Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Gémesi, Szatmári, Szilágyi off
nem gondoltam volna, hogy 3 magyarból 8-ba sem jut SENKI!
NB2
Pedig kb 50-50 volt
Rajna
hogy egyik se jut 8-ba az volt 50-50? 😀 ne viccelj már, elvileg egymással játszott volna a két magyar a 16 közt..
Szesze
Túloztam, inkább 75-25, de azért nem kirívó dolog.
Rajna
szerintem az is erős, de azért a kettő között nem csak egy árnyalatnyi különbség van 😊
több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
A piros páston épp Bazadze öli meg a bírókat. Teljesen jogosan
Gyurma Pappa
Hatalmas
gyurczi
8-2rol jött vissza, és simán az utolsó két tust odaadta a bíró az egyiptominak. Teljesen egyértelmű volt a 14-14nel, hogy a grúz szúrt először, a visszajátszásban is látszott, hogy előbb villan a piros, ahogy Gémesinél is.
Gyurma Pappa
Mindegy ki szúr először

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Amúgy minden vívás olimpián ez van, hogy mindenki szidja a bírókat, vagy ez olyan szint, mint amikor Lőrincz olimpiai döntőjét bundázták el a sporik?
zacknorb
Mindig van amúgy. Emlékeim szerint Áron egyik aranyanal is úgy kapta az utolsó tust h az inkább az ő nevének szólt.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Amúgy minden vívás olimpián ez van, hogy mindenki szidja a bírókat, vagy ez olyan szint, mint amikor Lőrincz olimpiai döntőjét bundázták el a sporik?
zacknorb
a kardnál mindig sok a balhé/hiszti, de nem csoda, mert egy kaotikus szar az egész
Szesze
De amúgy nyerjük benne az aranyakat addig mi nem szidhatjuk.

több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 329 — zászló zászló szív
Gyurma Pappa
Hatalmas
gyurczi
8-2rol jött vissza, és simán az utolsó két tust odaadta a bíró az egyiptominak. Teljesen egyértelmű volt a 14-14nel, hogy a grúz szúrt először, a visszajátszásban is látszott, hogy előbb villan a piros, ahogy Gémesinél is.

több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Gémesi, Szatmári, Szilágyi off
nem gondoltam volna, hogy 3 magyarból 8-ba sem jut SENKI!
NB2
Pedig kb 50-50 volt
Rajna
hogy egyik se jut 8-ba az volt 50-50? 😀 ne viccelj már, elvileg egymással játszott volna a két magyar a 16 közt..
Szesze
Túloztam, inkább 75-25, de azért nem kirívó dolog.

több mint 1 éve
zacknorb
a kardnál mindig sok a balhé/hiszti, de nem csoda, mert egy kaotikus szar az egész
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
Franciaország a rögbi döntőben

több mint 1 éve
Magyar közvetítésben meg tudtak magyarázni h az utolsót miért a tunéziai kapta?
csebi
Nemcsik virágnyelven azt mondta el, hogy ez kb akkora csalás volt, mint anno neki Montano ellen.
empty taxi
Most hirtelen nem tudom hitt van olyan h együttes és újra játék vagy mindenképp kell ítélni vkit?
csebi
lehetett volna együttesnek ítélni és akkor nincs pont
Szesze
Ez együttes volt akkor sztem egyértelműen. De az biztos h nem a tunéziai volt a támadó szóval ot kihozni ebből több mint röhej.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 598 — No 1 Lijiao Gong fan
Borzasztóan nem érdekelnek a norvég-argentin random CSOPORTmeccsek, adjatok éremért folyó elődöntőket, meccseket... teljesen amatőr megint a csatornafelosztás.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Gyurma Pappa
Hatalmas
gyurczi
Az a baj, hogy Eszter palástján csinálja a balhét

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szár egy nap.... baj hogy a következő 15 is ilyen lesz.......

Szilágyi kiesèse belefèrt volna ha mondjuk Szatyi ellen van de így.....
dande2
Mit gondoltál, hogy minden versenyszámot megnyerünk amiben elindulunk? Ez az első olimpiád? Első napon kár ennyire felzaklatni magad.
Hanni
Pszt csak próbálkozok 😏😉
több mint 1 éve
csebi
Nemcsik virágnyelven azt mondta el, hogy ez kb akkora csalás volt, mint anno neki Montano ellen.
empty taxi
Most hirtelen nem tudom hitt van olyan h együttes és újra játék vagy mindenképp kell ítélni vkit?
csebi
Ritkán de van együttes.

több mint 1 éve
csebi
empty taxi
csebi
lehetett volna együttesnek ítélni és akkor nincs pont
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
csebi
empty taxi
csebi
Van, volt is ilyen a Gémesi asszójában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tudom, hogy sportszerűtlennek számít, de egyszer tényleg meg kéne csinálni valamelyik vívónak vagy edzőnek egy olyat, mint amit a mongol edzők, veszítenivalónk úgyse lenne semmi, úgyis minden kétes esetet megadnak a másiknak, mert ő többet cigánykodik.
Kampman
azmivoltaz?
peach
 youtu.be/rma-M6lFdGk?si=Yuzgtd-awv1ywhuC

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Szilágyi amúgy tudott vmit mondani......???
dande2
Nem mindegy? Elbaszta, van ilyen.
Gyurma Pappa
Ja 16 meccsből egy vereség belefér

több mint 1 éve
csebi
empty taxi

több mint 1 éve
Brown idő alapján megnyerte volna bukás nélkül is, de így az ezüstje mehet el Dygertnek.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 329 — zászló zászló szív
dande2
Nem mindegy? Elbaszta, van ilyen.

több mint 1 éve
Brown az utolsó előtti mérőponton közel 1 perccel vezet.

több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Gyurma Pappa
Hatalmas

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
dande2
M4 honlapon ottvannak a nyilatkozatok... nem sok újat mondott, ilyenkor nem is nagyon lehet.

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
De mi a faszért kell egyből az orra alá dugni a mikrofont??????