Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Harmadik idővel döntős Nándi az szép!Most kellene lefújni
kapitnono
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Nah egy kis esély, hogy Popovici mégsem dupláz. Nándi 3. idővel döntős.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
47.21, este ihatna a Szajnából.
több mint 1 éve
első menetet nyerte Akilov az komoly!
internal primates forever
több mint 1 éve
Lol ő os BVSC-s, akkor nem csak Szűcs Luca Löfli druszája.Én szerintem Lucával már futottam össze a 32es buszon
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akilov közben bokszol az ukrán Khyzhniak ellen
internal primates forever
több mint 1 éve
Akkor gyorsan felejtek.100 méteres gyorsúszásban magyar döntős egy olyan dolog, amit én nem is tudom, hogy láttam-e már.Németh tokióban is döntős volt
Kampman
kapitnono
több mint 1 éve
100 méteres gyorsúszásban magyar döntős egy olyan dolog, amit én nem is tudom, hogy láttam-e már.Németh tokióban is döntős volt
Kampman

több mint 1 éve
100 méteres gyorsúszásban magyar döntős egy olyan dolog, amit én nem is tudom, hogy láttam-e már.a legutóbbin mondjuk?
Kampman
több mint 1 éve
Jézusom Nándi mekkora formában van 😮Jo látni mennyire erős és gyors
Sixo
több mint 1 éve
Lol ő os BVSC-s, akkor nem csak Szűcs Luca Löfli druszája.
több mint 1 éve
100 méteres gyorsúszásban magyar döntős egy olyan dolog, amit én nem is tudom, hogy láttam-e már.
több mint 1 éve
Ez a 100as döntő borzaztó szoros lesz...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Köszi
több mint 1 éve
Pontosan mikor van a Milák? Vendégségben vagyok...20:44 re van kiírva
NB2

több mint 1 éve
Pontosan mikor van a Milák? Vendégségben vagyok...20:44re van kiírva, tehát a következő szám a 200 pille. Annak a második futamában lesz.
NB2
több mint 1 éve
Az aktuális világbajnok, Hwang visszalépett 100m gyorson. Nagyon rossz formában van.
több mint 1 éve
Pontosan mikor van a Milák? Vendégségben vagyok...
több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/07/30/kovacs-zsofia-torna-europa-bajnok-kuzdelme-serules-hazautKovács Zsófi valahogy szimpatikusabb, mint Székely Zója...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Te pécsinek számítasz.Na szép.Hallgass az egyetlen normális nyíregyházira. A vízilabdát leszámítva.Sziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Persze, 20:30 tól úszik Németh, utána 40kor Milák.
mustaine
21 körül meg jön a férfi vízilabda csapatunk
Chargers LT
Sixo
Kampman