Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Az AIN minek a rövidítése?Athletes Individuelle(s) Netural(es)
zacknorb
Valami ilyemi, semleges atléták.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Az AIN minek a rövidítése?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ennek a menekültnek, aki elsőnek indul, irgalmatlan buzi kisugárzása van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Most Galaznak megint.A bringa streamen vmi rezes banda tolja a Freed from desire-t 😀Az nem a Crazy in love volt? Mert azt még többet hallom rezesbandától?
empty taxi
Nem, ez tényleg az
zacknorb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
ja, csak nem élethű hogy szétszúrják a combodat oszt semmi 😀 jó, nyilván jobb lenne ha lenne vágás is benne, de még mindig a legjobb. és a sebessége miatt is jobban követhető.nekem még mindig a párbajtőr a legnézhetőbbA tőr kb ugyanez csak ott sok az érvénytelen.
eaglesmcnabb
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na most jön sixo csaja a favorit Tsunoda ellen.
több mint 1 éve
Már rég meg kellett volna inteni a spanyolt, csalta csak az időt, de micsoda ippon - mongol érem, woohoo! Bavuudorj for the win!tényleg szép volt
Igor
több mint 1 éve
Már rég meg kellett volna inteni a spanyolt, csalta csak az időt, de micsoda ippon - mongol érem, woohoo! Bavuudorj for the win!
több mint 1 éve
nekem még mindig a párbajtőr a legnézhetőbbEgyèrtlemű csak ott a sok totojázás a zavaró
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
A bringa streamen vmi rezes banda tolja a Freed from desire-t 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
nekem még mindig a párbajtőr a legnézhetőbbA tőr kb ugyanez csak ott sok az érvénytelen.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
nekem még mindig a párbajtőr a legnézhetőbb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
köszi, addig offolom sztemmikor vív a 4 között?19.25
Negritis, a vajda
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
mikor vív a 4 között?19.25
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mikor vív a 4 között?
több mint 1 éve
Ez nekem fura amúgy, de én biztos nem nyilatkoznék meccsek közt.... de jól állt hozzá, el kell zavarni a riportert, szimpatikus!-Francia ellenfél jön.
Igor
-Jó, legyen 😀
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ez nekem fura amúgy, de én biztos nem nyilatkoznék meccsek közt.... de jól állt hozzá, el kell zavarni a riportert, szimpatikus!"jó, legyen" 😊
Igor
több mint 1 éve
Ez nekem fura amúgy, de én biztos nem nyilatkoznék meccsek közt.... de jól állt hozzá, el kell zavarni a riportert, szimpatikus!
több mint 1 éve
Jèè egy Rajna, szia 🙋🙋 igen itt legalább a bíró kevèsbè számítFrancica ellen nem lesz könnyű 😏Nincs bíró, max a közönség, inkább itt jöjjenek, mint kardban vagy tőrben
dande2
Rajna
több mint 1 éve
A franciákhoz hasonlóan Fidzsi is fordít a 2. félidőben, dominálnakA döntőben a házigazda játszik a címvédő ellen.
több mint 1 éve
Francica ellen nem lesz könnyű 😏Nincs bíró, max a közönség, inkább itt jöjjenek, mint kardban vagy tőrben
dande2
több mint 1 éve
Esztiiiiii
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
legalább jut egy kis jó is a mai napra. szép volt eszti
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...