NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
75
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
27
7
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
22:25
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Kardban ezt az idóta ugrálast betiltanám
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hát nekem marhára nézhetetlen ez az egész rögbi, de biztos van akinek tetszikuniós rögbi jobb.
kapitnono
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Mondjuk ha mindenre Fiji faltot fújnak úgy nem nehéz 😛 😕 (de ez most valóban az volt)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Férfi kardban a tunéziai eddig agyonveri Sissyt
Draft

több mint 1 éve
Hát nekem marhára nézhetetlen ez az egész rögbi, de biztos van akinek tetsziknekem pl tetszik
kapitnono
több mint 1 éve
Hát nekem marhára nézhetetlen ez az egész rögbi, de biztos van akinek tetszik

több mint 1 éve
Ez valami elképesztő
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért ha itt lenne az első francia arany az nagyon epic lennemárpedig innen művészet lesz kikapni
zacknorb
több mint 1 éve
Visszanézném azt a faltot amikor a Fiji játékosok kirakták a vonalon túlra... azzal kb odaadta a meccset a franciáknak 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Fidzsi elfidzsiszteChargerkedés?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Fidzsi elfidzsiszte
Draft

több mint 1 éve
Azért ha itt lenne az első francia arany az nagyon epic lenne
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez fenomenális francia támadás volthát konkrétan visszahordta
Amúgy ez az az esemény, amin marhára ott lennék
zacknorb
több mint 1 éve
Ez fenomenális francia támadás voltAmúgy ez az az esemény, amin marhára ott lennék
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
He can keep his tongueMég mindig nem tudod mi az a szarkazmus...A Game of Thrones remek előzmény sorozata. Az is a maxon megy.Bocsánat, hogy tudom fejből a haka szövegét... de hogy miafasz az House of Dragons, azt nem vágom. És kikérem magamnak.Valaki túl sok House of the Dragont nézett.RA-VU-TA-U-MA-DA!Hiihi szopnak a franciák !Fiji gyorsan elcsendesítete a népet
Sixo
zacknorb
Igor
Sixo
Igor
iktriad
Igor
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Pedig a döntőben egy ázsiai lett volna...Kong azért nagyon nagy májer, szerintem ellene 70/30 lett volna oda, még az ázsiai buffal is... majd a Breton is megtapasztalja.
ThundersNFL a Paraszt
| a mai nap eddigi mottója: Roses are red, violets are blue, there's always an Asian better than you! |
több mint 1 éve
Még mindig nem tudod mi az a szarkazmus...A Game of Thrones remek előzmény sorozata. Az is a maxon megy.Bocsánat, hogy tudom fejből a haka szövegét... de hogy miafasz az House of Dragons, azt nem vágom. És kikérem magamnak.Valaki túl sok House of the Dragont nézett.RA-VU-TA-U-MA-DA!Hiihi szopnak a franciák !Fiji gyorsan elcsendesítete a népet
Sixo
zacknorb
Igor
Sixo
Igor
iktriad
több mint 1 éve
Akik szidták a magyar kéziválogatott mezét, annak ajánlom a svédét, vmi egészen undorító nejlon vmi.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Pedig a döntőben egy ázsiai lett volna...
Draft

több mint 1 éve
A Game of Thrones remek előzmény sorozata. Az is a maxon megy.Bocsánat, hogy tudom fejből a haka szövegét... de hogy miafasz az House of Dragons, azt nem vágom. És kikérem magamnak.Valaki túl sok House of the Dragont nézett.RA-VU-TA-U-MA-DA!Hiihi szopnak a franciák !Fiji gyorsan elcsendesítete a népet
Sixo
zacknorb
Igor
Sixo
Igor
több mint 1 éve
A kettő még okés.. és próbált kivárni, de mindent eltalált/megkontrázott a francia, tökéletes volt a harmadik harmada... van ilyen.Kár érte, harmadikban nagyon szétesett fejben ..Támadnia kellett, az nehéz. Ez azon múlott, hogy két tus hátrányba keveredett másfél perccel a vége előtt
kapitnono
Rajna
több mint 1 éve
a középjátékban dőlt el, várható volt hogy aki ott ki tud építeni egy kis előnyt az nyerni fog a végén.
több mint 1 éve
Igen arra gondoltam amikor 7:6 nál kapott egy sárgát amikor elvették a pontját. Onnan nem ugyanaz volt mint eddig a nap folyamánKár érte, harmadikban nagyon szétesett fejben ..Támadnia kellett, az nehéz. Ez azon múlott, hogy két tus hátrányba keveredett másfél perccel a vége előtt
kapitnono
Rajna

több mint 1 éve
Bocsánat, hogy tudom fejből a haka szövegét... de hogy miafasz az House of Dragons, azt nem vágom. És kikérem magamnak.Valaki túl sok House of the Dragont nézett.RA-VU-TA-U-MA-DA!Hiihi szopnak a franciák !Fiji gyorsan elcsendesítete a népet
Sixo
zacknorb
Igor
Sixo
több mint 1 éve
Hiihi szopnak a franciák !Egész olimpia alatt ebben reménykedek.
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.