NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
észak koreaiak megverték a japókat pinyóban 4-1-re. Ebben a sportban az ilyen fokú meglepetés 4 szettre menő versenyen olyan ritka, mint a fehér holló
Szesze
Mondjuk Észak-Korea nem tudom mennyire van komolyan rangsorolva bizonyos sportokban. Biztos hogy játékerőben nem a 16. legjobb páros voltak, japánoknak kellemetlen h első körben megkapták őket.
Igor
azért nem ismeretlenek ők, mindenképp nagyon vaskos meglepetés ez akárhogy is nézzük
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Eddie óta a ő a legjobb belga?
Sixo
Come on man.... hell no.
Igor
De akkor ki ...
Sixo
Nem ismered a guglit?

Lehet Boonen, Gilbert, van Looy vagy Maertens (bár ők talán még kortársai), és biztos van néhány név akit kihagytam... elég sokan vannak belga biciklisek.

szerk: de Vlaeminck marad ki, őt meg Looyt mindig összekeverm 😕
Igor
amúgy...khm... kopecky 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 599 — No 1 Lijiao Gong fan
észak koreaiak megverték a japókat pinyóban 4-1-re. Ebben a sportban az ilyen fokú meglepetés 4 szettre menő versenyen olyan ritka, mint a fehér holló
Szesze
Mondjuk Észak-Korea nem tudom mennyire van komolyan rangsorolva bizonyos sportokban. Biztos hogy játékerőben nem a 16. legjobb páros voltak, japánoknak kellemetlen h első körben megkapták őket.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
sajnos 7-2-ről elbuktuk az 5. szettet.. ennyi vót
több mint 1 éve
Sixo
Come on man.... hell no.
Igor
De akkor ki ...
Sixo
Nem ismered a guglit?

Lehet Boonen, Gilbert, van Looy vagy Maertens (bár ők talán még kortársai), és biztos van néhány név akit kihagytam... elég sokan vannak belga biciklisek.

Igor
Ők miért lennének jobbak nála?
Sixo
mert szarrányerték magukat monumenteken.
Ettől amúgy korántsem olyan egyértelmű, sőt, de én elfogult vagyok, mert remco az emberem.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Van most valami értemes vívásig/úszásig

-judo döntő
-rögbi bronz/arany (amit egyelőre semmi nem ad..)

A többi kb érdektelennek tűnik. Most fogok vacsorát készíteni akkor...
Igor
Most játszik a Xue X Y Xia páros, de nem mutatják.

több mint 1 éve
Sixo
Come on man.... hell no.
Igor
De akkor ki ...
Sixo
Nem ismered a guglit?

Igor
Ők miért lennének jobbak nála?

több mint 1 éve
Van most valami értemes vívásig/úszásig

-judo döntő
-rögbi bronz/arany (amit egyelőre semmi nem ad..)

A többi kb érdektelennek tűnik. Most fogok vacsorát készíteni akkor...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
De amúgy lassan ő a legjobb.
A 2. ember volt aki mindkét számban VB-t nyert, most pedig itt a TT olimpia.
Ha annyit tudna jövőre fejlődni mint idén... 😊

több mint 1 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
Elkezdődött a női strandröpi erre nem mutatják sehol. A bátyám most nagyon dühös.
Sixo
Én is!
balintbaba
A Maxon megy
Heisman nádor
 i.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExZmF5amJucjAzMjM2b3BwMGExbzVsbGd0bmZsbjJ2ZGN6cm9kOGd4NyZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/Km2YiI2mzRKgw/giphy.gif

A Discovery bekaphatja amúgy is, kurva kapzsii egy vállalat.
balintbaba
Mondjuk az olimpiahoz most pont nem kell a sport kieg sem, minden olimpia megy a normal előfizuval isa MAXon.
Amúgy meg 2 csatornájuk van, mi a faszt csináljanakm plusz amúgy is ez a jövő (a streaming)
zacknorb
Jaa, azt nem tudtam, sima előfizum van. Engem a sima ES-n lévő reklámok mennyisége tud felbaszni, meg a honlapjuk is tele van kúrva reklámokkal. Kurvára érződik, hogy minél több pénzt ki akarnak venni belőle. Persze értem, hogy mindenki másnak is ez a célja, de valahogy náluk nekem sokkal feltűnőbb.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Sixo
Come on man.... hell no.
Igor
De akkor ki ...
Sixo
Ghislain Lambert

több mint 1 éve
Sixo
Come on man.... hell no.
Igor
De akkor ki ...
Sixo
Nem ismered a guglit?

Szerkesztette: Igor

több mint 1 éve
Sixo
Come on man.... hell no.
Igor
De akkor ki ...

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 820 — Kinek mit intézett a kormánya
Elkezdődött a női strandröpi erre nem mutatják sehol. A bátyám most nagyon dühös.
Sixo
Én is!
balintbaba
A Maxon megy
Heisman nádor
 i.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExZmF5amJucjAzMjM2b3BwMGExbzVsbGd0bmZsbjJ2ZGN6cm9kOGd4NyZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/Km2YiI2mzRKgw/giphy.gif

balintbaba
Mondjuk az olimpiahoz most pont nem kell a sport kieg sem, minden olimpia megy a normal előfizuval isa MAXon.
Amúgy meg 2 csatornájuk van, mi a faszt csináljanakm plusz amúgy is ez a jövő (a streaming)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo
Come on man.... hell no.

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Sixo
Én is!
balintbaba
A Maxon megy
Heisman nádor

Szerkesztette: balintbaba

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 820 — Kinek mit intézett a kormánya
Remco az első európai olimpiai bajnok

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Sixo
Én is!
balintbaba
A Maxon megy

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ati végül 22. lett.
több mint 1 éve
Sixo
Én is!

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Mongol ezüst, de itt jobb volt a japán 😕 a svédet lehet sajnálni picit.

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 024
Ebben a hongkongi vegyes párosban mindketten csávónak tűnnek.
empty taxi
Azért az egyiküknél van némi csöcskezdemény.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Tsunoda ezért esett ki a Q1-ben, hogy aranyérmet nyerjen Párizsban! 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz