivel szerintem ez a leginkább mentális sport, ott nagy a hiányosság.
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
deyell
Draft

több mint 1 éve
Azt a csajt már reggel linkeltem strandröpiből.Titmus vs O'Callaghan az olimpia legnagyobb csatája lesz.Titmus O'Callaghan az olimpia legnagyobb csaját olvastam😁😁😁😁
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Titmus vs O'Callaghan az olimpia legnagyobb csatája lesz.Titmus O'Callaghan az olimpia legnagyobb csaját olvastam😁😁😁😁
Sixo
Draft

több mint 1 éve
valami nyugtatót nem lehetne bevenni előtte?A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Technikailag nagyon képzettek, de mivel szerintem ez a leginkább mentális sport, ott nagy a hiányosság.
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Mostmár akkor remélem Titmus simán nyeri a számot.
több mint 1 éve
Szabó Gáborék sem értik
Draft

több mint 1 éve
Nagec, kizárták Pádár Nikit
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pádárt kizárták...
Draft