Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Most nézem, Valter elég jót jött, hegyimaki létére. Van Aert meg elöl is telivel nyomja?Ja
balintbaba
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
2-2. 1500, 5000 vs. 2000, 3000.Olimpiai számokban vagy ilyen Diamond Leagues 1 mérföld, 1000 méter, 2000 méter, 600 méter?Kb. egyébként meg 4 távon volt egyszerre világcsúcstartó 1987-92 között.Az az arab sport illustrated?Btw az Al Jazeera az Évszázad Arab Atlétájának választotta.Őt mondjuk nem is ismertem, akkor én még nem is éltem.Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?Én Said Aouitát mondanám '84-ben olimpiát, '87-ben VB-t nyert 5000-en, aztán Szöulban 800-on (!) lett bronzérmes.
Sixo
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo
Egyébként ilyen no name arcok vették el a rekordokat mint Noureddine Morceli vagy Haile Gebreselassie.
Btw az Év Atlétája is volt 1985-ben. Előtte egy bizonyos Carl Lewis, utána Jurij Szjedih nyerte ezt a díjat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
az a baj hogy tarling a technikai malőrrel van 13 és félre, második ellenőrzőpont pontosabbat mond majd!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Most nézem, Valter elég jót jött, hegyimaki létére. Van Aert meg elöl is telivel nyomja?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
nah mutatják Madarászékat m4-en, sok esélyünk nincs
több mint 1 éve
Olimpiai számokban vagy ilyen Diamond Leagues 1 mérföld, 1000 méter, 2000 méter, 600 méter?Kb. egyébként meg 4 távon volt egyszerre világcsúcstartó 1987-92 között.Az az arab sport illustrated?Btw az Al Jazeera az Évszázad Arab Atlétájának választotta.Őt mondjuk nem is ismertem, akkor én még nem is éltem.Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?Én Said Aouitát mondanám '84-ben olimpiát, '87-ben VB-t nyert 5000-en, aztán Szöulban 800-on (!) lett bronzérmes.
Sixo
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo
empty taxi
több mint 1 éve
VAN AERT nagyon jónak tűnik
több mint 1 éve
Kb. egyébként meg 4 távon volt egyszerre világcsúcstartó 1987-92 között.Az az arab sport illustrated?Btw az Al Jazeera az Évszázad Arab Atlétájának választotta.Őt mondjuk nem is ismertem, akkor én még nem is éltem.Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?Én Said Aouitát mondanám '84-ben olimpiát, '87-ben VB-t nyert 5000-en, aztán Szöulban 800-on (!) lett bronzérmes.
Sixo
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo

Madden hates me.
több mint 1 éve
A katari CNNAz az arab sport illustrated?Btw az Al Jazeera az Évszázad Arab Atlétájának választotta.Őt mondjuk nem is ismertem, akkor én még nem is éltem.Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?Én Said Aouitát mondanám '84-ben olimpiát, '87-ben VB-t nyert 5000-en, aztán Szöulban 800-on (!) lett bronzérmes.
Sixo
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo
több mint 1 éve
Az az arab sport illustrated?Btw az Al Jazeera az Évszázad Arab Atlétájának választotta.Őt mondjuk nem is ismertem, akkor én még nem is éltem.Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?Én Said Aouitát mondanám '84-ben olimpiát, '87-ben VB-t nyert 5000-en, aztán Szöulban 800-on (!) lett bronzérmes.
Sixo
empty taxi
Sixo
empty taxi
több mint 1 éve
észak koreaiak megverték a japókat pinyóban 4-1-re. Ebben a sportban az ilyen fokú meglepetés 4 szettre menő versenyen olyan ritka, mint a fehér holló
több mint 1 éve
Miért írja őt elsőnek a Negri linkje? Szar link és ennyi?Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?Valszeg Aouita.
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Ati elég szépet ment magához képest.
több mint 1 éve
Btw az Al Jazeera az Évszázad Arab Atlétájának választotta.Őt mondjuk nem is ismertem, akkor én még nem is éltem.Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?Én Said Aouitát mondanám '84-ben olimpiát, '87-ben VB-t nyert 5000-en, aztán Szöulban 800-on (!) lett bronzérmes.
Sixo
empty taxi
Sixo

Madden hates me.
több mint 1 éve
Ez a közvetítés nem egy WT színvonal..Cseh kör után egész jó
Nomac
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Őt mondjuk nem is ismertem, akkor én még nem is éltem.Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?Én Said Aouitát mondanám '84-ben olimpiát, '87-ben VB-t nyert 5000-en, aztán Szöulban 800-on (!) lett bronzérmes.
Sixo
empty taxi
több mint 1 éve
Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?Valszeg Aouita.
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?Én Said Aouitát mondanám '84-ben olimpiát, '87-ben VB-t nyert 5000-en, aztán Szöulban 800-on (!) lett bronzérmes.
Sixo

Madden hates me.
több mint 1 éve
Akkor még jó, hogy a másodikat kérdeztem.Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?csak az elsőt tudom, nordin amrabat
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Ez a közvetítés nem egy WT színvonal..hát, szpíkerek pedig próbálták azzá tenni, mert Pogacar volt a téma percekig 😀
Nomac
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?pantheon.world/profile/occupation/athlete/country/morocco
Sixo
www.maghrebmagazine.com/greatest-athletes-from-morocco
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez a közvetítés nem egy WT színvonal..