Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?csak az elsőt tudom, nordin amrabat
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Sheffield meg bukott.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Ki a valaha volt második legjobb marokkói sportoló? El Bakkali?
több mint 1 éve
Nem tudhatjukOtt mèg volt egy ember utána szóval nem olyan biztos az 😏😉Ennyi erővel Csani is ott lehetneIgenA tunéziai aki Csanit megverte?Férfi kardban a négy között egyetlen európai sem annyira szokványos gondolom.Samele ott van?
Hanni
El-Sissy első kiemelt volt, Oh nagy név, a tunéziai némi meglepetés, de ő se egy nímand azért.
Igor
ThundersNFL a Paraszt
dande2
ThundersNFL a Paraszt
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na, Tarlingnál is volt probléma
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tarling biciklicsere

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Azt írjad nyer-eNa most jön sixo csaja a favorit Tsunoda ellen.Tsunoda kiesett a Q2-ben. Vagy ez egy másik.
Igor
iktriad
több mint 1 éve
Rengeteg tenisz meccset halasztanak holnapra, betett az eső alaposan.
több mint 1 éve
mégis behúzták a nyegyedik szettet is, 3-1, durvaAmióta nézem őket, gyengélkednek.Észak-koreai asztaliteniszezők vezetnek a japánok ellenjó nagy meglepetés lenne, ha nyernének is
Kampman
most nézem, h simán behúzzák, durva
Szesze
De az észak-koreaiak kicsit ilyen egzotikum mindig, a legutóbbi olimpiára el se jöttek, meg amúgy is van körülöttük egy ilyen misztikum, szóval én tudok szimpatizálni velük.
Kampman
több mint 1 éve
Ecseki/Madarászt fogják adni vajon valahol? Most kezdenek majd elvileg
több mint 1 éve
Két szettlabdájuk volt a 3-1-hez, már önmagában ez kurva nagy meglepetés, mert a Harimoto/Hayata egyértelműen a fő ezüst esélyesAmióta nézem őket, gyengélkednek.Észak-koreai asztaliteniszezők vezetnek a japánok ellenjó nagy meglepetés lenne, ha nyernének is
Kampman
Szesze
De az észak-koreaiak kicsit ilyen egzotikum mindig, a legutóbbi olimpiára el se jöttek, meg amúgy is van körülöttük egy ilyen misztikum, szóval én tudok szimpatizálni velük.
Kampman
több mint 1 éve
Duatlon - úszás + autóversenyzéswow, Leclerc fog első helyről indulni holnap 😊melyik számban?
Szesze
zacknorb
több mint 1 éve
ipad applikációja az m4-nek jó nagy hulladék
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Amióta nézem őket, gyengélkednek.Észak-koreai asztaliteniszezők vezetnek a japánok ellenjó nagy meglepetés lenne, ha nyernének is
Kampman
Szesze
több mint 1 éve
Észak-koreai asztaliteniszezők vezetnek a japánok ellenŐket is Forrest Gump tanította anno?
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
döntős a francia
több mint 1 éve
ugye most kap 10 helyes büntetést, de sztem simán nyerni fog így iswow, Leclerc fog első helyről indulni holnap 😊Az baj. Mert akkor mindig Verstappen nyer.
Szesze
csipkelli
több mint 1 éve
wow, Leclerc fog első helyről indulni holnap 😊melyik számban?
Szesze
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
wow, Leclerc fog első helyről indulni holnap 😊Az baj. Mert akkor mindig Verstappen nyer.
Szesze
több mint 1 éve
Ott mèg volt egy ember utána szóval nem olyan biztos az 😏😉Ennyi erővel Csani is ott lehetneIgenA tunéziai aki Csanit megverte?Férfi kardban a négy között egyetlen európai sem annyira szokványos gondolom.Samele ott van?
Hanni
El-Sissy első kiemelt volt, Oh nagy név, a tunéziai némi meglepetés, de ő se egy nímand azért.
Igor
ThundersNFL a Paraszt
dande2
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ennyi erővel Csani is ott lehetneIgenA tunéziai aki Csanit megverte?Férfi kardban a négy között egyetlen európai sem annyira szokványos gondolom.Samele ott van?
Hanni
Igor
ThundersNFL a Paraszt
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Egyebkent ezért is óriási dolog hogy Szilágyi 3 olimpiát nyert iszonyú sűrű már a mezőny. Csak így kicsit keserű. Remèljük csapatra felszívják magukat.
több mint 1 éve
wow, Leclerc fog első helyről indulni holnap 😊