NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
36
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
12
4
New Orleans Saints - New York Jets
11
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
6
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
4
4
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
4
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Aszongya ez a kretén Varga Ákos, hogy szuverén (!) győzelmet arattak a franciák...Nem értesz vele egyet?
empty taxi
több mint 1 éve
Aszongya ez a kretén Varga Ákos, hogy szuverén (!) győzelmet arattak a franciák...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
na meséljetek, hány magyar aranyról maradtam le?Nézzenek oda ki ébredt fel a délutáni szundiból 😀
Löfli
több mint 1 éve
na meséljetek, hány magyar aranyról maradtam le?Tokióban 6ról, Rióban 8ról, Londonban 8ról.
Löfli
több mint 1 éve
Esély megvan rá 😊Aranyesèlyről volt szó 😛 az legfeljebb ha a többi hèt elváltja magát vagy belefulladt 😊Férfi 4x100 is lesz 😊na meséljetek, hány magyar aranyról maradtam le?Mèg reálisan nem is maradhattál volna le egyről se. 😛Sajnos estère is csak egy esèly maradt, nem Szilágyi....Muhari 😏 de még kell egyet nyernie döntőhöz is 19.25
Löfli
dande2
NB2
dande2
több mint 1 éve
Aranyesèlyről volt szó 😛 az legfeljebb ha a többi hèt elváltja magát vagy belefulladt 😊Férfi 4x100 is lesz 😊na meséljetek, hány magyar aranyról maradtam le?Mèg reálisan nem is maradhattál volna le egyről se. 😛Sajnos estère is csak egy esèly maradt, nem Szilágyi....Muhari 😏 de még kell egyet nyernie döntőhöz is 19.25
Löfli
dande2
NB2
több mint 1 éve
Férfi 4x100 is lesz 😊na meséljetek, hány magyar aranyról maradtam le?Mèg reálisan nem is maradhattál volna le egyről se. 😛Sajnos estère is csak egy esèly maradt, nem Szilágyi....Muhari 😏 de még kell egyet nyernie döntőhöz is 19.25
Löfli
dande2
több mint 1 éve
na meséljetek, hány magyar aranyról maradtam le?Mèg reálisan nem is maradhattál volna le egyről se. 😛Sajnos estère is csak egy esèly maradt, nem Szilágyi....Muhari 😏 de még kell egyet nyernie döntőhöz is 19.25
Löfli
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
na meséljetek, hány magyar aranyról maradtam le?mindről
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
na meséljetek, hány magyar aranyról maradtam le?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
miért nem adják a férfi judo döntőt ami élőben megy a bronzmeccs felvételről helyett?Gondolom kimatekozták, hogy van idő leadni mindet
deyell
több mint 1 éve
Az ugye megvan, hogy ő benne van az amerikai csapatban?Izgi lesz ez a francia légelhárítás Wembyvel meg Gobert-rel ezen a tornán.és Embiid is ide commitált elvileg
empty taxi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hova?Izgi lesz ez a francia légelhárítás Wembyvel meg Gobert-rel ezen a tornán.és Embiid is ide commitált elvileg
empty taxi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Izgi lesz ez a francia légelhárítás Wembyvel meg Gobert-rel ezen a tornán.és Embiid is ide commitált elvileg
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
miért nem adják a férfi judo döntőt ami élőben megy a bronzmeccs felvételről helyett?
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Izgi lesz ez a francia légelhárítás Wembyvel meg Gobert-rel ezen a tornán.

Madden hates me.
több mint 1 éve
Mellesleg Szilágyi buktáját kicsit értelmezi, hogy Arfa nagy formában volt ma: megverte Apithy-t és közel volt Oh-hoz is a 8 között.
több mint 1 éve
Roger De Vlaeminck: 22 Giro szakaszgyőzelem, 11 klasszikus 1 napos (4 Paris-Roubaix, 3 Milano-San Remo, 2 Lombardia, 1-1 RVV és LBL)Köszi! Museew-nél nálam már feljebb van, pláne mert nála azért a Saecos(?) időszakban amikor szétdrogozták magukat, az nem az igazi.
Freddy Maertens: 15 TdF, 13 Vuelta, 7 Giro szakaszgyőzelem, 1 Vuelta összetett, 2 VB-cím mezőnyversenyben
Tom Boonen: 4 Paris-Roubaix, 3 RVV, 1 VB-cím mezőnyversenyben, 6 TdF szakaszgyőzelem
Philippe Gilbert: mezőny VB-cím, 2 Lombardia, 1-1 Paris-Roubaix, RVV és LBL, 7 Vuelta szakaszgyőzelem.
Johan Museeuw: 3-3 Paris-Roubaix és RVV, 1 VB-cím, 2 Tdf szakaszgyőzelem
Csak néhány jelölt.
empty taxi
És Remco fiatal még, pályafutása végére legenda lesz... de most még nem nyert annyit mint az első 4 ezen a listán (nálam)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Roger De Vlaeminck: 22 Giro szakaszgyőzelem, 11 klasszikus 1 napos (4 Paris-Roubaix, 3 Milano-San Remo, 2 Lombardia, 1-1 RVV és LBL)Freddy Maertens: 15 TdF, 13 Vuelta, 7 Giro szakaszgyőzelem, 1 Vuelta összetett, 2 VB-cím mezőnyversenyben
Tom Boonen: 4 Paris-Roubaix, 3 RVV, 1 VB-cím mezőnyversenyben, 6 TdF szakaszgyőzelem
Philippe Gilbert: mezőny VB-cím, 2 Lombardia, 1-1 Paris-Roubaix, RVV és LBL, 7 Vuelta szakaszgyőzelem.
Johan Museeuw: 3-3 Paris-Roubaix és RVV, 1 VB-cím, 2 Tdf szakaszgyőzelem
Csak néhány jelölt.

Madden hates me.
több mint 1 éve
MAX, de nem bikiniben vannak. :/Most nézem a strandröpit, kb. full hosszú ruhában tolják. Így ennek sok értelme nincs, a sport egyik lényege teljesen elveszik. 😀hol?
balintbaba
Sixo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Most nézem a strandröpit, kb. full hosszú ruhában tolják. Így ennek sok értelme nincs, a sport egyik lényege teljesen elveszik. 😀hol?
balintbaba
több mint 1 éve
Most nézem a strandröpit, kb. full hosszú ruhában tolják. Így ennek sok értelme nincs, a sport egyik lényege teljesen elveszik. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c